wiq Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ależ wydziwiacie z tymi szelkami:evil_lol: poluzuj Azie dolny pasek i będzie git:cool3: moje nie mają idealnie wyregulowanych, bo Man Mat nie robi szelek z taką funkcją i żyją, biegają, ciągną, itp:eviltong: btw:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f28/slask-szczeniak-pies-z-lasu-szuka-domu-prosimy-o-pomoc-w-oglaszaniu-125313/#post11278385
NightQueen Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f99/gra-tropico-piotr-rubik-obroze-majtki-dla-psow-poprawiony-124893/#post11243866 ZAPRASZAM :cool3: komplet (obroża plus smycz BOBO), obroża czarna i zielona z odblaskiem (prawie jak Muscat :evil_lol:)
diabelkowa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 nie ma sensu kupowac nowych ja tez po prostu wole luzniejsze szele i obroze :P
gops Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 te obroze co mi ostanio przyszly sa na min. 24cm a na max. 33-34cm ... to js Mka normalnie 16mm a gdzie sie podzialo te 6 cm ? powinna byc do 40...:razz:
joanika Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Może ktoś potrzebuje smycz RD L :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f99/psi-bazarek-red-dingo-miska-nylonowa-przysmak-dla-szansy-na-pomoc-goldenom-124837/
Cerber Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 a powiedzcie mi jak jedno z drugim wygląda??? pasuje do siebie???? bo obróżki już miałam i zamówiłam do kompletu (koloru i wzoru) 2 smycze a przysłali mi coś innego :/ no i zastanawiam się czy nie wziąć jednak tej fioletowej smyczy????
Agnes Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 oswiadczam, ze szelki zostaly:cool3: mniejsze beda juz za male - w klacie...:roll:
Talia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Cerber, jak na moje bardziej pasuje juz do różu. Chociaż tak tez nie jest źle.
Cerber Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 talia - dzięki za odp. :) no tak niby masz rację, bo moim zdaniem też tak jest, ale jakby nie było róż do różu pasuje bardziej, a róż z fioletem komponuje się nie źle, ale nie tak jak róż z różem, wiec i tak nie pozostaje mi nic innego jak tylko mieć tak skomponowany komplet :eviltong: ale pytam bo w sumie ja to tam na oko nie widzę, czy pasuje ten czerwień z fioletem czy nie bardzo, a może wygląda obrzydliwie :P
diabelkowa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ja bym wolala normalna fioletowa smycz do kompletu :)
wiq Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 a ja czarną, bo te kompety są niesamowicie pstrokate:evil_lol:
Marta_Ares Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 wiq napisał(a):a ja czarną, bo te kompety są niesamowicie pstrokate:evil_lol: ja tez teraz przezucilam sie na czarna smycz, a jak juz to w kolorze ta rozowa obroza ze smycza rozowa super wyglada!!!:loveu:
vpassione Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Akurat ten fiolet jest jednym z lepszych wzorów i wydanie x złotych na smycz regulowaną, która nie jest pod kolor, a ma być doczepiana do obroży jest dla mnie stratą kasy. Nie pasuje jedno do drugiego ani trochę :eviltong: I podobnie myślę o czarnej smyczy, zwykłej, kupowanej dla np. takiego fioletu rogza, mnie to w oczy gryzie :roll:
Illusion Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 vpassione napisał(a):Akurat ten fiolet jest jednym z lepszych wzorów i wydanie x złotych na smycz regulowaną, która nie jest pod kolor, a ma być doczepiana do smyczy jest dla mnie stratą kasy. Nie pasuje jedno do drugiego ani trochę :eviltong: I podobnie myślę o czarnej smyczy, zwykłej, kupowanej dla np. takiego fioletu rogza, mnie to w oczy gryzie :roll: Nie ma to jak komplety, prawda? :cool3:
vpassione Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 RCookie napisał(a):Nie ma to jak komplety, prawda? :cool3: Niekoniecznie komplety, ale żeby to, co przypinamy do psa nie świadczyło o tym, że właściciel najprawdopodobniej jest daltonistą :diabloti:
Illusion Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ja mam bzika na punkcie kompletów, po prostu lubię jak wszystko do siebie pasuje :cool3:.
