Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

smallpati napisał(a):

Kara ale dostałaś ID chociaż :loveu: tylko jak go podzielisz na 6(?) psów :evil_lol:

Dostatnie ten , który ostatnio swoje zgubił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Najlepsza jest piłka, dla psów za mała ale za to kot ma radoche:lol:

Posted

[quote name='psiulka']Kto mi pomoże znaleźć Mkowe obroże w misie polarne? Ktoś kiedyś kupował. Szukam i szukam i znaleźć nie mogę. :shake:

Ja ostatnio zauważyłam takie:
ŚLICZNA OBROŻA "M" MISIE NA LODZIE (490816854) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNA OBROŻA "M" MISIE POLARNE (490820222) - Aukcje internetowe Allegro
Na pozostałych aukcjach widziałam też komplet ze smyczą i wersję różową. Nie wiem czy pojawiła się już ta informacja :)

Posted

Takie są różnice w długości moich obroży

Wszystkie to M-ki. Rogz najkrótszy. Miał być maksymalnie na 40cm a jest na 37cm. Najdłuższa jest ta Hiltona pierwsza i jestem z niej zadowolona

mam pytanie. Ma tu ktoś smycz z Red Dingo? Bo chcę ją zakupić, a nie wiem czy dobrze się w niej prowadzi psa i czy wytrzymała jest.

Posted

KaRa_ napisał(a):
Pól roku mineło, i jeszcze psu nie założyłaś?:lol:

Założyłam ;P. Te foto są z dnia kiedy przyszła xD.

Posted

Cavy napisał(a):

mam pytanie. Ma tu ktoś smycz z Red Dingo? Bo chcę ją zakupić, a nie wiem czy dobrze się w niej prowadzi psa i czy wytrzymała jest.

My mamy smycz RD, co prawda "S" ale jest naprawde wytrzymała (prowadziłam na niej kiedyś dorosłego labka, ciągnął niemiłosiernie a smycz cała; ostatnio prowadziłam na niej 2 psy moją pudlice Lane i tymczasowiczkę 10kg), porządnie wykonana. Mamy odblaskową, podwójną 1,8 m, dobrze się na niej prowadzi.

Posted

joanika napisał(a):
My mamy smycz RD, co prawda "S" ale jest naprawde wytrzymała (prowadziłam na niej kiedyś dorosłego labka, ciągnął niemiłosiernie a smycz cała; ostatnio prowadziłam na niej 2 psy moją pudlice Lane i tymczasowiczkę 10kg), porządnie wykonana. Mamy odblaskową, podwójną 1,8 m, dobrze się na niej prowadzi.

Własnie o to mi chodzilo zeby dowiedziec sie jak RD S dziala na psach :diabloti: Czuje ze jednak zakupie caly zestawik- chyba pod ciezarem 4kg psa sie nieurwie :evil_lol:

Posted

Dzięki za odpowiedź joanika. Nie wiem tylko czy brać rozmiar S czy M, skoro mówisz że S wytrzymała ciągniecie labka, to myślę że mojego psa tez wytrzyma (waży 9 kg) jak radzicie?

Posted

puzzle napisał(a):
Small pasuja do niej takie zdecydowane, mocne kolorki;). Pokaz wszystko co masz na psie!:diabloti:

do niej wszystko pasuje, w gamach od białego do czarnego :evil_lol:
pfff chyba zgłupiałaś :evil_lol: nie mam zdjęć w obrożach :eviltong:

Posted

smallpati napisał(a):
do niej wszystko pasuje, w gamach od białego do czarnego :evil_lol:
pfff chyba zgłupiałaś :evil_lol: nie mam zdjęć w obrożach :eviltong:

Czas najwyzszy to nadrobic:cool3:.

Posted

taaaa na pewno :eviltong:
Moja psica nie jest modelką i pozować nie lubi, ale chętnie pożyczę dobytku jakby ktoś chciał sobie porobić zdjęcia na swoim psie :diabloti::evil_lol:

Posted

Rudym boksiom zawsze do pyska w czerwonym :loveu:
A miałam już w tym roku nie kupować nic nowego :angryy:
No cóż sprawię taki Hiltonowy komplet pod choinkę :evil_lol:

Posted

psiulka napisał(a):
Small, Ty tu piszesz, że szelki M będą za małe, a właśnie sobie uświadomiłam, że przecież masz(miałaś) Mki butterfly. I co, za małe były? :-o

tak, sprzedałam je ;)

Posted

Small, Ty tu piszesz, że szelki M będą za małe, a właśnie sobie uświadomiłam, że przecież masz(miałaś) Mki butterfly. I co, za małe były? :-o

Posted

Szukam jakiegoś sklepu gdzie byłyby: Hiltona - szelki, obrózka i smycz w kratke (najlepiej czerowna lub bez) i zebra obroza i smycz
:placz: i znalezc nie moge!!!!!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...