gops Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Kasia&Rika napisał(a):to co:D pytam z ciekawości który się podoba a nie czy będzie pasować bo już zrozumiałam że nie:eviltong: ech, dlaczego wycogali Green tartan ... nie ma może ktoś takiego wzotu do odsprzedania?:diabloti: we wrzesniu mialam ale juz niema :eviltong: pogadaj z psiulka :evil_lol:
Kasia&Rika Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 gops napisał(a)::evil_lol: utopila by sie w Lce :eviltong: to co:D pytam z ciekawości który się podoba a nie czy będzie pasować bo już zrozumiałam że nie:eviltong: ech, dlaczego wycogali Green tartan ... nie ma może ktoś takiego wzotu do odsprzedania?:diabloti:
Kasia&Rika Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 gops napisał(a):we wrzesniu mialam ale juz niema :eviltong: pogadaj z psiulka :evil_lol: jeszcze powiedz że M zacisk albo L zatrzask to się pokroje:placz::placz: pisałam do kilku sklepów i nigdzie niedostępna, czekam jeszcze na wiadomość od krakvet, a na pełnej misce mają pisać do producenta, bo od dawna nie mieli dostawy i miły pan mi obiecał, że się postara:diabloti:
Marta_Ares Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 a ja z checia przygarne za niewielka sume, rogza L funky retro lub inny pomaranczowy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
diabelkowa Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Marta_Ares napisał(a):a ja z checia przygarne za niewielka sume, rogza L funky retro lub inny pomaranczowy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahaha:evil_lol: bylam pierwsza :evil_lol: ale maUpa ze mnie :diabloti: ale fajny ten nasz rogz od wiq:diabloti:
Marta_Ares Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 diabelkowa napisał(a):hahahaha:evil_lol: bylam pierwsza :evil_lol: ale maUpa ze mnie :diabloti: ale fajny ten nasz rogz od wiq:diabloti: spadaj:angryy: :evil_lol: :evil_lol: tez bedziemy mieli, ale narazie musze zostawic kase na prezenty na swieta. dlaczego on sie w m-ki nie miesci:cool1:
gops Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 pf mam mke na zbyciu ale jak sie nie miesci to przykro mi :evil_lol::eviltong: dzisiaj dojdzie nam obroza :diabloti: a ja przygArne z checia szelki do biegania cos jak manmat rozmiar M lub L :razz:
Karilka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 gops napisał(a):pf mam mke na zbyciu ale jak sie nie miesci to przykro mi :evil_lol::eviltong: dzisiaj dojdzie nam obroza :diabloti: a ja przygArne z checia szelki do biegania cos jak manmat rozmiar M lub L :razz: Mam tylko na doga niemieckiego na zbyciu:diabloti:
gops Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Karilka napisał(a):Mam tylko na doga niemieckiego na zbyciu:diabloti: troszke za duze :evil_lol::eviltong:
Illusion Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Kasia&Rika']a jaki ci się w L podoba? :D Ten :cool3: http://www.pelna-miska.pl/sklep/_var/gfx/db79b6c00bb27097e26c59f24ee13cf1.jpg Red tartan też mi się bardzo podoba, no i floral, ale i jeśli byłby w rozmiarze M to i tak bym go nie kupiła, bo nie podoba mi się moja sunia w tym kolorze. [quote name='gops']:evil_lol: utopila by sie w Lce :eviltong: RCookie puppy love jest sliczny ;) i podoba mi sie jeszcze trixi czarny w serca ;) No to chyba pomyślę poważniej nad puppy love :cool3:, na żywo strasznie oczodajny się wydaje, ale przynajmniej jak się patrzy na takie kolory w zimne wieczory to się cieplej robi :lol:. Trixie czarne w serduszka to w sumie dobra myśl :razz:, gdzie je można kupić? :evil_lol: [quote name='Kasia&Rika']jeszcze powiedz że M zacisk albo L zatrzask to się pokroje:placz::placz: pisałam do kilku sklepów i nigdzie niedostępna, czekam jeszcze na wiadomość od krakvet, a na pełnej misce mają pisać do producenta, bo od dawna nie mieli dostawy i miły pan mi obiecał, że się postara:diabloti: No i właśnie dlatego nie mają teraz vivy :(.
