Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gops napisał(a):
akurat fiolet z czerwonym mi sie nie podoba ;)

otworzyl mi sie klips w rogzie na spacerze.. oj cos nie tak zaczyna byc z ta firma :roll:

Gops Ty masz chyba straszny nie fart - rogz się rozpina, trixie też nie grało itd Inni używają obróżek/szelek/smyczy i nic się z nimi nie dzieje;)

Ja już chce nowe rd:mad:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cerber- skoro zamówiłaś wzór zgodnie z literką z obrazka to możesz, a nawet musisz się przyczepić- skoro jest nieadekwatny do rzeczywistości:roll: to wina sklepu, a nie twoja, ja bym tego nie zostawiła:cool1:

Posted

WŁADCZYNI napisał(a):
Gops Ty masz chyba straszny nie fart - rogz się rozpina, trixie też nie grało itd Inni używają obróżek/szelek/smyczy i nic się z nimi nie dzieje;)

no wlasnie....i o co tu chodzi? trixie pekl zatrzask na koteczku, flexi zerwal ..a teraz rozpina sie rogz....wsumie raz sie tylko rozpiol no ale jednak :mad:

a uzywam normalnie dostosowanych do jego wielkosci rzeczy...teraz kupilam flexi 2 do 35kg...na wszelki wypadek:diabloti:

Posted

Nera- napisał(a):
Mam pytanie- jaka obroża jest najbardziej wytrzymała na zwariowanego szczeniaka :eviltong:? Hilton już został rozerwany (poszło zapinanie w ciągu bodajże minuty :evil_lol:) i poszukuje czegoś dobrego. Myślałam nad rogzem jednak nie wiem czy w małych rozmiarach również jest ten zatrzask żeby się nie odpinało?

a najlepiej ROGZ z serii puppy :)

Posted

a te szelki z rogz, z odblaskowymi nitkami to naprawde są tak świetnie widoczne?Ciężko uwierzyć, że tak mało odblaskowej materii i ma być to tak mocno odblaskiwane? A ciężko znaleźć mi normalne szelki z odblakiemw odpowiedniej wielkości dla mojej psicy. Nie mogą też być bardzo drogie bo to mają być szelki do ciorania po błocie, górach, rzekach itp ;) A muszą mieć odblask, bo czasami trzeba iść szlakiem po asfaltówce. Teraz w zimie ten odblask będzie szczegółnie ważny ;)

Posted

dzięki za odpowiedź ;) Pomyślę nad rogzem mimo, że lekko wykracza poza moje fundusze. A te z dingo mi się niestety nie podobają - za pstrokate mimo, że cena całkiem całkiem, oglądałam już je. Miałam w sklepie zamówione trixie ale już od prawie miesiąca nie ma i nie ma. Za wielkie mi psisko wyrosło :D

Posted

Nera- napisał(a):
Mam pytanie- jaka obroża jest najbardziej wytrzymała na zwariowanego szczeniaka :eviltong:? Hilton już został rozerwany (poszło zapinanie w ciągu bodajże minuty :evil_lol:) i poszukuje czegoś dobrego. Myślałam nad rogzem jednak nie wiem czy w małych rozmiarach również jest ten zatrzask żeby się nie odpinało?

Takie coś jest tylko w Lkach i XLkach, a sądzę, że na małą to S/M będzie. U mnie sprawdza się jeszcze Muscat, Lupine. ;)

Posted

Justa napisał(a):
A to już pojęcie względne.
Bo można patrzec na to w ten sposób : czy do bluzki w kwiatki założysz spodnie w kwiatki? :cool3:

W sumie też masz rację, co za dużo to nie zdrowo ;).
Między innymi dlatego kupiłam ostatnio czerwoną smycz z odblaskową nitką, która będzie podpinana do szelek butterfly. Paczka idzie już tydzień :shake:.

