taxelina Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Marta_Ares napisał(a):Dlaczego wszyscy sprzedaja rogzy M a nie L:-( :shake: :shake: Nie wszyscy.. ja mam L na sprzedaz ale za drogo by cie wysylka wyniosla :(
gops Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 kurce stal sie cud..moja mama kupila obroze dla naszej tymczasowiczki :evil_lol: i to rogza :loveu:
diabelkowa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 gops napisał(a):kurce stal sie cud..moja mama kupila obroze dla naszej tymczasowiczki :evil_lol: i to rogza :loveu: bez zdjec sie nie liczy ;p
Illusion Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 diabelkowa napisał(a):bez zdjec sie nie liczy ;p Zgadzam się :cool3:. Chciałabym kupić żółtego rogza limitowanego, do tego czarną smycz z odblaskową nitką, no i może starczyłoby jeszcze na jakąś obrożę, macie jakieś propozycje?
gops Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 RCookie napisał(a):Zgadzam się :cool3:. Chciałabym kupić żółtego rogza limitowanego, do tego czarną smycz z odblaskową nitką, no i może starczyłoby jeszcze na jakąś obrożę, macie jakieś propozycje? hehe zdjecia jutro ;) przesadzila z rozmiare bo kupila Lke ale dobrze wyglada:razz: rozowa :loveu:
Illusion Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 gops napisał(a):hehe zdjecia jutro ;) przesadzila z rozmiare bo kupila Lke ale dobrze wyglada:razz: rozowa :loveu: Różowa, w sensie, że obroża dla tymczasowiczki, czy różowa obroża, jako propozycja dla nas? :lol: Kupiłabym jeszcze jakąś, tylko nie wiem, którą, myślałam o choc femine, ale dla nas nieco to za ciemne.
gops Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 RCookie napisał(a):Różowa, w sensie, że obroża dla tymczasowiczki, czy różowa obroża, jako propozycja dla nas? :lol: Kupiłabym jeszcze jakąś, tylko nie wiem, którą, myślałam o choc femine, ale dla nas nieco to za ciemne. :evil_lol: to i to mialam na mysli rozowa dla twojej suni ;)
psiulka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Dzisiaj byłam w zoologu i wypatrzyłam.. W dotyku taka 'inna' i ogólnie ładnie wykonana. Jakbym nie miała swojej, myślę, że bym ją kupiła. PS. Dostałam dziś Pink Hearts - suka dostanie na święta razem z innymi rzeczami. W sumie już widziała, ale może nie skojarzy faktów. :evil_lol: :diabloti:
Illusion Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 gops napisał(a)::evil_lol: to i to mialam na mysli rozowa dla twojej suni ;) A jaką różową? :) Mamy już rogzette :cool3:.
gops Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 RCookie napisał(a):A jaką różową? :) Mamy już rogzette :cool3:. Pink Hearts :diabloti: :loveu: ide zrobic zdjecie obrozy :evil_lol:
Illusion Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 gops napisał(a):Pink Hearts :diabloti: :loveu: Też mamy (i sprzedajemy...) gops napisał(a): ide zrobic zdjecie obrozy :evil_lol: Chyba chciałaś napisać modelki w obroży :eviltong:.
NightQueen Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='RCookie']Zgadzam się :cool3:. Chciałabym kupić żółtego rogza limitowanego, do tego czarną smycz z odblaskową nitką, no i może starczyłoby jeszcze na jakąś obrożę, macie jakieś propozycje? planet rogz albo viva rogz :cool3: http://www.kacikpupila.pl/sklep/images/fotosy/Flexi/flexi_cork.jpg korkowa? to raczej nie praktyczna, korek szybko się obdłubie i będzie brzydka, i nasiąka pewnie wodą
gops Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='smallpati']planet rogz albo viva rogz :cool3: http://www.kacikpupila.pl/sklep/images/fotosy/Flexi/flexi_cork.jpg korkowa? to raczej nie praktyczna, korek szybko się obdłubie i będzie brzydka, i nasiąka pewnie wodą to raczej nie jest korek........tak pomalowany plastik chyba :diabloti:
Coffee&Nera Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 gops napisał(a):to raczej nie jest korek........tak pomalowany plastik chyba :diabloti: To jest naklejone :evil_lol: Żeby wyglądało jak korek a tak naprawde to zwykly jak tutaj mowila gops plastik- nikt przeciez by tego niekupil gdyby korkowe bylo :roll::evil_lol:
NightQueen Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ona jest z korka, raz że pisze na zdjęciu, dwa opis ze sklepu " Smycz automatyczna comfort compact. Limitowana wersja eko - uchwyt wykonany z korka!! Smycz ze skórzanym wykończeniem Chromowany karabińczyk Smycz dla psa do ok. 20kg Długość taśmy: 5 metrów." HA!! :diabloti: nikt przeciez by tego niekupil gdyby korkowe bylo :roll::evil_lol: a czemu nie, ludzie kupują z kryształami svarowkiego to korka by nie kupili :cool3:
Illusion Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 smallpati napisał(a):planet rogz albo viva rogz :cool3: Nie podoba mi się na niej ten odcień niebieskiego :lol:, chyba wezmę vivę, ale jeszcze się zastanowię :cool3:.