gops Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 RCookie napisał(a): Trixie czarne w serduszka to w sumie dobra myśl :razz:, gdzie je można kupić? :evil_lol: w telezoo :razz:
Illusion Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 gops napisał(a):w telezoo :razz: Kurcze, chyba jestem ślepa, bo ja tam nie widzę takiej obroży :hmmmm:.
gops Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 RCookie napisał(a):Kurcze, chyba jestem ślepa, bo ja tam nie widzę takiej obroży :hmmmm:. ja widzialam tydzien temu, zaraz poszukam ;) a nie niema rzeczywiscie :roll: widocznie sprzedali ;) widzialam tez na allegro kilka dni temu ;)
zoosia21 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 wie ktoś po ile jest przesyłka na futrzakowo.pl ??? Bo nie mogę znaleźć. Jakie są jeszcze sklepy oprócz futrzakowa i pełnej miski gdzie można kupić rogza i lupine??? :lol:
gops Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 zoosia21 napisał(a):wie ktoś po ile jest przesyłka na futrzakowo.pl ??? Bo nie mogę znaleźć. Jakie są jeszcze sklepy oprócz futrzakowa i pełnej miski gdzie można kupić rogza i lupine??? :lol: rogza w telezoo ;)
gops Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 agnieska napisał(a):Ja żadnego gratisa nie dostałam (zamówienie na 100zł, same produkty Rogza ;) ) a dopisalas ze z dogomani? trza dopisac zawsze :eviltong:
agnieska Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 smallpati napisał(a):Noo Martyna o to bym cię nie podejrzewała :eviltong: Zamówiłabyś w tele zoo troszkę drożej, o złoty, dwa i miałabyś gratis bralok czy coś :eviltong: Ja żadnego gratisa nie dostałam (zamówienie na 100zł, same produkty Rogza ;) )
NightQueen Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 agnieska napisał(a):Ja żadnego gratisa nie dostałam (zamówienie na 100zł, same produkty Rogza ;) ) :crazyeye: nie? ja zawsze dostaje :eviltong:
agnieska Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='gops']a dopisalas ze z dogomani? trza dopisac zawsze :eviltong: Następną razą będę pamiętać :cool3:
Kasia&Rika Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 haha:D znalazłam ostatniego green tartana w futrzakowie:D zacisk L, trochę duży ale sucz jakoś przeżyje:D nawet ostatnio chodziła w tym jednym L zacisku co mamy i mi się spodobało:D i zamówiłam jeszcze zabawkę Petstages Orka Pine Cone Chew gryzak szyszka duża :cool3: do tego dojdzie jeszcze M zacisk od Asti pomarańczowy, paczka świateczna pedigree Denta Stix (sucz da się za to pokroić!) i mamy super prezenty dla święta dla niej :multi::multi: a obroże bardziej dla mnie, bo to ja się będę z nich cieszyć:evil_lol:
gops Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 nasza nowa ;) z niebieskim na psie niema ,pies nie lubi zdjec :eviltong: widac kawalek chociaz jaki to kolor tu: i z nowa smycza kurcze myslalam ze smycze przepinane sa tansze :roll:
gops Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Kasia&Rika napisał(a):a ile dałaś? ja za dokładnie taką sama u mnie w mieście 23zł. i to w jednym z takich droższych sklepów zoologicznych :crazyeye::crazyeye: ze co? 38zl dalam firma dingo , fakt ze nie do zerwania przez moje psy ;) smialam sie ze to lina holownicza do samochodu :diabloti:
Kasia&Rika Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 a ile dałaś? ja za dokładnie taką sama u mnie w mieście 23zł. i to w jednym z takich droższych sklepów zoologicznych
Recommended Posts