NightQueen Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 kupiłam kolejnego rogza :diabloti::diabloti: ale nie powiem co dopóki nie dojdzie :diabloti::diabloti:
joanika Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 smallpati napisał(a):kupiłam kolejnego rogza :diabloti::diabloti: ale nie powiem co dopóki nie dojdzie :diabloti::diabloti: a ja wiem co kupiłaś bo widziałam, też chciałam ale mówie sobie co tam będę SmallPati i Moli pod górke robić :eviltong::diabloti:
NightQueen Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 joanika napisał(a):a ja wiem co kupiłaś bo widziałam, też chciałam ale mówie sobie co tam będę SmallPati i Moli pod górke robić :eviltong::diabloti: hehe :evil_lol::evil_lol: kurcze to wszyscy mi dali wygrać chyba :eviltong: ale drugą obrożę przelicytował ktoś :angryy: a czekałam cały dzień do końca aukcji, a tu masz, załatwił mnie w ostatnich sekundach :mad: Ale cicho, ani słowa co kupiłam, bo to chyba za duże będzie :eviltong:
joanika Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 No rzeczywiście w ostatniej sekundzie (mam link do tego na gg w archiwum) i do tego tą ładniejszą, która mi się podobała :mad: ale chamówa!! ;)ok nic nie powiem.
psiulka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 smallpati napisał(a):hehe :evil_lol::evil_lol: kurcze to wszyscy mi dali wygrać chyba :eviltong: ale drugą obrożę przelicytował ktoś :angryy: a czekałam cały dzień do końca aukcji, a tu masz, załatwił mnie w ostatnich sekundach :mad: Ale cicho, ani słowa co kupiłam, bo to chyba za duże będzie :eviltong: A ja wiem jakiego Rogza kupiłaś. :cool3:
Illusion Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Mam pytanie, te stare tematy o obrożach, szelkach i smyczach są skasowane? Coś nie mogę ich znaleźć.
Bewarka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ja też chyba wiem, bo byłam niedawno na allegro i jakaś użytkowniczka Smallpati licytowała 2 zaciski... :eviltong:
NightQueen Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 no dobra, noo jak już wszyscy wiedzą :razz::evil_lol: wylicytowałam za 11 zł :eviltong: zacisk rogza, wzór sport czerwony ;) tylko nie wiem czy nie będzie za duży :razz:
Bewarka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 smallpati napisał(a):no dobra, noo jak już wszyscy wiedzą :razz::evil_lol: wylicytowałam za 11 zł :eviltong: zacisk rogza, wzór sport czerwony ;) tylko nie wiem czy nie będzie za duży :razz:A ten, nie wiedziałam czy sport, czy ten drugi [też czerwony, ale nie znam nazwy] :)
NightQueen Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Justys95 napisał(a):A ten, nie wiedziałam czy sport, czy ten drugi [też czerwony, ale nie znam nazwy] :) miałabym oba, ale drugi mi ktoś przelicytował w ostatniej sekundzie :angryy::angryy:
diabelkowa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 ROGZ obroża idealna dla westie, szkotów i innych (499464542) - Aukcje internetowe Allegro rogz dla maluchow od 5 zl ;)
NightQueen Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='diabelkowa']ROGZ obroża idealna dla westie, szkotów i innych (499464542) - Aukcje internetowe Allegro rogz dla maluchow od 5 zl ;) to od tej kobity co ja kupiłam obrożę, ale ta mi się nie podoba
Coffee&Nera Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Jak wy te aukcje rogzowe na allegro znajdujecie tez bym chciala :oops:
joanika Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 :lol::lol::lol: wszyscy wiedzieli co kupuje SmallPati i nikt nie pisnął ani słowka teraz tylko przyznać się kto ją w ostatniej sekundzie przebił :evil_lol:
puchu Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Sliczne ale strasznie małe :( 50 cm to chyba nie jest aż tak mało ;)
SZPiLKA23 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 puchu napisał(a):50 cm to chyba nie jest aż tak mało ;) Na Sare musze miec 55 cm
NightQueen Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='puzzle']Small a jaki byl wzorek tej drugiej obrozki? druga to była Skateboard, Na Sare musze miec 55 cm wyślij wiadomość do taks może zrobi ci na zamówienie obroże, mi kiedyś robiła ;)
fizia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='puchu'] Świąteczna dostawa od taks :cool3: Puchu dzięki za wklejenie bazarku :loveu: Oczywiście zapraszamy serdecznie. Ceny RĘCZNIE MALOWANYCH, świątecznych obróżek od 15 do 20 zł
puzzle Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 smallpati napisał(a):druga to była Skateboard, a to nic nie stracilam:razz:, w sumie to jest jedyny wzorek rogz'a, ktory mi sie nie podoba:shake:
moon_light Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 reklama rogza :evil_lol: albo raczej, antyreklama;)
NightQueen Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 puzzle napisał(a):a to nic nie stracilam:razz:, w sumie to jest jedyny wzorek rogz'a, ktory mi sie nie podoba:shake: mi tak średnio się podoba, ale przydałby się np. na bazarek :evil_lol:
Cavy Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ma ktoś może do sprzedania smycz automatyczną flexi, najlepiej taśmowa, tak do 12 kg ? :eviltong:
Recommended Posts