Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

2 pytanka :oops:

Czy ma ktoś może do odsprzedania obroże rogza badź RD rozmiaru S?

i czy RD jest wytrzymałą obrożą?

Bo wlasnie mamy zamiar albo od kogoś odkupic albo samemu kupić bo mniej wiecej wiemy jakie bedziemy ogromne (bedzie mixem pekinczyka)

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nera- napisał(a):
2 pytanka :oops:

Czy ma ktoś może do odsprzedania obroże rogza badź RD rozmiaru S?

i czy RD jest wytrzymałą obrożą?

Bo wlasnie mamy zamiar albo od kogoś odkupic albo samemu kupić bo mniej wiecej wiemy jakie bedziemy ogromne (bedzie mixem pekinczyka)

Dla mixa pekińczyka to raczej M bym brała, S jest wąski.

A w jakim sensie wytrzymałą? Taśma czy zatrzask?

Posted

MAM NERWICE :angryy:
nie przyszła dostawa rogza na animalii, i nie ma mojej zamówionej smyczy :angryy::angryy: Odmówiłam smycz, przyjdą mi tylko zabawki. A smycz zamówię gdzieś indziej i w rekompensacie domówię jeszcze jakąś obroże :diabloti:

Do tego byłam dziś u siebie u złotnika bo myślałam że zrobi mi grawer na ID z RD, a tu kupa, nie grawerują i mało tego, nigdzie w bliższej okolicy nie ma grawera :grab:

Idę coś zamówić zanim mnie do końca trafi :razz:

Posted

to już pozamawiałam :angryy:
Zamówiłam i znów się okazało że dystrybutor nie dostarczył nowego zamówienia, więc kolejny sklep nie ma tego co potrzebuje :placz::placz:

No przecież się załamie, mój nałóg, moja choroba się pogłębi przez to :evil_lol:

Posted

mam zdecydowanie za mało rogzów :razz:

Robie ostatnie podejście, zamówiłam smycz w 3 sklepie a jak nie będą mieć to się obrażę i przestanę zbierać rogza :diabloti: zamówiłam ta nieszczęsną smycz kilimanjaro, i 2 obroże, planet rogz i paint paw :evil_lol:

Posted

RCookie napisał(a):

Nasze dotychczasowe zbiory :lol:

Jak dla mnie to już przesada.:shake:

Ale rozumiem, że dziewczyny lubią mieć ładnie ubrane pieski... i to każdego dnia inaczej :cool3:
Mój psiak ma jedną obrożę i jedną smycz. W szafie leży jeszcze jeden zestaw rezerwowy:eviltong:
Pozdrawiam zakupowiczów raczej zakupowiczki :p

Posted

Dla mnie tez lekka- psu i tak obojetne w czym chodzi- to tylko uciecha wlasciciela :roll: Ja mam jedna obroże, jedna smycz i kolejna dopiero zakupie gdy suczka z niej wyrosnie... nie szkoda troch pieniedzy? :evil_lol:

Posted

Jak dla mnie to już przesada.:shake:
większość osób na tym wątku ma takie ilościowo zbiory :diabloti: włącznie ze mną :diabloti: i bynajmniej nie tylko dziewczyny tutaj mają takiego hopla :evil_lol:

nie szkoda troch pieniedzy? :evil_lol:
szkoda? a na co wydawać jest nie szkoda? Smakołyki i jedzenie pies zje, zabawki zniszczy, to co mam nic nie kupować:evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):

szkoda? a na co wydawać jest nie szkoda? Smakołyki i jedzenie pies zje, zabawki zniszczy, to co mam nic nie kupować:evil_lol:

Wolalabym wydac na siebie niz na psa skoro wszystko jest mu do zycia potrzebne albo jak juz kupic cos psu to swietna karme zeby byl zdrowy ale to juz od osoby zalezy :evil_lol: ja niemam zamiaru narazie wpadac w takie nalogi bo poprostu iemam az tyle pieniedzy na to :lol:

