Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
to co:D pytam z ciekawości który się podoba a nie czy będzie pasować bo już zrozumiałam że nie:eviltong:

ech, dlaczego wycogali Green tartan ... nie ma może ktoś takiego wzotu do odsprzedania?:diabloti:

we wrzesniu mialam ale juz niema :eviltong:
pogadaj z psiulka :evil_lol:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

gops napisał(a):
:evil_lol: utopila by sie w Lce :eviltong:

to co:D pytam z ciekawości który się podoba a nie czy będzie pasować bo już zrozumiałam że nie:eviltong:

ech, dlaczego wycogali Green tartan ... nie ma może ktoś takiego wzotu do odsprzedania?:diabloti:

Posted

gops napisał(a):
we wrzesniu mialam ale juz niema :eviltong:
pogadaj z psiulka :evil_lol:

jeszcze powiedz że M zacisk albo L zatrzask to się pokroje:placz::placz:

pisałam do kilku sklepów i nigdzie niedostępna, czekam jeszcze na wiadomość od krakvet, a na pełnej misce mają pisać do producenta, bo od dawna nie mieli dostawy i miły pan mi obiecał, że się postara:diabloti:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
a ja z checia przygarne za niewielka sume, rogza L funky retro lub inny pomaranczowy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hahahaha:evil_lol: bylam pierwsza :evil_lol: ale maUpa ze mnie :diabloti: ale fajny ten nasz rogz od wiq:diabloti:

Posted

diabelkowa napisał(a):
hahahaha:evil_lol: bylam pierwsza :evil_lol: ale maUpa ze mnie :diabloti: ale fajny ten nasz rogz od wiq:diabloti:

spadaj:angryy: :evil_lol: :evil_lol:

tez bedziemy mieli, ale narazie musze zostawic kase na prezenty na swieta.

dlaczego on sie w m-ki nie miesci:cool1:

Posted

pf mam mke na zbyciu ale jak sie nie miesci to przykro mi :evil_lol::eviltong:

dzisiaj dojdzie nam obroza :diabloti:
a ja przygArne z checia szelki do biegania cos jak manmat rozmiar M lub L :razz:

Posted

gops napisał(a):
pf mam mke na zbyciu ale jak sie nie miesci to przykro mi :evil_lol::eviltong:

dzisiaj dojdzie nam obroza :diabloti:
a ja przygArne z checia szelki do biegania cos jak manmat rozmiar M lub L :razz:

Mam tylko na doga niemieckiego na zbyciu:diabloti:

Posted

[quote name='Kasia&Rika']a jaki ci się w L podoba? :D

Ten :cool3:
http://www.pelna-miska.pl/sklep/_var/gfx/db79b6c00bb27097e26c59f24ee13cf1.jpg
Red tartan też mi się bardzo podoba, no i floral, ale i jeśli byłby w rozmiarze M to i tak bym go nie kupiła, bo nie podoba mi się moja sunia w tym kolorze.

[quote name='gops']:evil_lol: utopila by sie w Lce :eviltong:

RCookie puppy love jest sliczny ;) i podoba mi sie jeszcze trixi czarny w serca ;)

No to chyba pomyślę poważniej nad puppy love :cool3:, na żywo strasznie oczodajny się wydaje, ale przynajmniej jak się patrzy na takie kolory w zimne wieczory to się cieplej robi :lol:.
Trixie czarne w serduszka to w sumie dobra myśl :razz:, gdzie je można kupić? :evil_lol:

[quote name='Kasia&Rika']jeszcze powiedz że M zacisk albo L zatrzask to się pokroje:placz::placz:

pisałam do kilku sklepów i nigdzie niedostępna, czekam jeszcze na wiadomość od krakvet, a na pełnej misce mają pisać do producenta, bo od dawna nie mieli dostawy i miły pan mi obiecał, że się postara:diabloti:

No i właśnie dlatego nie mają teraz vivy :(.

Posted

RCookie napisał(a):
Kurcze, chyba jestem ślepa, bo ja tam nie widzę takiej obroży :hmmmm:.

ja widzialam tydzien temu, zaraz poszukam ;)

a nie niema rzeczywiscie :roll:
widocznie sprzedali ;)

widzialam tez na allegro kilka dni temu ;)

Posted

wie ktoś po ile jest przesyłka na futrzakowo.pl ??? Bo nie mogę znaleźć. Jakie są jeszcze sklepy oprócz futrzakowa i pełnej miski gdzie można kupić rogza i lupine??? :lol:

Posted

zoosia21 napisał(a):
wie ktoś po ile jest przesyłka na futrzakowo.pl ??? Bo nie mogę znaleźć. Jakie są jeszcze sklepy oprócz futrzakowa i pełnej miski gdzie można kupić rogza i lupine??? :lol:

rogza w telezoo ;)

Posted

agnieska napisał(a):
Ja żadnego gratisa nie dostałam (zamówienie na 100zł, same produkty Rogza ;) )

a dopisalas ze z dogomani? trza dopisac zawsze :eviltong:

Posted

smallpati napisał(a):
Noo Martyna o to bym cię nie podejrzewała :eviltong:

Zamówiłabyś w tele zoo troszkę drożej, o złoty, dwa i miałabyś gratis bralok czy coś :eviltong:

Ja żadnego gratisa nie dostałam (zamówienie na 100zł, same produkty Rogza ;) )

Posted

haha:D znalazłam ostatniego green tartana w futrzakowie:D zacisk L, trochę duży ale sucz jakoś przeżyje:D nawet ostatnio chodziła w tym jednym L zacisku co mamy i mi się spodobało:D i zamówiłam jeszcze zabawkę Petstages Orka Pine Cone Chew gryzak szyszka duża :cool3:
do tego dojdzie jeszcze M zacisk od Asti pomarańczowy, paczka świateczna pedigree Denta Stix (sucz da się za to pokroić!) i mamy super prezenty dla święta dla niej :multi::multi: a obroże bardziej dla mnie, bo to ja się będę z nich cieszyć:evil_lol:

Posted

nasza nowa ;)

z niebieskim

na psie niema ,pies nie lubi zdjec :eviltong:
widac kawalek chociaz jaki to kolor tu:

i z nowa smycza

kurcze myslalam ze smycze przepinane sa tansze :roll:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
a ile dałaś? ja za dokładnie taką sama u mnie w mieście 23zł. i to w jednym z takich droższych sklepów zoologicznych

:crazyeye::crazyeye: ze co?
38zl dalam firma dingo , fakt ze nie do zerwania przez moje psy ;)
smialam sie ze to lina holownicza do samochodu :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...