BBeta Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 vpassione napisał(a):Niekoniecznie komplety, ale żeby to, co przypinamy do psa nie świadczyło o tym, że właściciel najprawdopodobniej jest daltonistą :diabloti: Ja do wszystkich obroży dopinam czarne smycze, jestem daltonistką? :cool1:
Cerber Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Czy wy kochani nie potraficie czytać :loveu:? wychodzi chyba na to, że tak. Przecież napisałam, ze przysłali mi smycz nie taką jaką chciałam! miały byś 2 smycze do kompletu, jedna różowa(jaką dostałam) i jedna fioletowa w kwiatuszki, której nie dostałam, a w zamian za fioletową dostałam to ,,coś'' co jak zobaczyłam za pierwszym razem bardzo się wpieniłam, ale po chwili pomyślałam, ze póki co zostawię tę smycz na powiedzmy treningi, a po nowym roku dokupię przepinaną fioletową smycz w kwiatki do obroży cerberkowej, fioletowej w kwiatki. Bardzo was proszę jeśli już czytacie to czytajcie dokładniej:cool3: Osobiście ta czerwona smycz mi się kompletnie nie podoba i nie bardzo pasuje do obróż, które już posiadam.
Justa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 RCookie napisał(a):Ja mam bzika na punkcie kompletów, po prostu lubię jak wszystko do siebie pasuje :cool3:. A to już pojęcie względne. Bo można patrzec na to w ten sposób : czy do bluzki w kwiatki założysz spodnie w kwiatki? :cool3:
Cerber Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 BBeta napisał(a):Ja do wszystkich obroży dopinam czarne smycze, jestem daltonistką? :cool1: wychodzi na to, ze tak :razz:. Ja do tej pory miałam różowego rogza i fioletowego a do nich 2 czarne smycze przepinane DINGO. Witaj w klubie jestem daltonistką :P:P:P niestety Cer na pojutrzejsze zawody pojedzie w fioletowej obróżce i czerwonej smyczy, nic nie zmienię. Chciałabym chociaż założyć mu czerwoną obrożę (taką fajną ma w pieski) ale niestety jej znaleźć nie mogę, wiec zostaje tylko to :/ do stycznia musi w tym wytrzymać, nie ma wyjścia.
Justa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Bbeta, nie jesteś. Ja jestem :cool1: pomarańczowa obroża, żółta smycz :eviltong:
psiulka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Cerber napisał(a):Czy wy kochani nie potraficie czytać :loveu:? wychodzi chyba na to, że tak. Przecież napisałam, ze przysłali mi smycz nie taką jaką chciałam! miały byś 2 smycze do kompletu, jedna różowa(jaką dostałam) i jedna fioletowa w kwiatuszki, której nie dostałam, a w zamian za fioletową dostałam to ,,coś'' co jak zobaczyłam za pierwszym razem bardzo się wpieniłam, ale po chwili pomyślałam, ze póki co zostawię tę smycz na powiedzmy treningi, a po nowym roku dokupię przepinaną fioletową smycz w kwiatki do obroży cerberkowej, fioletowej w kwiatki. Bardzo was proszę jeśli już czytacie to czytajcie dokładniej:cool3: Osobiście ta czerwona smycz mi się kompletnie nie podoba i nie bardzo pasuje do obróż, które już posiadam. Dostałaś taką smycz, jaką zamówiłaś, bo widzę, że to rozmiar M, a w tym rozmiarze nie ma wzorku Floral, który jest oznaczany literką B, tylko jest zamiast niego wzorek Butterfly, też oznaczany literką B. :razz:
Cerber Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 No co ty!!! to dlaczego ja o tym nic nie wiem?????????? przecież był wzorek i nic nie było na ten temat napisane, ze w zamian za ten wzorek jest inny :( jak to możliwe :(
Cerber Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 no dobra to czy w takim razie orientujecie się może czy jest w ten wzorek (kolor fioletowy) w rozmiarze 20 mm??? bo może w takim razie 20 bym wzięła, a nie 16. bo obróżkę ma 20.
Recommended Posts