Posted

olekg89 napisał(a):
Agaacia nie zapiąłbym na tą obroże psa za żadne skarby.Poszłaby przy 1 lekkim szarpnięciu.:diabloti:

agaciaaa :cool3:
Mam już pare rzeczy od taks- nie jest tak źle ;) a ta akurat obroża jest dla ozdoby, żeby mi pies przy wigilijnym stole ładnie wyglądał :diabloti:

Posted

Szukam porządnie świecącej obroży, takiej w typie Visiglo.
Rozmiar jak na pinczera średniego/grubego yorka, takie S/M rogzowe.
Warunek jeden, musi świecić mocno i ciągle (nie mrugać). Obywatele, pomożecie ? :cool3:

ps. a moze wiecie który wzór Visiglo widać najlepiej ?

ps2. Obroża świecąca fosforyzująca 25 cm. (486043086) - Aukcje internetowe Allegro

ma ktoś taką ?

Sprawa pilna, bo pies jest ślepy/słabo widzący, i musi być go widać z daleka, jakby się zagapił i chciał wejść komuś wieczorem pod nogi/samochód.

Posted

Obróżki od Taks też mam- obecnie dwie nowe- robaczki i świąteczna i żadna NIGDY się nie rozpięła. Są mocne, na parcianej taśmie jest naszyta ta połyskowa z obrazkami.

Co do czarnej smyczy- ja mam od Taks przepinaną, czarną. Taśma jest mocna, karabinki trzymają :multi:

P.S. Munlajt- moja mama pytała faceta z wielkiego zoologa o te obroże w większych rozmiarach- właściwie nie przywożą takich. Tylko s/m.
Możesz zamówić taką migająca adresówkę na baterie- kosztuje z 10 zł i miga na niebiesko-czerwono.
[url=http://www.superkarmy.pl/product_info.php/cPath/72_21_55/products_id/3056]SUPER KARMY DLA PS\

ps. super, przeczytałam, że chcesz dla jakiegoś dużego psa...

Posted

moon_light napisał(a):
Szukam porządnie świecącej obroży, takiej w typie Visiglo.
Rozmiar jak na pinczera średniego/grubego yorka, takie S/M rogzowe.
Warunek jeden, musi świecić mocno i ciągle (nie mrugać). Obywatele, pomożecie ? :cool3:

ps. a moze wiecie który wzór Visiglo widać najlepiej ?

ps2. Obroża świecąca fosforyzująca 25 cm. (486043086) - Aukcje internetowe Allegro

ma ktoś taką ?

Sprawa pilna, bo pies jest ślepy/słabo widzący, i musi być go widać z daleka, jakby się zagapił i chciał wejść komuś wieczorem pod nogi/samochód.

Mam z trixie i sobie bardzo chwalę
taką

Od taks mam dwie zapinane obroże, jedną zaciąganą i smycz. Sprawują się świetnie :loveu:

Posted

no to i ja również się skuszę na obroże :-), a co mi tam... nie zmaruje się. Oczywiście myśle o rogzie, zastanawiam sie też nad 3rd, bo są zachwalane. Swojego czasu 3rd waterproof się swietnie prezentowała, ale narazie chyba nie jest dostępna. Pomyślimy, zobaczymy i zdecydujemy :cool3:.

Posted

aha gops, masz może dostępne zdjęcie psa w tych szelkach rogz ze świecącymi nitkami? Tak dla świętego spokoju bym chciała ;) O ile na zoologiczny się wkurzę a pewnie się wkurzę, bo ile można na szelki czekać :)

Posted

Vlk napisał(a):
aha gops, masz może dostępne zdjęcie psa w tych szelkach rogz ze świecącymi nitkami? Tak dla świętego spokoju bym chciała ;) O ile na zoologiczny się wkurzę a pewnie się wkurzę, bo ile można na szelki czekać :)

Może nie gops, ale zdjęcie jest

Posted

Vlk napisał(a):

niemam ale moglam zrobic ale mnie wyprzedzili ;)
ja mam takie czerwone ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...