Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kupuje M ;)

wiem że jedna duża to 4 małe, dlatego nigdy nie zmawiam jednej obroży (zazwyczaj np 2 obroże plus smycz lubi inne zestawy) żeby nie było :evil_lol:

Vectra że co? sugerujesz że za mało na psa wydaje :diabloti::mad:

.Broń boże nie chodze w jednym i tym samym:diabloti:

pies tym bardziej ne może w tym samym chodzić :P

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Vectra napisał(a):
dokładnie to miałam na myśli :multi: :multi: :multi: :evil_lol:
ile kosztuje Mka ? a ile Twoje buty :mad: :mad:
skąpcu Ty :eviltong: :diabloti:

yy no wiesz są w sklepach buty za 20 zł :evil_lol:

Noo wiem, nooo oszczędzam na jej wzroście :diabloti: następnym razem sprawie sobie dużego psa żebyś się tak nie czepiała :evil_lol:

ej ale ja sobie kupiłam tylko jedną parę butów a ona dostała zabawki, smycze i obroże za 2 krotną cenę moich butów, HA ! :eviltong:

Posted

nom jak patrze na roznice w cenie np w szelkach rogza rozmiar M okolo 40 zl L prawie 80... :diabloti:
jakbym miala duzego psa pewnie tez bym miala tyle obrozy tylko nie kupowala bym ich tak czesto ;)

czy do czarnego podpalanego psa pasuje rozowy ? :roll:
i czy to mozliwe ze pies ma uczulenie na ten material z rogza?

Posted

smallpati napisał(a):
gopd
odp 1. tak
odp 2. nie wiem

:evil_lol:

pffffff :evil_lol:
to dobsze ze pasuje ;)
jak zalozylam zwykla z nitka rogza to pies przestal sie drapac ...zalozylam z wzorkiem znowu zaczal :roll:

Posted

gops napisał(a):
pffffff :evil_lol:
to dobsze ze pasuje ;)
jak zalozylam zwykla z nitka rogza to pies przestal sie drapac ...zalozylam z wzorkiem znowu zaczal :roll:

Kwestia przypadku;), moze wystaje jakas sztywna nitka, ktora kluje/laskocze. Gdyby pies byl taki delikatny, nie tolerowalby zadnej tasmy...

Posted

Nera- napisał(a):
2 pytanka :oops:

Czy ma ktoś może do odsprzedania obroże rogza badź RD rozmiaru S?

i czy RD jest wytrzymałą obrożą?

Bo wlasnie mamy zamiar albo od kogoś odkupic albo samemu kupić bo mniej wiecej wiemy jakie bedziemy ogromne (bedzie mixem pekinczyka)

ja mam szelki RD i są super :) i seria zwykła z taśmą ozdobną i ta odblaskowa - zatrzask cały, wszystko całe tylko uprać muszę bo już kwiatków nie widać;)

Posted

Byłam dzisiaj w zoologu:watpliwy: zobaczyc tylko na ubranka dla psa kolezanki:cool1: no i kupiałam obroze Sarze

ta 1

ale inne tez mi sie podobaja a w szczegolnosci czerwona... miałam juz nic nie kupowac i tak juz czekam na paczke z kompletem łancuszkowym z bazarku :shake: patologia

Posted

patologia

to co ja mam powiedzieć :evil_lol:

Ma ktoś szelki rogza zapinane od góry rozmiar M? zdjęcia i wymiary bym prosiła. ;)
Kurcze chciałam jakieś szele kupic, ale M rogza są za małe a L za duże, podobnie w RD i innych firmach :razz:

Posted

[quote name='smallpati']
Kurcze chciałam jakieś szele kupic, ale M rogza są za małe a L za duże, podobnie w RD i innych firmach :razz:

Chyba żartujesz ?!
Galina w M chodzi i wcale nie są za małe, a przecież Moli jest na pewno węższa w klacie i ogólnie mniejsza.. :roll:

Posted

smallpati napisał(a):
to co ja mam powiedzieć :evil_lol:

Ma ktoś szelki rogza zapinane od góry rozmiar M? zdjęcia i wymiary bym prosiła. ;)

:-o

Co Ty wygadujesz? Moli NA PEWNO nie jest większa w klacie od Cziki, a jej jeszcze zostaje wolne z 5cm. Mka na pewno będzie na nią dobra. Zobacz sobie zdjęcia Cziki i porównaj ją z Moli. :diabloti:

Posted

smallpati napisał(a):
Mała to ona jest ale ma szeroką klatkę, ma dokładnie tyle ile maksymalny obwód rogza, a przecież nie kupię jej tak dopasowanych szelek bo będą ją gnieść :razz:

No chyba mi nie powiesz, że ma ponad 52 cm w klacie? :-o

Posted

smallpati napisał(a):
ma 49 (teraz 52 bo w zimie jest zarośnięta bardziej :evil_lol:), no ale przecież nie kupię jej aż tak dopasowanych szelek, bo będą ją ogniatac.

Poważnie ma tyle? Nie chce mi się w to wierzyć. :-o A ile waży? :crazyeye:

Posted

smallpati napisał(a):
ma 49 (teraz 52 bo w zimie jest zarośnięta bardziej :evil_lol:), no ale przecież nie kupię jej aż tak dopasowanych szelek, bo będą ją ogniatac.

Galina ma w klacie dokładnie 52cm i szelki założone i rozciągnięte na maxa mają jeszcze luz (na dwa palce)
W Lkach się utopi.

Posted

Hej, wybaczcie, że się wcinam, ale jesteście obeznani w sprzęcie dla psów i może mi pomożecie. Szukam i nie mogę znaleźć szelek skórzanych dla psa o wymiarach ok. 40 cm w szyi i 60 cm w klacie w kolorze ciemno brązowym (takim czekoladowym). I byłoby idealnie jakby miały złote metalowe elementy :cool1: Marzy mi się taki komplet, bo smycz już mam... Może gdzieś wam coś takiego mignęło jak szukaliście rzeczy dla swoich piesków? Z góry dzięki.

Posted

Justa napisał(a):
Galina ma w klacie dokładnie 52cm i szelki założone i rozciągnięte na maxa mają jeszcze luz (na dwa palce)
W Lkach się utopi.

ja właśnie się boje że będą się wpijać :razz: ostatnio szelki jej całe pachy zdarły, ja nie wiem co ona w tych szelkach wyczynia, ale jak ma za mało luzu to zaraz wszędzie ją obdziera :roll:

Posted

smallpati napisał(a):
ja właśnie się boje że będą się wpijać :razz: ostatnio szelki jej całe pachy zdarły, ja nie wiem co ona w tych szelkach wyczynia, ale jak ma za mało luzu to zaraz wszędzie ją obdziera :roll:

jeśli ją poobcierały pod pachami tzn, że były za blisko i źle je wyregulowałaś.
trzeba na tyle poluzować obręcz wokół szyji na tyle, żeby pasek wokół klatki piersiowej był w okolicach zakończenia żeber.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...