Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

diabelkowa napisał(a):
bez zdjec sie nie liczy ;p

Zgadzam się :cool3:.
Chciałabym kupić żółtego rogza limitowanego, do tego czarną smycz z odblaskową nitką, no i może starczyłoby jeszcze na jakąś obrożę, macie jakieś propozycje?

Posted

RCookie napisał(a):
Zgadzam się :cool3:.
Chciałabym kupić żółtego rogza limitowanego, do tego czarną smycz z odblaskową nitką, no i może starczyłoby jeszcze na jakąś obrożę, macie jakieś propozycje?

hehe zdjecia jutro ;)
przesadzila z rozmiare bo kupila Lke ale dobrze wyglada:razz:
rozowa :loveu:

Posted

gops napisał(a):
hehe zdjecia jutro ;)
przesadzila z rozmiare bo kupila Lke ale dobrze wyglada:razz:
rozowa :loveu:

Różowa, w sensie, że obroża dla tymczasowiczki, czy różowa obroża, jako propozycja dla nas? :lol:
Kupiłabym jeszcze jakąś, tylko nie wiem, którą, myślałam o choc femine, ale dla nas nieco to za ciemne.

Posted

RCookie napisał(a):
Różowa, w sensie, że obroża dla tymczasowiczki, czy różowa obroża, jako propozycja dla nas? :lol:
Kupiłabym jeszcze jakąś, tylko nie wiem, którą, myślałam o choc femine, ale dla nas nieco to za ciemne.

:evil_lol:
to i to
mialam na mysli rozowa dla twojej suni ;)

Posted

Dzisiaj byłam w zoologu i wypatrzyłam..

W dotyku taka 'inna' i ogólnie ładnie wykonana. Jakbym nie miała swojej, myślę, że bym ją kupiła.

PS. Dostałam dziś Pink Hearts - suka dostanie na święta razem z innymi rzeczami. W sumie już widziała, ale może nie skojarzy faktów. :evil_lol: :diabloti:

Posted

RCookie napisał(a):
A jaką różową? :)
Mamy już rogzette :cool3:.

Pink Hearts :diabloti: :loveu:

ide zrobic zdjecie obrozy :evil_lol:

Posted

gops napisał(a):
Pink Hearts :diabloti: :loveu:

Też mamy (i sprzedajemy...)

gops napisał(a):

ide zrobic zdjecie obrozy :evil_lol:

Chyba chciałaś napisać modelki w obroży :eviltong:.

Posted

[quote name='RCookie']Zgadzam się :cool3:.

planet rogz albo viva rogz :cool3:

http://www.kacikpupila.pl/sklep/images/fotosy/Flexi/flexi_cork.jpg
korkowa? to raczej nie praktyczna, korek szybko się obdłubie i będzie brzydka, i nasiąka pewnie wodą

Posted

gops napisał(a):
to raczej nie jest korek........tak pomalowany plastik chyba :diabloti:

To jest naklejone :evil_lol: Żeby wyglądało jak korek a tak naprawde to zwykly jak tutaj mowila gops plastik- nikt przeciez by tego niekupil gdyby korkowe bylo :roll::evil_lol:

Posted

Ona jest z korka, raz że pisze na zdjęciu, dwa opis ze sklepu
"
Smycz automatyczna comfort compact.
Limitowana wersja eko - uchwyt wykonany z korka!!
Smycz ze skórzanym wykończeniem
Chromowany karabińczyk
Smycz dla psa do ok. 20kg
Długość taśmy: 5 metrów."

HA!! :diabloti:

nikt przeciez by tego niekupil gdyby korkowe bylo :roll::evil_lol:

a czemu nie, ludzie kupują z kryształami svarowkiego to korka by nie kupili :cool3:

Posted

smallpati napisał(a):
planet rogz albo viva rogz :cool3:

Nie podoba mi się na niej ten odcień niebieskiego :lol:, chyba wezmę vivę, ale jeszcze się zastanowię :cool3:.

Posted

Ja ta smycz widzialam juz sporo czasu temu i mi sie strasznie nie podoba:shake:, juz wolalbym ta z krysztalkami, chociaz preferuje zwykle, zupelnie czarne...

Posted

[quote name='puzzle']Ja ta smycz widzialam juz sporo czasu temu i mi sie strasznie nie podoba:shake:, juz wolalbym ta z krysztalkami, chociaz preferuje zwykle, zupelnie czarne...

mi też się ten korek nie podoba i jakoś wątpię w jego praktyczność :razz:
kryształki mi się podobają ale też mało praktyczne, tzn. może i nie przeszkadzają ale bałabym się że mi powypadają, mam obroże z kryształkami ale przy moim świrze to boje się ją zakładać na byle jaki spacer ;)

Nie podoba mi się na niej ten odcień niebieskiego :lol:, chyba wezmę vivę, ale jeszcze się zastanowię :cool3:.

mi się ona tak średnio podoba, zamówiłam ją bo nie było vivy rogza a coś zamówić musiałam :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']Ona jest z korka, raz że pisze na zdjęciu, dwa opis ze sklepu
"
Smycz automatyczna comfort compact.
Limitowana wersja eko - uchwyt wykonany z korka!!
Smycz ze skórzanym wykończeniem
Chromowany karabińczyk
Smycz dla psa do ok. 20kg
Długość taśmy: 5 metrów."

HA!! :diabloti:

:cool3:
osz ty :diabloti:
a bylam prawie ze pewna ze to nie mozliwe ;)

a to obrozka

Posted

osz ty :diabloti:
a bylam prawie ze pewna ze to nie mozliwe ;-)

ja byłam pewna bo pisało na zdjęciu że uchwyt z korka, angielski się kłania :diabloti:

Pasuje do piesy obroża ;)

Posted

Tak - jest z korka. Tylko hm...wg mnie po prostu rączka jest pokryta tylko korkiem, nie jest całkowicie z niego wykonana. Nawet fajnie sie trzyma, jak dla mnie jest miła w dotyku. W naszym sklepie było tylko kilka sztuk i sie sprzedały. O ile się nie mylę to limitowana edycja.
Jednak mi się do końca nie podoba.
Gdybym miała kupować wybrałabym tradycyjną.

Posted

puzzle napisał(a):
ale tez mi eko:cool3:, kupa plastiku i kawalek korka:evil_lol:

Kusi mnie ostatnio skora, ale jak sobie pomysle to na dluzsza mete, jest strasznie niepraktyczna:cool1: i chyba bezsensu zamawiac ja na zime, ale jak tasma to nie mam pomyslu na wzorek, podpowiedzcie cos:cool3:.

skora na zime to nie bardzo ;)
moze tym razem jakis manmat lub ezy dog? :razz:

Posted

ale tez mi eko:cool3:, kupa plastiku i kawalek korka:evil_lol:

Kusi mnie ostatnio skora, ale jak sobie pomysle to na dluzsza mete, jest strasznie niepraktyczna:cool1: i chyba bezsensu zamawiac ja na zime, ale jak tasma to nie mam pomyslu na wzorek, podpowiedzcie cos:cool3:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...