Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

smallpati napisał(a):
kupiłam kolejnego rogza :diabloti::diabloti: ale nie powiem co dopóki nie dojdzie :diabloti::diabloti:

a ja wiem co kupiłaś bo widziałam, też chciałam ale mówie sobie co tam będę SmallPati i Moli pod górke robić :eviltong::diabloti:

Posted

joanika napisał(a):
a ja wiem co kupiłaś bo widziałam, też chciałam ale mówie sobie co tam będę SmallPati i Moli pod górke robić :eviltong::diabloti:

hehe :evil_lol::evil_lol:
kurcze to wszyscy mi dali wygrać chyba :eviltong: ale drugą obrożę przelicytował ktoś :angryy: a czekałam cały dzień do końca aukcji, a tu masz, załatwił mnie w ostatnich sekundach :mad:

Ale cicho, ani słowa co kupiłam, bo to chyba za duże będzie :eviltong:

Posted

No rzeczywiście w ostatniej sekundzie (mam link do tego na gg w archiwum) i do tego tą ładniejszą, która mi się podobała :mad: ale chamówa!!
;)ok nic nie powiem.

Posted

smallpati napisał(a):
hehe :evil_lol::evil_lol:
kurcze to wszyscy mi dali wygrać chyba :eviltong: ale drugą obrożę przelicytował ktoś :angryy: a czekałam cały dzień do końca aukcji, a tu masz, załatwił mnie w ostatnich sekundach :mad:

Ale cicho, ani słowa co kupiłam, bo to chyba za duże będzie :eviltong:

A ja wiem jakiego Rogza kupiłaś. :cool3:

Posted

smallpati napisał(a):
no dobra, noo jak już wszyscy wiedzą :razz::evil_lol: wylicytowałam za 11 zł :eviltong: zacisk rogza, wzór sport czerwony ;) tylko nie wiem czy nie będzie za duży :razz:
A ten, nie wiedziałam czy sport, czy ten drugi [też czerwony, ale nie znam nazwy] :)

Posted

Justys95 napisał(a):
A ten, nie wiedziałam czy sport, czy ten drugi [też czerwony, ale nie znam nazwy] :)

miałabym oba, ale drugi mi ktoś przelicytował w ostatniej sekundzie :angryy::angryy:

Posted

:lol::lol::lol: wszyscy wiedzieli co kupuje SmallPati i nikt nie pisnął ani słowka
teraz tylko przyznać się kto ją w ostatniej sekundzie przebił :evil_lol:

Posted

[quote name='puzzle']Small a jaki byl wzorek tej drugiej obrozki?

druga to była Skateboard,

Na Sare musze miec 55 cm

wyślij wiadomość do taks może zrobi ci na zamówienie obroże, mi kiedyś robiła ;)

Posted

smallpati napisał(a):
druga to była Skateboard,

a to nic nie stracilam:razz:, w sumie to jest jedyny wzorek rogz'a, ktory mi sie nie podoba:shake:

Posted

puzzle napisał(a):
a to nic nie stracilam:razz:, w sumie to jest jedyny wzorek rogz'a, ktory mi sie nie podoba:shake:

mi tak średnio się podoba, ale przydałby się np. na bazarek :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...