WŁADCZYNI Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 gops napisał(a):akurat fiolet z czerwonym mi sie nie podoba ;) otworzyl mi sie klips w rogzie na spacerze.. oj cos nie tak zaczyna byc z ta firma :roll: Gops Ty masz chyba straszny nie fart - rogz się rozpina, trixie też nie grało itd Inni używają obróżek/szelek/smyczy i nic się z nimi nie dzieje;) Ja już chce nowe rd:mad:
Unbelievable Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Cerber- skoro zamówiłaś wzór zgodnie z literką z obrazka to możesz, a nawet musisz się przyczepić- skoro jest nieadekwatny do rzeczywistości:roll: to wina sklepu, a nie twoja, ja bym tego nie zostawiła:cool1:
gops Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 WŁADCZYNI napisał(a):Gops Ty masz chyba straszny nie fart - rogz się rozpina, trixie też nie grało itd Inni używają obróżek/szelek/smyczy i nic się z nimi nie dzieje;) no wlasnie....i o co tu chodzi? trixie pekl zatrzask na koteczku, flexi zerwal ..a teraz rozpina sie rogz....wsumie raz sie tylko rozpiol no ale jednak :mad: a uzywam normalnie dostosowanych do jego wielkosci rzeczy...teraz kupilam flexi 2 do 35kg...na wszelki wypadek:diabloti:
ROGZ_POLSKA Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Nera- napisał(a):Mam pytanie- jaka obroża jest najbardziej wytrzymała na zwariowanego szczeniaka :eviltong:? Hilton już został rozerwany (poszło zapinanie w ciągu bodajże minuty :evil_lol:) i poszukuje czegoś dobrego. Myślałam nad rogzem jednak nie wiem czy w małych rozmiarach również jest ten zatrzask żeby się nie odpinało? a najlepiej ROGZ z serii puppy :)
Vlk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 a te szelki z rogz, z odblaskowymi nitkami to naprawde są tak świetnie widoczne?Ciężko uwierzyć, że tak mało odblaskowej materii i ma być to tak mocno odblaskiwane? A ciężko znaleźć mi normalne szelki z odblakiemw odpowiedniej wielkości dla mojej psicy. Nie mogą też być bardzo drogie bo to mają być szelki do ciorania po błocie, górach, rzekach itp ;) A muszą mieć odblask, bo czasami trzeba iść szlakiem po asfaltówce. Teraz w zimie ten odblask będzie szczegółnie ważny ;)
gops Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 sa widoczne nawet przy malym swietle ;) nawet jak sie zdjecie robi to sie swieca na zdjeciu :razz:
Bartiśkowa_ Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 RED DINGO - Szelki L - Niebieskie ODBLASKOWE (466072565) - Aukcje internetowe Allegro Może akurat z red dingo był by rozmiar :razz:
Vlk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 dzięki za odpowiedź ;) Pomyślę nad rogzem mimo, że lekko wykracza poza moje fundusze. A te z dingo mi się niestety nie podobają - za pstrokate mimo, że cena całkiem całkiem, oglądałam już je. Miałam w sklepie zamówione trixie ale już od prawie miesiąca nie ma i nie ma. Za wielkie mi psisko wyrosło :D
psiulka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Nera- napisał(a):Mam pytanie- jaka obroża jest najbardziej wytrzymała na zwariowanego szczeniaka :eviltong:? Hilton już został rozerwany (poszło zapinanie w ciągu bodajże minuty :evil_lol:) i poszukuje czegoś dobrego. Myślałam nad rogzem jednak nie wiem czy w małych rozmiarach również jest ten zatrzask żeby się nie odpinało? Takie coś jest tylko w Lkach i XLkach, a sądzę, że na małą to S/M będzie. U mnie sprawdza się jeszcze Muscat, Lupine. ;)
Illusion Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Justa napisał(a):A to już pojęcie względne. Bo można patrzec na to w ten sposób : czy do bluzki w kwiatki założysz spodnie w kwiatki? :cool3: W sumie też masz rację, co za dużo to nie zdrowo ;). Między innymi dlatego kupiłam ostatnio czerwoną smycz z odblaskową nitką, która będzie podpinana do szelek butterfly. Paczka idzie już tydzień :shake:.
