gops Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 olekg89 napisał(a):Gops-niezła jesteś Kelle wypierdzieliłaś ,a na jej miejsce kolejny pies.Prawdziwy z ciebie dogomaniak:angryy: nie zaczynaj Kella ma sie dobrze , i to nie zalezalo odemnie tylko od rodzicow ,teraz jest inna sytuacja jak chcesz pogadac to pisz w galeri a nie tu eot
Shetanka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 http://img218.imageshack.us/img218/5358/pc060041mp8.jpg Łaał, super :crazyeye:
SZPiLKA23 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Shetanka']http://img218.imageshack.us/img218/5358/pc060041mp8.jpg Łaał, super :crazyeye: tez sie zdziwiłam działaniem ;) moge z czystym sumieniem polecic:p
NightQueen Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 kusi mnie Red Dingo :roll: ale nie, sprawdzę swoją silną wolę i nic nie zamówię :evil_lol: (ciekawe jak długo wytrzymam)
Unbelievable Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 obroże ;) na specjalne życzenie mogę się czegoś pozbyć :diabloti:
Kasia&Rika Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 mi się baaaardzo podoba czerwony rogz i lupine:D na specjalne życzenie to za ile i jaki rozmiar? lepiej pisz na PW:cool3:
michau Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Marta_Ares']Odblaskowe kamizelki z Plusa:evil_lol: Wow. Ja też chce!! :) Gdzie kupione? W markecie plus?? Po ile?
Marta_Ares Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 po 2 i 5 zł zalezy od rozmiaru chyba:evil_lol: bo raz kupilam XL za 5 zl a nastepnego dnia M za 2zł
zoosia21 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Tinka:).... których chcesz się pozbyć??? :diabloti: Rozmiary :cool3:
Red Dingo Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 czy moge miec pytanie sadazowe ?:) od jakiegos czasu slysze zapytania o obroze zaciskowe .. po moich naciskach na producenta ..sa wstanie je wyprodukowac .. ale sie zastanawiam jaki bedzie lepszy model ?.. czy caly z tasmy z ogranicznikiem czy z lancuszkiem ? moze mi pomozecie w opowiedzi na to pytanie :).. najlpesze sa opinie jakie sie wam sprawdzja ..
Unbelievable Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Red Dingo napisał(a):czy moge miec pytanie sadazowe ?:) od jakiegos czasu slysze zapytania o obroze zaciskowe .. po moich naciskach na producenta ..sa wstanie je wyprodukowac .. ale sie zastanawiam jaki bedzie lepszy model ?.. czy caly z tasmy z ogranicznikiem czy z lancuszkiem ? moze mi pomozecie w opowiedzi na to pytanie :).. najlpesze sa opinie jakie sie wam sprawdzja .. ja byłabym bardziej zainteresowana taśmowym ogranicznikiem ;)
BBeta Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Red Dingo napisał(a):czy moge miec pytanie sadazowe ?:) od jakiegos czasu slysze zapytania o obroze zaciskowe .. po moich naciskach na producenta ..sa wstanie je wyprodukowac .. ale sie zastanawiam jaki bedzie lepszy model ?.. czy caly z tasmy z ogranicznikiem czy z lancuszkiem ? moze mi pomozecie w opowiedzi na to pytanie :).. najlpesze sa opinie jakie sie wam sprawdzja .. Zdecydowanie cały z taśmy ;)
Migori Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Red Dingo']czy caly z tasmy z ogranicznikiem czy z lancuszkiem ? z łańcuszkiem. Ma ktoś taką smycz z karuska? Czy może mi zmierzyć długość karabińczyka?:razz:
Vectra Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Magda25 napisał(a):z łańcuszkiem. Ma ktoś taką smycz z karuska? Czy może mi zmierzyć długość karabińczyka?:razz: Jaka grubość smyczy ? bo są inne karabińczyki ;)
Migori Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Vectra, linka ma 14mm a smycz jest długości 2,4m. Chciałam wstawić link do karuska ale wychodzą jakieś durnowate bohomazy :angryy:
BBeta Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Magda25 napisał(a):z łańcuszkiem. Dlaczego? :cool1: Łańcuszek jest ciężki, czasem zostawia ślady i sierść wkręca się w oczka
Vectra Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Magda25 napisał(a):Vectra, linka ma 14mm a smycz jest długości 2,4m. Chciałam wstawić link do karuska ale wychodzą jakieś durnowate bohomazy :angryy: posty skaczą , odpowiedź wyżej :roll:
Vectra Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Magda25 napisał(a):Vectra, linka ma 14mm a smycz jest długości 2,4m. Chciałam wstawić link do karuska ale wychodzą jakieś durnowate bohomazy :angryy: Zmierzyłam te grubsze , takie powiedzmy jak kciuk u dorosłej osoby .... ma 9cm długości .. mam też taką grubości , ja wiem , małego palca ? ona ma zdecydowanie mniejszy karabińczyk ...
Kasia&Rika Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Red dingo ... jednym słowem najlepiej dwa modele do wyboru:cool3:
Migori Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Vectra napisał(a):Zmierzyłam te grubsze , takie powiedzmy jak kciuk u dorosłej osoby .... ma 9cm długości .. mam też taką grubości , ja wiem , małego palca ? ona ma zdecydowanie mniejszy karabińczyk ... :loveu::loveu: dzięki.
Recommended Posts