Illusion Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 A moje rogzy nie doszły :eviltong:. Na telezoo ogłosili już wyniki tego fotokonkursu :cool3:.
gops Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 zdjecia ;) i juz nic nie kupuje przynajmniej przez pol roku :razz: obroze i smycze mi sie w szufladzie nie mieszcza :evil_lol:
olekg89 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 gops-odgapiłaś:diabloti:masz w ryja:lol: Fajnie się duplek prezentuje
gops Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 olekg89 napisał(a):gops-odgapiłaś:diabloti:masz w ryja:lol: Fajnie się duplek prezentuje pfff ja bylam pierwsza :diabloti::eviltong:
019249358 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 widze, że jest ostre parcie na obroże z tym samym wzorkiem :-).
KaRa_ Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 JA dzisiaj ni stąd ni owąt wchodze na pocztę i widzę,że wygrało moje zdjęcie konkurs rogza! 3miejsce:evil_lol: a ja o tym zapomniałam, nawet nikogo nie namawiałam na głosowanie:lol::lol::lol:
NightQueen Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 KaRa_ napisał(a):JA dzisiaj ni stąd ni owąt wchodze na pocztę i widzę,że wygrało moje zdjęcie konkurs rogza! 3miejsce:evil_lol: a ja o tym zapomniałam, nawet nikogo nie namawiałam na głosowanie:lol::lol::lol: a co to za konkurs? Gratuluje ;)
KaRa_ Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 smallpati napisał(a):a co to za konkurs? Gratuluje ;) Telezoo i Rogz konkurs;)
Lived Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Przepraszam, jeśli ten temat był już tutaj poruszany, ale wybitnie nie chce mi się szukać. :diabloti: Ma lub miał ktoś szelki ManMata, i mógłby coś napisać na temat ich funkcjonalności i wytrzymałości? Kuszą mnie konkretnie takie :loveu: : ManMat szelki CITY rozmiar \"L\"
SZPiLKA23 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Oleg na Twoich psach te obroze strasznie licho wyglądają:diabloti:
psiulka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 coraz bardziej denerwuje mnie ten rogz tym razem doszly obrozki niby Mki a mam rozszerzone na maxa i akurat sa na mojego dobre...moj pies ma 30 w szyi a rogz niby do 40.... Co Ty mówisz? :-o KaRa_ gratulacje! Pochwal się jak już dostaniesz nagrodę. :razz: Olek, większych zdjęć się nie dało? Pomniejszały mi się z 5 minut. :diabloti: Ale ładnie psiury wyglądają, no no. :loveu: Pan się szarpnął. :razz:
Rinuś Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='olekg89']gops-odgapiłaś:diabloti:masz w ryja:lol: Fajnie się duplek prezentuje a Ty od kogo zmałpowałeś?:diabloti:
Marta_Ares Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 ma ktos szelki z Ami PLay?? jak sie sprawuja?? ma ktos zdjecia na psie??
Red Dingo Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 tak tylko cicho szepne bo pojawil sie widzialam na watku temacik :)..ze nowe wzory RD pojawia sie po nowym roku .. mam nadzieje ze to nie reklama ...uppsss
Tilia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Red Dingo napisał(a):tak tylko cicho szepne bo pojawil sie widzialam na watku temacik :)..ze nowe wzory RD pojawia sie po nowym roku .. mam nadzieje ze to nie reklama ...uppsss o fajnie :) przymierzam się do zakupu pomarańćzowych smyczek RD, ale się wstrzymam i może zamówię coś jeszcze? :cool3:
jo_ann Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 my mamy rogza z drutem kolczastym-na czarnym psie wybitnie mi sie podoba :cool3: a red dingo niech sie zaopatrzy w smycze bez naszywek dlugie, ja chce czarna...
mineralna_ Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 a ja niedługo zamówie sobie jakiegoś rogzika :cool3:
NightQueen Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 a mi wciąż nie przyszły paczki (w tym jedna z smyczą rogza) :mad::mad:
Agnes Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Mam prosbe Dostalam takie szelki Moze ktos wrzucic zdjecie psa w takich szelkach DOBRZE wyregulowanych? Nie jestem pewna, czy sa one dobre na mojego psa. Najlepiej zdjecie psa, gdzie faktycznie bedzie widoczne w ktorym miejscu jakie paski powinny byc. Przeszlam do 260 strony i nie znalazlam...a nie bede przegladac prawie 300 stron zeby znalezc jedno zdjecie;) Z gory dzieki za pomoc
gops Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='psiulka']Co Ty mówisz? :-o :razz: nom ,i nawet zaraz zmierze ile ma na min. :diabloti: Agnes tak jak na zdjeciu ktore wkleilas sa dobrze zalozone ;)
Agnes Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='gops']Agnes tak jak na zdjeciu ktore wkleilas sa dobrze zalozone ;) naprawde?:crazyeye: a mi sie wydawalo ze ten pasek ktory idzie wzdluz kregoslupa jest za dlugi:roll: on prawie do polowy psa chyba dochodzi...moze ktos jednak da mi zdjecie z boku, bo ja chyba tego nie widze:roll:
gops Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 w sumie ten drugi pasek powinien byc blizej lap troche ,za daleko siega ;) (tak mi sie wydaje) ze zdjecia ciezko ocenic ;) napewno Ci ktos wkleji zdjecie , ja akurat nie posiadam takiego zdjecia ;)
Agnes Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 to moze inaczej...na szybko regulowane szelki regulacja jest wszedzie oprocz gornego paska wzdluz kregoslupa - nie jest on za dlugi? Nie wiem czy nie sa za duze z powodu tego paska. Moj pies ma duza klatke piersiowa, do tego duzo luznej skory w wielu miejscach (szyja), wiec ciezko mi to ocenic...
Recommended Posts