NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 posty :angryy::angryy: Słuchajcie...czy ta obroża Rogz obro?a HBC 02 BE - Viva Rogz jest taka sama jak ta obroża? Rogz obro?a HBC 12 BE - Viva Rogz niby jest napisane, że zaciskowa ale nie jeste pewna... i czy planet rogz mają zaciskowe? raczej tak, wszystko na to wskazuje, ale pewnie nie mają tej L i dlatego brakuje zdjęcia. Ogólnie trudno dostać te nowe rogzy, pewnie planet też jest zaciskowy ale u nas go nigdzie nie widziałam
Illusion Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Nera-']Okropnie denerwuje mnie ze skacza :angryy: Jak narazie w ciągu 5 minut podoba mi sie komplet Hiltona kwiecisty (wiekszosc osob go ma bo jest uroczy :diabloti:), Red Dingo Hibiskus Red :diabloti:, Rogz żółty kwiecisty :diabloti: A jednak :eviltong:. Tylko właściwie, to który wzorek masz na myśli? :hmmmm:
Coffee&Nera Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Okropnie denerwuje mnie ze skacza :angryy: Jak narazie w ciągu 5 minut podoba mi sie komplet Hiltona kwiecisty (wiekszosc osob go ma bo jest uroczy :diabloti:), Red Dingo Hibiskus Red :diabloti:, Rogz żółty kwiecisty :diabloti:
Marta_Ares Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Byłam dzisiaj w zoologu:watpliwy: zobaczyc tylko na ubranka dla psa kolezanki:cool1: no i kupiałam obroze Sarze ta 1 ale inne tez mi sie podobaja a w szczegolnosci czerwona... miałam juz nic nie kupowac i tak juz czekam na paczke z kompletem łancuszkowym z bazarku :shake: patologia ja mam ta niebieska, ja akurat zadowolona jestem z hiltonow, wytrzymale i tanie;)
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 psiulka napisał(a):Small, dziękuję za zdjęcia. :loveu: A teraz jak ta adresówka wygląda? proszę ;) Teraz wygląda prawie tak samo, tylko kolor zszedł w okolicach kółka ale to normalne, ogólnie wygląda dobrze
psiulka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Small, dziękuję za zdjęcia. :loveu: A teraz jak ta adresówka wygląda? RCookie, chyba chodzi o Daisy. ;)
Illusion Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 psiulka napisał(a): RCookie, chyba chodzi o Daisy. ;) Jeśli tak, to również polecam :evil_lol:.
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 RCookie napisał(a):Jeśli tak, to również polecam :evil_lol:. a mi akurat ten wzorek się nie podoba Po za tym wydaje mi się że jej chodzi o butterfly bo mówiła o czerwonej obroży ;)
Illusion Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 smallpati napisał(a):a mi akurat ten wzorek się nie podoba Nie każdemu musi się podobać :). Moim zdaniem jest bardzo fajny :lol:. Z resztą wydaje mi się, że kiedyś chciałaś taką obroże sprawić Moli, ale chyba stwierdziłaś, że jest za jasna (mogę się mylić, nie pamiętam wszystkiego z super dokładnością). smallpati napisał(a): Po za tym wydaje mi się że jej chodzi o butterfly bo mówiła o czerwonej obroży ;) "Rogz żółty kwiecisty"
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ja? daisy? no coś ty, nigdy mi się ona nie podobała. A jak pisałam gdzieś że boje się że będzie za jasna to pewnie mówiłam o ice bones którą już mam ;) no to nie wiem o co chodziło, jak tu przyjdzie to się okaże :evil_lol:
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 i przestańce tyle pisać w tym temacie bo idzie się pogubić :diabloti: to pisz z nami tyle to się nie zgubisz :diabloti: No wiesz ja teraz chciałam zamówić w 2 sklepach smycz bo było napisane ze maja na magazynie i jakoś nie mieli :razz:, zamówiłam w 3 sklepie :loveu: a tele zoo chyba też nie ma takiej jak chcesz z tego co pamiętam
Rinuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='smallpati'] raczej tak, wszystko na to wskazuje, ale pewnie nie mają tej L i dlatego brakuje zdjęcia. Ogólnie trudno dostać te nowe rogzy, pewnie planet też jest zaciskowy ale u nas go nigdzie nie widziałam hmm dla mnie trochę dziwne, że dają ofertę jak nie mają tego na magazynie :shake::shake: no nic chyba muszę udać się do michała z telezoo :evil_lol: i przestańce tyle pisać w tym temacie bo idzie się pogubić :diabloti:
Rinuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='smallpati']to pisz z nami tyle to się nie zgubisz :diabloti: No wiesz ja teraz chciałam zamówić w 2 sklepach smycz bo było napisane ze maja na magazynie i jakoś nie mieli :razz:, zamówiłam w 3 sklepie :loveu: a tele zoo chyba też nie ma takiej jak chcesz z tego co pamiętam Siedzę w pracy :diabloti: i podczas kiedy ja przyjmuję aptekę to Wy nagadacie 3 strony :shake::eviltong: Może Michał da radę sprowadzić dla mnie :loveu: a mam pytanko...ma ktoś z Was szele Muscata?
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Może Michał da radę sprowadzić dla mnie :loveu: dostawę rogz mają za 2,3 tygodnie więc może dojdzie to co chcesz :evil_lol:
Rinuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='smallpati']dostawę rogz mają za 2,3 tygodnie więc może dojdzie to co chcesz :evil_lol: doinformowana widzę jesteś :diabloti:
wiq Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 a ja sobie zamówiłam prezent na mikołaja:evil_lol: oczojebną, pomarańczową, przepinaną smycz M z RD:eviltong:
Rinuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='wiq']a ja sobie zamówiłam prezent na mikołaja:evil_lol: oczojebną, pomarańczową, przepinaną smycz M z RD:eviltong: wstaw zdjęcie i pokaż jak w niej wyglądasz :loveu::diabloti:
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Rinuś'] doinformowana widzę jesteś :diabloti: tak, bo chciałam tam zamówić smycz ale nie było :razz:
Cavy Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 small - mało tych obroży :evil_lol: Jest ktoś może chętny na rogza cow patch rozmiar M? bo mi się już nie podoba, w sumie to nie używaliśmy ja często, trochę brudna, ale to w pralkę wsadzę i gotowe :cool3: to ta od prawej teraz zmierzyłam obroże i mi wyszło że maximum ma 37cm a minimum to 23/24cm
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 small - mało tych obroży :evil_lol: no przecież mówiłam że mam mało :evil_lol:
Coffee&Nera Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Cavy a jednak sprzedajesz? :diabloti: Smallpati- jednak bakcyl zaatakowal- swiateczne zamowienie bedzie- obroża RD, smycz RD, identyfikator RD, karabińczyk RD :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To takie swiateczne zamowienie :evil_lol: Na wiosne kroje się na 2 zestawy z Hiltona :diabloti::diabloti::diabloti:
SZPiLKA23 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Przylazł mi łancuszek i smyczka do niego, smyczka troche licha:evil_lol: to sie ja zostawi dla mniejszego;)
Cavy Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Nera - zaraziłaś się, biedna :eviltong: A sprzedaje, sprzedaje. :lol: Na prawdę nikt nie jest chętny? :razz:
Coffee&Nera Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 smallpati napisał(a):ha ! wiedziałam że tak będzie :diabloti: później częstotliwość kupowania obroży się zwiększy :evil_lol: U mnie to zalezy od kasy a ze kieszonkowe niewielkie to licze hmmm 1 obroza miesiecznie :diabloti:
Recommended Posts