agaciaaa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ja do wszystkich obroży używam czarnej smyczy. I dobrze mi z tym :diabloti: co za dużo (i kolorowo) to niezdrowo ;) świąteczna obróżka od taks :lol:
olekg89 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Agaacia nie zapiąłbym na tą obroże psa za żadne skarby.Poszłaby przy 1 lekkim szarpnięciu.:diabloti:
agaciaaa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 olekg89 napisał(a):Agaacia nie zapiąłbym na tą obroże psa za żadne skarby.Poszłaby przy 1 lekkim szarpnięciu.:diabloti: agaciaaa :cool3: Mam już pare rzeczy od taks- nie jest tak źle ;) a ta akurat obroża jest dla ozdoby, żeby mi pies przy wigilijnym stole ładnie wyglądał :diabloti:
moon_light Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Szukam porządnie świecącej obroży, takiej w typie Visiglo. Rozmiar jak na pinczera średniego/grubego yorka, takie S/M rogzowe. Warunek jeden, musi świecić mocno i ciągle (nie mrugać). Obywatele, pomożecie ? :cool3: ps. a moze wiecie który wzór Visiglo widać najlepiej ? ps2. Obroża świecąca fosforyzująca 25 cm. (486043086) - Aukcje internetowe Allegro ma ktoś taką ? Sprawa pilna, bo pies jest ślepy/słabo widzący, i musi być go widać z daleka, jakby się zagapił i chciał wejść komuś wieczorem pod nogi/samochód.
Pestka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 W poniedziałek przyszła moja paczka. :lol: Rogz krowy i wiosenny hilton.
Coffee&Nera Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Planuje wlasnie zakup tego rogza- nawet widzialam go w promocji :evil_lol:
mineralna_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Zamawiam szelki krowy i obroże Funky Retro ^^
mineralna_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Krowie no - Coupatch czy jakoś tak - te rogzowe ;)
Coffee&Nera Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Są szelki krowy :crazyeye::crazyeye::crazyeye:?
asiol Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Obróżki od Taks też mam- obecnie dwie nowe- robaczki i świąteczna i żadna NIGDY się nie rozpięła. Są mocne, na parcianej taśmie jest naszyta ta połyskowa z obrazkami. Co do czarnej smyczy- ja mam od Taks przepinaną, czarną. Taśma jest mocna, karabinki trzymają :multi: P.S. Munlajt- moja mama pytała faceta z wielkiego zoologa o te obroże w większych rozmiarach- właściwie nie przywożą takich. Tylko s/m. Możesz zamówić taką migająca adresówkę na baterie- kosztuje z 10 zł i miga na niebiesko-czerwono. [url=http://www.superkarmy.pl/product_info.php/cPath/72_21_55/products_id/3056]SUPER KARMY DLA PS\ ps. super, przeczytałam, że chcesz dla jakiegoś dużego psa...
puchu Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 moon_light napisał(a):Szukam porządnie świecącej obroży, takiej w typie Visiglo. Rozmiar jak na pinczera średniego/grubego yorka, takie S/M rogzowe. Warunek jeden, musi świecić mocno i ciągle (nie mrugać). Obywatele, pomożecie ? :cool3: ps. a moze wiecie który wzór Visiglo widać najlepiej ? ps2. Obroża świecąca fosforyzująca 25 cm. (486043086) - Aukcje internetowe Allegro ma ktoś taką ? Sprawa pilna, bo pies jest ślepy/słabo widzący, i musi być go widać z daleka, jakby się zagapił i chciał wejść komuś wieczorem pod nogi/samochód. Mam z trixie i sobie bardzo chwalę taką Od taks mam dwie zapinane obroże, jedną zaciąganą i smycz. Sprawują się świetnie :loveu:
019249358 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 no to i ja również się skuszę na obroże :-), a co mi tam... nie zmaruje się. Oczywiście myśle o rogzie, zastanawiam sie też nad 3rd, bo są zachwalane. Swojego czasu 3rd waterproof się swietnie prezentowała, ale narazie chyba nie jest dostępna. Pomyślimy, zobaczymy i zdecydujemy :cool3:.
Vlk Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 aha gops, masz może dostępne zdjęcie psa w tych szelkach rogz ze świecącymi nitkami? Tak dla świętego spokoju bym chciała ;) O ile na zoologiczny się wkurzę a pewnie się wkurzę, bo ile można na szelki czekać :)
Justa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Vlk napisał(a):aha gops, masz może dostępne zdjęcie psa w tych szelkach rogz ze świecącymi nitkami? Tak dla świętego spokoju bym chciała ;) O ile na zoologiczny się wkurzę a pewnie się wkurzę, bo ile można na szelki czekać :) Może nie gops, ale zdjęcie jest
gops Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Vlk napisał(a):aha gops, masz może dostępne zdjęcie psa w tych szelkach rogz ze świecącymi nitkami? Tak dla świętego spokoju bym chciała ;) O ile na zoologiczny się wkurzę a pewnie się wkurzę, bo ile można na szelki czekać :) niemam ale moglam zrobic ale mnie wyprzedzili ;) ja mam takie czerwone ;)
Recommended Posts