Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

te obroze co mi ostanio przyszly sa na min. 24cm a na max. 33-34cm ... to js Mka normalnie 16mm a gdzie sie podzialo te 6 cm ? powinna byc do 40...:razz:

Posted

a powiedzcie mi jak jedno z drugim wygląda??? pasuje do siebie????

bo obróżki już miałam i zamówiłam do kompletu (koloru i wzoru) 2 smycze a przysłali mi coś innego :/ no i zastanawiam się czy nie wziąć jednak tej fioletowej smyczy????

Posted

talia - dzięki za odp. :) no tak niby masz rację, bo moim zdaniem też tak jest, ale jakby nie było róż do różu pasuje bardziej, a róż z fioletem komponuje się nie źle, ale nie tak jak róż z różem, wiec i tak nie pozostaje mi nic innego jak tylko mieć tak skomponowany komplet :eviltong: ale pytam bo w sumie ja to tam na oko nie widzę, czy pasuje ten czerwień z fioletem czy nie bardzo, a może wygląda obrzydliwie :P

Posted

wiq napisał(a):
a ja czarną, bo te kompety są niesamowicie pstrokate:evil_lol:

ja tez teraz przezucilam sie na czarna smycz, a jak juz to w kolorze ta rozowa obroza ze smycza rozowa super wyglada!!!:loveu:

Posted

Akurat ten fiolet jest jednym z lepszych wzorów i wydanie x złotych na smycz regulowaną, która nie jest pod kolor, a ma być doczepiana do obroży jest dla mnie stratą kasy. Nie pasuje jedno do drugiego ani trochę :eviltong: I podobnie myślę o czarnej smyczy, zwykłej, kupowanej dla np. takiego fioletu rogza, mnie to w oczy gryzie :roll:

Posted

vpassione napisał(a):
Akurat ten fiolet jest jednym z lepszych wzorów i wydanie x złotych na smycz regulowaną, która nie jest pod kolor, a ma być doczepiana do smyczy jest dla mnie stratą kasy. Nie pasuje jedno do drugiego ani trochę :eviltong: I podobnie myślę o czarnej smyczy, zwykłej, kupowanej dla np. takiego fioletu rogza, mnie to w oczy gryzie :roll:

Nie ma to jak komplety, prawda? :cool3:

Posted

RCookie napisał(a):
Nie ma to jak komplety, prawda? :cool3:
Niekoniecznie komplety, ale żeby to, co przypinamy do psa nie świadczyło o tym, że właściciel najprawdopodobniej jest daltonistą :diabloti:

Posted

vpassione napisał(a):
Niekoniecznie komplety, ale żeby to, co przypinamy do psa nie świadczyło o tym, że właściciel najprawdopodobniej jest daltonistą :diabloti:

Ja do wszystkich obroży dopinam czarne smycze, jestem daltonistką? :cool1:

Posted

Czy wy kochani nie potraficie czytać :loveu:? wychodzi chyba na to, że tak. Przecież napisałam, ze przysłali mi smycz nie taką jaką chciałam! miały byś 2 smycze do kompletu, jedna różowa(jaką dostałam) i jedna fioletowa w kwiatuszki, której nie dostałam, a w zamian za fioletową dostałam to ,,coś'' co jak zobaczyłam za pierwszym razem bardzo się wpieniłam, ale po chwili pomyślałam, ze póki co zostawię tę smycz na powiedzmy treningi, a po nowym roku dokupię przepinaną fioletową smycz w kwiatki do obroży cerberkowej, fioletowej w kwiatki. Bardzo was proszę jeśli już czytacie to czytajcie dokładniej:cool3:
Osobiście ta czerwona smycz mi się kompletnie nie podoba i nie bardzo pasuje do obróż, które już posiadam.

Posted

RCookie napisał(a):
Ja mam bzika na punkcie kompletów, po prostu lubię jak wszystko do siebie pasuje :cool3:.

A to już pojęcie względne.
Bo można patrzec na to w ten sposób : czy do bluzki w kwiatki założysz spodnie w kwiatki? :cool3:

Posted

BBeta napisał(a):
Ja do wszystkich obroży dopinam czarne smycze, jestem daltonistką? :cool1:

wychodzi na to, ze tak :razz:. Ja do tej pory miałam różowego rogza i fioletowego a do nich 2 czarne smycze przepinane DINGO. Witaj w klubie jestem daltonistką :P:P:P niestety Cer na pojutrzejsze zawody pojedzie w fioletowej obróżce i czerwonej smyczy, nic nie zmienię. Chciałabym chociaż założyć mu czerwoną obrożę (taką fajną ma w pieski) ale niestety jej znaleźć nie mogę, wiec zostaje tylko to :/ do stycznia musi w tym wytrzymać, nie ma wyjścia.

Posted

Cerber napisał(a):
Czy wy kochani nie potraficie czytać :loveu:? wychodzi chyba na to, że tak. Przecież napisałam, ze przysłali mi smycz nie taką jaką chciałam! miały byś 2 smycze do kompletu, jedna różowa(jaką dostałam) i jedna fioletowa w kwiatuszki, której nie dostałam, a w zamian za fioletową dostałam to ,,coś'' co jak zobaczyłam za pierwszym razem bardzo się wpieniłam, ale po chwili pomyślałam, ze póki co zostawię tę smycz na powiedzmy treningi, a po nowym roku dokupię przepinaną fioletową smycz w kwiatki do obroży cerberkowej, fioletowej w kwiatki. Bardzo was proszę jeśli już czytacie to czytajcie dokładniej:cool3:
Osobiście ta czerwona smycz mi się kompletnie nie podoba i nie bardzo pasuje do obróż, które już posiadam.

Dostałaś taką smycz, jaką zamówiłaś, bo widzę, że to rozmiar M, a w tym rozmiarze nie ma wzorku Floral, który jest oznaczany literką B, tylko jest zamiast niego wzorek Butterfly, też oznaczany literką B. :razz:

Posted

No co ty!!! to dlaczego ja o tym nic nie wiem?????????? przecież był wzorek i nic nie było na ten temat napisane, ze w zamian za ten wzorek jest inny :( jak to możliwe :(

Posted

no dobra to czy w takim razie orientujecie się może czy jest w ten wzorek (kolor fioletowy) w rozmiarze 20 mm??? bo może w takim razie 20 bym wzięła, a nie 16. bo obróżkę ma 20.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...