Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nera- napisał(a):

Smallpati- jednak bakcyl zaatakowal- swiateczne zamowienie bedzie- obroża RD, smycz RD, identyfikator RD, karabińczyk RD :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To takie swiateczne zamowienie :evil_lol: Na wiosne kroje się na 2 zestawy z Hiltona :diabloti::diabloti::diabloti:

ha ! wiedziałam że tak będzie :diabloti:
później częstotliwość kupowania obroży się zwiększy :evil_lol:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cavy napisał(a):
Nera - zaraziłaś się, biedna :eviltong: A sprzedaje, sprzedaje. :lol:

Na prawdę nikt nie jest chętny? :razz:

Tutaj nie wolno zamieszczać ofert sprzedaży :eviltong:.

Posted

Nera- napisał(a):
U mnie to zalezy od kasy a ze kieszonkowe niewielkie to licze hmmm 1 obroza miesiecznie :diabloti:

u mnie teoretycznie też jest 1 obroża na miesiąc, a kończy się na 2 i smyczy albo więcej :diabloti:

Rinuś i co drzesz jape? :evil_lol:

Posted

Nera- napisał(a):
Ty to fajnie zrobilas :diabloti: W podpisik szczelilas i juz :evil_lol:

Z tego co wiem to w podpisach można, tylko w postach nie bardzo ;).
I tak dzisiaj pozbywam się tego okienka, bo zamierzam wrzucić to czego chcę się "pozbyć" na allegro :).

Troszkę szkoda, że limitowanego rogza nie da się bez identyfikatora kupić, ale mówi się trudno :roll:.

Posted

RCookie napisał(a):
Z tego co wiem to w podpisach można, tylko w postach nie bardzo ;).
I tak dzisiaj pozbywam się tego okienka, bo zamierzam wrzucić to czego chcę się "pozbyć" na allegro :).

Troszkę szkoda, że limitowanego rogza nie da się bez identyfikatora kupić, ale mówi się trudno :roll:.

Tak na allegro zawsze mozna sprzedac- ja mam obrozke dla szczeniat trixi do sprzedania oraz kocia trixi ktora dostalam wraz z Nercią - znajoma niemiala ja jak do mnie doniesc to mi dala te 2 :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']

Rinuś i co drzesz jape? :evil_lol:
a będę darła bo mam szele z muscata i nie wiem czy tylko ja mam taki problem :eviltong:

Posted

[quote name='Rinuś']a będę darła bo mam szele z muscata i nie wiem czy tylko ja mam taki problem :eviltong:

Vectra chyba ma szelki z muscata, ale nie jestem do końca pewna ;).

Posted

A jaki masz problem? Bo ja szle mam i nie mam problemu (oprocz tego ze nikta poszla przy klamrze ale to maly pikus :evil_lol: )

nasze szele

ktoś kiedyś pisał że komuś się rozwarstwiły :-)

Posted

No szelki strasznie się przesuwają z lewej na prawą stronę...a że Brutus chodzi tylko po mojej lewej stronie to muszę co 5 min podchodzić i poprawiać mu szelki bo jak nie poprawię to klamerka znajduje się na środku zeber....:roll:
też tak masz? i jeszcze jedno...jak założysz szelki na psa i pies stoi przed Toba,ale tyłem do Ciebie to napis widzisz normalnie czy do góry nogami ? :eviltong:

Posted

Aż musiałam założyć pudli szelki żeby zobaczyć - to zależy jak założe, raz widzę do góry nogami, drugi raz normalnie :evil_lol:, paski są równej długośći więc to chyba nie ma różnicy.

U nas - z tego co pamiętam bo chyba z miesiąc ich nie miała ubranych (wole szele z Trixie) nie ślizgały się, i były na swoim miejscu, ale jak pożyczyłam te szele na próbe bo chciala kupic koleżance która ma spaniela to też mówiła ze się ślizgaja i co chwile musi poprawiać, już kombinowałyśmy i dopasowywałyśmy ale nie dało rady, zjezdzaly na bok i tak jak u Ciebie klamra była na żebrach.

Posted

Witamy :happy1: Tak sobie tu zaglądamy od pewnego czasu do was :cool3: i muszę powiedzieć że mnie już chyba też trochę przerobiliście :roll: po prostu mam ochotę na jakąś ładną obróżkę z rogza. :eviltong:
A jeśli chodzi o szelki z muscata to mamy i też mnie denerwują bo wiecznie się przesuwają. To jest przez to że to zapinanie mają u góry. Też bym chętnie coś z nimi zrobiła żeby się lepiej sprawowały.
BBeta co z nimi zrobiłaś??? :cool3:

Aaaa jeszcze takie pytanko :cool3: czy ktoś kto ma obrożę zaciskową rogza Mkę to może mi powiedzię ile ma na maxa??? Bo niby jest napisane że 45 cm ale nie wiem czy naprawdę też tak wypadają. ;)

Posted

[quote name='zoosia21']BBeta co z nimi zrobiłaś??? :cool3:

Aaaa jeszcze takie pytanko :cool3: czy ktoś kto ma obrożę zaciskową rogza Mkę to może mi powiedzię ile ma na maxa??? Bo niby jest napisane że 45 cm ale nie wiem czy naprawdę też tak wypadają. ;)
Dobrze wyregulowałam :diabloti:

[SIZE="1"]Aktualnie nosi rozmiar większe :cool3:

M - max ok. 42cm

Posted

No ale taki mały szkrab to za mocno nie pociągnie żeby się przesunęły...ja reguluję,ale jak zaciskam troszkę mocniej to wtedy mu się sierść zagina i widzę, że jest mu lekko przyciasno...jutro zrobię fotę i wrzucę Wam.

Posted

No a gdzie fotki :cool3:
Wie ktoś gdzie można kupić a może ma ktoś do sprzedania :lol: taką smyczkę Smycz lina 12mm bardzo wytrzymała (492534457) - Aukcje internetowe Allegro tylko brązową. Mam już czarną i jestem zadowolona. Widziałam brązową na wystawie w Poznaniu ale tak to nigdzie nie mogę znaleźć. Chciałam kupić obrożę rogza choc feminine i do tego taką brązową smyczkę. Czekam :cool3:;) Pozdrawiam!

Posted

[quote name='psiulka']
KaRa_ gratulacje! Pochwal się jak już dostaniesz nagrodę. :razz:

Dzisiaj doszła nagroda z Telezoo i Rogz:multi:
Troszkę się łudziłam, iż będzie jakaś obróżka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale tak czy siak się ciesze bo nagrody fajne, chociaż tych smaków Hiltonów nigdy psom nie daje :evil_lol:

Posted

[quote name='zoosia21']No a gdzie fotki :cool3:
Wie ktoś gdzie można kupić a może ma ktoś do sprzedania :lol: taką smyczkę Smycz lina 12mm bardzo wytrzymała (492534457) - Aukcje internetowe Allegro tylko brązową. Mam już czarną i jestem zadowolona. Widziałam brązową na wystawie w Poznaniu ale tak to nigdzie nie mogę znaleźć. Chciałam kupić obrożę rogza choc feminine i do tego taką brązową smyczkę. Czekam :cool3:;) Pozdrawiam!
w sklepach brązowej nigdy nie widziałam...na wystawie to przeważnie czarne,czerwono - czarne,niebieskie...brązową to raczej ciężko będzie dostać...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...