Talia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='dadiii']widzieliscie to?? xD swietna cena :D:D Juicy couture obroza skorzana z kamieniami!! (497668712) - Aukcje internetowe Allegro przeciez to nawet ladne nie jest (wedlug mnie oczywiscie :) ) Jest okropna. I mam wrażenia, że nie wytrzyma nawet jednego wypadu do lasu.
WŁADCZYNI Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Ja z lupinem nie mam problemów, a smycz lekkiego życia nie ma:cool3: po za karabinkiem, ale stawiam na wadę w produkcji bo równiutko ten dzyndzel odpadł. Wymieniona bez problemu na nową:)
dadiii Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 sliczne sa :loveu: strasznie podobaja mi sie takie obrozki :)
taxelina Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Jak sie sprawuja z skory obroze? Ja teraz szukam czerwonej ze skory, znalazlam w jednym sklepie internetowym:
Unbelievable Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Madzik93 napisał(a):Widocznie masz jakiś felerny egzemplarz. Ja mam 3 produkty lupina z czego 2 uzywane non stop, szorowane twardą szczotką i nie są zmechacone. ciekawe, że rogz też jest felerny :cool3: nie wiem, to pewnie wina grama- on lubi włazić w różne miejsca :evil_lol:
Madzik93 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Tinka:) napisał(a):niemechacące się lupine ;) Widocznie masz jakiś felerny egzemplarz. Ja mam 3 produkty lupina z czego 2 uzywane non stop, szorowane twardą szczotką i nie są zmechacone.
MickeyM Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Ja zamówiłam w końcu krowy Lupine, na które 'chorowałam' już od dawna. Ołł jeah.
agnieska Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 MickeyM napisał(a):Ja zamówiłam w końcu krowy Lupine, na które 'chorowałam' już od dawna. Ołł jeah. A'propos - mam kilka produktów z Lupine i zauważyłam że taśma jest różna w zależności od modelu. Krowie szelki zapinane u góry są bardzo twarde, natomiast szelki w łapy, zapinane po boku - przyjemnie mięciutkie. Zastanawiam się czy miękkość zależy od wzoru czy od rodzaju "uprzęży" :)
MickeyM Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Ja nigdy nie miałam ani obroży, ani szelek czy czegokolwiek innego z Lupine, więc nie wiem. ;) Na razie się tylko jaram wzorkiem. :bigcool:
WŁADCZYNI Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Agnieska chyba od daty produkcji - moja smycz lupine'a była reklamowana, wszystko super, dostałam nową i nowa jest dużo miększa, milsza i sympatyczniejsza niż ta stara.:loveu:
agnieska Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 WŁADCZYNI napisał(a):Agnieska chyba od daty produkcji - moja smycz lupine'a była reklamowana, wszystko super, dostałam nową i nowa jest dużo miększa, milsza i sympatyczniejsza niż ta stara.:loveu: Jeśli tak to super :fadein:
MickeyM Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Ja zamawiałam na pelna-miska.pl, bo wydaje mi się, że tam najtaniej no i przesyłka tez niedroga. ;)
Coffee&Nera Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 diabelkowa napisał(a):nie ma ktos na zbyciu obrozy w biedrony z lupine ????? gdzie sa najtansze lupinki ? Ogółem biedrony z lupine sa na Futszakowie sa ostatnie sztuki:cool3:;)
diabelkowa Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 nie ma ktos na zbyciu obrozy w biedrony z lupine ????? gdzie sa najtansze lupinki ?
NightQueen Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 diabelkowa napisał(a):nie ma ktos na zbyciu obrozy w biedrony z lupine ????? gdzie sa najtansze lupinki ? pełna miska ;)
taxelina Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 dadiii napisał(a):sliczne sa :loveu: strasznie podobaja mi sie takie obrozki :) to o tej mojej bylo?:diabloti:
Marta_Ares Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 basza nowa obroza (dokaldniej na prezent swiateczny oprocz ciastek, i pileczki) skorzana, ale taka fajna mieciutka skórka:loveu: :loveu:
diabelkowa Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 fajna nawet :P to ta z tesco ? z tej firmy kupowalam kiedys pilki z mikrogumy :) rozowe:evil_lol:
Marta_Ares Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 diabelkowa napisał(a):fajna nawet :P to ta z tesco ? z tej firmy kupowalam kiedys pilki z mikrogumy :) rozowe:evil_lol: tak z tesco, fajna jest bo jest taka mieciutka, ale muscat. Tylko moglaby byc troszeczke dluzsza bo jest taka akurat na mojego grubaska:evil_lol:
Czarna_Owieczka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Kiedyś z zoologu widziałam obrożę Muscat która wyglądała jak pomarańczowy rogz z nitką. Czy ktoś z was kiedyś gdzieś widział taką i wie może czy są takie szelki? :razz:
rockstrawberry Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 A ma ktoś może rogza M i lupine 1,8cm :razz:? Mogłabym prosić o zdjęcia porównawcze, czy te 2 mm robią straszną różnicę?
Iza. Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Kiedyś z zoologu widziałam obrożę Muscat która wyglądała jak pomarańczowy rogz z nitką. Czy ktoś z was kiedyś gdzieś widział taką i wie może czy są takie szelki? :razz: Ania na Kilińskiego mnóstwo muscatów jest. Ale czy Szelki też były, nie pamiętam:oops: Agaci się zapytaj ona ze mną w tym sklepie była, to może pamięta ;)
NightQueen Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Czarna_Owieczka pomarańczowego muscata ma chyba Tinka:) o ile dobrze pamiętam
Recommended Posts