puzzle Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ja ta smycz widzialam juz sporo czasu temu i mi sie strasznie nie podoba:shake:, juz wolalbym ta z krysztalkami, chociaz preferuje zwykle, zupelnie czarne...
NightQueen Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='puzzle']Ja ta smycz widzialam juz sporo czasu temu i mi sie strasznie nie podoba:shake:, juz wolalbym ta z krysztalkami, chociaz preferuje zwykle, zupelnie czarne... mi też się ten korek nie podoba i jakoś wątpię w jego praktyczność :razz: kryształki mi się podobają ale też mało praktyczne, tzn. może i nie przeszkadzają ale bałabym się że mi powypadają, mam obroże z kryształkami ale przy moim świrze to boje się ją zakładać na byle jaki spacer ;) Nie podoba mi się na niej ten odcień niebieskiego :lol:, chyba wezmę vivę, ale jeszcze się zastanowię :cool3:. mi się ona tak średnio podoba, zamówiłam ją bo nie było vivy rogza a coś zamówić musiałam :diabloti::evil_lol:
gops Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='smallpati']Ona jest z korka, raz że pisze na zdjęciu, dwa opis ze sklepu " Smycz automatyczna comfort compact. Limitowana wersja eko - uchwyt wykonany z korka!! Smycz ze skórzanym wykończeniem Chromowany karabińczyk Smycz dla psa do ok. 20kg Długość taśmy: 5 metrów." HA!! :diabloti: :cool3: osz ty :diabloti: a bylam prawie ze pewna ze to nie mozliwe ;) a to obrozka
NightQueen Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 osz ty :diabloti: a bylam prawie ze pewna ze to nie mozliwe ;-) ja byłam pewna bo pisało na zdjęciu że uchwyt z korka, angielski się kłania :diabloti: Pasuje do piesy obroża ;)
neonowka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Tak - jest z korka. Tylko hm...wg mnie po prostu rączka jest pokryta tylko korkiem, nie jest całkowicie z niego wykonana. Nawet fajnie sie trzyma, jak dla mnie jest miła w dotyku. W naszym sklepie było tylko kilka sztuk i sie sprzedały. O ile się nie mylę to limitowana edycja. Jednak mi się do końca nie podoba. Gdybym miała kupować wybrałabym tradycyjną.
NightQueen Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 .wg mnie po prostu rączka jest pokryta tylko korkiem, nie jest całkowicie z niego wykonana. no tak tylko rączka to pisze na zdjęciu ;) to limitowana seria EKO :p
gops Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 puzzle napisał(a):ale tez mi eko:cool3:, kupa plastiku i kawalek korka:evil_lol: Kusi mnie ostatnio skora, ale jak sobie pomysle to na dluzsza mete, jest strasznie niepraktyczna:cool1: i chyba bezsensu zamawiac ja na zime, ale jak tasma to nie mam pomyslu na wzorek, podpowiedzcie cos:cool3:. skora na zime to nie bardzo ;) moze tym razem jakis manmat lub ezy dog? :razz:
puzzle Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ale tez mi eko:cool3:, kupa plastiku i kawalek korka:evil_lol: Kusi mnie ostatnio skora, ale jak sobie pomysle to na dluzsza mete, jest strasznie niepraktyczna:cool1: i chyba bezsensu zamawiac ja na zime, ale jak tasma to nie mam pomyslu na wzorek, podpowiedzcie cos:cool3:.
Recommended Posts