Posted

no wiesz moja suka je RC, oprócz tego ma pełno zabawek niezbędnych do życia :evil_lol: smakołyki też liczone są u nas w kilogramach :eviltong:
Mój pies dla mnie jest najważniejszy i większą frajdę mi sprawia kupienie 12 obroży niż 21 pary butów :diabloti: aczkolwiek się przyznaje że sobie również kupuje ciuchy masowo :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
no wiesz moja suka je RC, oprócz tego ma pełno zabawek niezbędnych do życia :evil_lol: smakołyki też liczone są u nas w kilogramach :eviltong:
Mój pies dla mnie jest najważniejszy i większą frajdę mi sprawia kupienie 12 obroży niż 21 pary butów :diabloti: aczkolwiek się przyznaje że sobie również kupuje ciuchy masowo :evil_lol:

No to niema oczym dyskutowac- zakupocholiczki z was obie :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
obrożocholiczka dokładnie mówiąc :evil_lol:

wiesz jaka to przyjemność mieć tyle obroży :diabloti: po siedź tu troszkę z nami na wątku, a też się zarazisz :eviltong:

Mogę posiedzieć ale niezaraze się- mam troszkę inne podejscie do tej sprawy :cool3::evil_lol:

Posted

Mój pies ma zapewnione wszystko czego mu potrzeba, więc dla mnie taka ilość nie jest przesadą. Z resztą w tym wypadku to chyba pojęcie względne, bo gdzie ta przesada miałaby się zaczynać?
Jedni mają hopla na punkcie kosmetyków, inni kochają różne torebki i coraz to nowe buty, a ja lubię kupować obroże itd. Nie idę na ilość, kupuję tylko to co mi wpadnie w oko, tylko czasem zdarza się tak, że do psa niezbyt mi to pasuje i żeby nie zalegało w pudełku to po prostu sprzedaję ;). Część rzeczy poszła też na schronisko.
Racja, psu zwisa czy ma na sobie różowy czy zielony, wzorki wymyślono dla ludzi, nie dla psów, ale taki rogz jest chyba bardziej praktyczny niż jakiś naszyjnik z perełek, który pewnie zerwie się przy lżejszym pociągnięciu. Gdyby mój pies interesował się zabawkami, to zapewniam, że kupowała bym pewnie to w ilościach takich jak właśnie te obrożę, ale niestety moje psisko w przeszłości prawdopodobnie nie zaznało radości z zabawy i teraz przychodzi jej to ciężej niż innym psom.

Posted

Vectra napisał(a):
a że niby nie ma lepszych i droższych ? :cool3: :diabloti:

fakt :razz: zaniedbuje psa, wybieram obroże i tanie sklepowe żarcie zamiast porządnego jedzenia :diabloti:

Posted

smallpati napisał(a):
fakt :razz: zaniedbuje psa, wybieram obroże i tanie sklepowe żarcie zamiast porządnego jedzenia :diabloti:

no właśnie :diabloti:

a tak serio teraz , jaki rozmiar kupujesz obroży ?

bo już to pisałam , małe obroże są tanie :eviltong: wiem bo kupowałam , 1 duża kosztuje tyle co 4 małe :evil_lol:

Posted

Moje psy żrą Purine pro plan.Obroży mamy w cholere ,smyczy też kilka.Jedyne smakołyki jakie dostają to surowe gnaty.
A na ciuchy ,kosmetyki i imprezowanie kase też mam.Broń boże nie chodze w jednym i tym samym:diabloti: Na punkcie ubrań mam podobną faze jak smallpati:lol:Szafa już piszczy od ilości ubrań.
A i jestem facetem ,tzn. mama tak mówie:evil_lol::lol:

Posted

smallpati napisał(a):
k
Vectra że co? sugerujesz że za mało na psa wydaje :diabloti::mad:

dokładnie to miałam na myśli :multi: :multi: :multi: :evil_lol:
ile kosztuje Mka ? a ile Twoje buty :mad: :mad:
skąpcu Ty :eviltong: :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...