NightQueen Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 w tele zoo dostanie się jeszcze gratis :diabloti:
Kasia&Rika Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 niewiele i można sobie wybrac samemu kolor:evil_lol: :diabloti:
NightQueen Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 dobra, to watek o obrożach i smyczach a nie o Poczcie Polskiej ;)
Marta_Ares Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 dokladnie, nie ma po co zawyzac przesylki na allegro. Ja ostatnio czesto sprzedaje przedmioty z wysylka gratis przy opcji kup teraz, ostatnio tak smycz wysyłałam i zaplacilam za priorytet 3,40zł, ksiazke podobnie.
gops Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 razem z koperta babelkowa mnie wynioslo ostatnio 5,20 ;) a ma ktos obroze ta z seri lekkie i miekkie rozowa? jaki to jest roz? mocny ,lekki czy jak?
NightQueen Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 I tak zawsze znajdzie się chętny :diabloti:. ale nie wśród dogomaniaków :diabloti: i nie wśród tych którzy są obeznani w sklepach zoo
vpassione Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 To nie zawyżajcie przesyłek, ja robię tak a nie inaczej i w tym momencie średnio mnie interesuje, jak na moim miejscu zrobiłby ktoś inny ;). I tak zawsze znajdzie się chętny :diabloti:.
NightQueen Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 vpassione napisał(a):No właśnie jedna dogomaniaczka ode mnie kupiła ten półzacisk :roll: :crazyeye: jakaś nieuświadomiona :diabloti::evil_lol:
vpassione Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 smallpati napisał(a):ale nie wśród dogomaniaków :diabloti: i nie wśród tych którzy są obeznani w sklepach zoo No właśnie jedna dogomaniaczka ode mnie kupiła ten półzacisk :roll:
Illusion Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='gops']razem z koperta babelkowa mnie wynioslo ostatnio 5,20 ;) a ma ktos obroze ta z seri lekkie i miekkie rozowa? jaki to jest roz? mocny ,lekki czy jak? My mamy takie szelki:
vpassione Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 smallpati napisał(a)::crazyeye: jakaś nieuświadomiona :diabloti::evil_lol: Przekażę, zresztą pewnie sama to czyta, bo chyba jest tu częstym gościem :diabloti::eviltong: I nie wiem czemu miałaby być nieuświadomiona :mad:
gops Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 RCookie sliczny jest ten kolor wlasnie takiego szukalam :loveu: ale twoja suczka malenka ,to mka(?) a taka szeroka sie wydaje;) tinka bo 10zl za przesylke to duzo :diabloti:
Unbelievable Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 vpassione napisał(a):Przekażę, zresztą pewnie sama to czyta, bo chyba jest tu częstym gościem :diabloti::eviltong: I nie wiem czemu miałaby być nieuświadomiona :mad: skoro zostałam wywołana do odpowiedzi... właśnie, czemu? :diabloti:
NightQueen Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Noo Martyna o to bym cię nie podejrzewała :eviltong: Zamówiłabyś w tele zoo troszkę drożej, o złoty, dwa i miałabyś gratis bralok czy coś :eviltong:
gops Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 smallpati napisał(a):Noo Martyna o to bym cię nie podejrzewała :eviltong: Zamówiłabyś w tele zoo troszkę drożej, o złoty, dwa i miałabyś gratis bralok czy coś :eviltong: juz nie daja brylokow :eviltong: teraz tylko kosci ;)
gops Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 RCookie napisał(a):Tak, M ;). Kolor szelek też bardzo mi się podoba, jak do mnie przyjechały to byłam pozytywnie zaskoczona :). Czasem zastanawiam się czy nie kupić jeszcze takiej obroży, ale coś mi mówi "nie" :lol:. Nie wiem co zamówić zamiast vivy, bo w pełnej misce nie mają i coś mi się wydaje, że mogą jeszcze długo nie mieć... ja zamowilam ta obroze wczoraj ;) moze planet rogza? albo rozowa z nitka ? :razz:
NightQueen Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='gops']juz nie daja brylokow :eviltong: teraz tylko kosci ;) możliwe, ostatnio zdradziłam tele zoo i w palnej misce zamawiałam także nie wiem :evil_lol: mam już brelok :diabloti: i tez dostaję gratis HA:evil_lol: mimo wszystko :eviltong: zapłaciłaś w sumie za używaną tyle co za nową z metkami, ja za używanego zaciskowego rogza płaciłam 11 zł plus 6 przesyłka :eviltong: A ja nie jestem zadowolona z smyczy z serii miękkie i lekkie :razz: czuje się jabym miała papier w ręce :roll:
Unbelievable Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 smallpati napisał(a):Noo Martyna o to bym cię nie podejrzewała :eviltong: Zamówiłabyś w tele zoo troszkę drożej, o złoty, dwa i miałabyś gratis bralok czy coś :eviltong: :evil_lol: mam już brelok :diabloti: i tez dostaję gratis HA:evil_lol:
Illusion Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='gops']RCookie sliczny jest ten kolor wlasnie takiego szukalam :loveu: ale twoja suczka malenka ,to mka(?) a taka szeroka sie wydaje;) Tak, M ;). Kolor szelek też bardzo mi się podoba, jak do mnie przyjechały to byłam pozytywnie zaskoczona :). Czasem zastanawiam się czy nie kupić jeszcze takiej obroży, ale coś mi mówi "nie" :lol:. Nie wiem co zamówić zamiast vivy, bo w pełnej misce nie mają i coś mi się wydaje, że mogą jeszcze długo nie mieć...
Illusion Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 gops napisał(a): moze planet rogza? albo rozowa z nitka ? :razz: Nie podoba mi się na niej planet rogz :shake:. Właściwie to poza vivą z wzorkowych już nic mi się chyba nie podoba (tzn. w rozmiarze M, bo w L jest fajny wzorek, ale pies mi by się w tym utopił) i pomyślałam, że mogłabym zamiast drugiego rogza zamówić coś innego, np. lupine, myślałam o puppy love :hmmmm:.
gops Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='Kasia&Rika']a jaki ci się w L podoba? :D :evil_lol: utopila by sie w Lce :eviltong: RCookie puppy love jest sliczny ;) i podoba mi sie jeszcze trixi czarny w serca ;)
Kasia&Rika Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 RCookie napisał(a):Nie podoba mi się na niej planet rogz :shake:. Właściwie to poza vivą z wzorkowych już nic mi się chyba nie podoba (tzn. w rozmiarze M, bo w L jest fajny wzorek, ale pies mi by się w tym utopił) i pomyślałam, że mogłabym zamiast drugiego rogza zamówić coś innego, np. lupine, myślałam o puppy love :hmmmm:. a jaki ci się w L podoba? :D
NightQueen Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='gops'] RCookie puppy love jest sliczny ;) i podoba mi sie jeszcze trixi czarny w serca ;) popieram :loveu: puppy love jest świetny, trixie też :p ZAWYŻAM wysyłkę na allegro, ale biorę za nią tyle, ile daję. dalej nie rozumiem, podajesz wyższą cene a później jak ktoś coś kupi to piszesz mu że taniej? czy co? Jak jest tak jak myślę to bez sensu, po co zawyżać i odpędzać potencjalnych klientów jak można od razu podać właściwa cenę? ale mnie nie słuchaj, ja tylko kilkadziesiąt razy coś sprzedawałam przez allegro :diabloti::evil_lol:
vpassione Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Czy Wy czytacie ze zrozumieniem... :lol: ZAWYŻAM wysyłkę na allegro, ale biorę za nią tyle, ile daję.
Recommended Posts