Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

święta idą, cośby się zamówiło, jakoże to świetny pretekst do obrożoholizmu, a tu w kieszeniu pustki świecą.. :siara:

Posted

nie nie to nie muscat, to taki ciemny braz z naszywanymi roznymi rzeczami, Diabelkowa chyba taka ma.

Bo widzialam taka w tesco fajna, mieciutka niby ze skory, widac wytrzymala z naszytym jakims wzorkiem za 13,99zł

Posted

wiq napisał(a):
święta idą, cośby się zamówiło, jakoże to świetny pretekst do obrożoholizmu, a tu w kieszeniu pustki świecą.. :siara:

u mnie to samo:shake: wczesniej kupilam mu juz pilke na sznurku, fajna miekka, a teraz chce jeszcze obroze, i chyba skusze sie na ta z tesco bo mi sie podoba,

Posted

Nera- napisał(a):
A ja nadal mam dylemata :placz::placz::placz: Niewiem czy Lupine, czy Rogza :placz: Obrożomania naprawde szybko sie rozprzestszenia :evil_lol:

to ty chciałaś te zdjęcia biedron? :oops: zupełnie zapomniałam :mdleje:

Posted

Tinka:) napisał(a):
to ty chciałaś te zdjęcia biedron? :oops: zupełnie zapomniałam :mdleje:

Tak tak ja :evil_lol::evil_lol:

Jaki rogz- rogz kwiecisty :razz:, lupine- retro red- ostatnie koncowki tej seri :razz:

Posted

Nera- napisał(a):
Masz racje- zmechacone :razz:

mam zamiar wymienić... gdzieś, kiedyś :cool1:
dodam, że nie była mechacona specjalnie :diabloti: nie szorowałam szczotkami, pies w niej tylko biegał po chaszczach :multi: podobnie wygląda rogz viva, krowa jak narazie w stanie prawie nienaruszonym

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...