Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

olekg89 napisał(a):
gops-odgapiłaś:diabloti:masz w ryja:lol: Fajnie się duplek prezentuje

pfff ja bylam pierwsza :diabloti::eviltong:

Posted

JA dzisiaj ni stąd ni owąt wchodze na pocztę i widzę,że wygrało moje zdjęcie konkurs rogza! 3miejsce:evil_lol: a ja o tym zapomniałam, nawet nikogo nie namawiałam na głosowanie:lol::lol::lol:

Posted

KaRa_ napisał(a):
JA dzisiaj ni stąd ni owąt wchodze na pocztę i widzę,że wygrało moje zdjęcie konkurs rogza! 3miejsce:evil_lol: a ja o tym zapomniałam, nawet nikogo nie namawiałam na głosowanie:lol::lol::lol:

a co to za konkurs?
Gratuluje ;)

Posted

coraz bardziej denerwuje mnie ten rogz tym razem doszly obrozki niby Mki a mam rozszerzone na maxa i akurat sa na mojego dobre...moj pies ma 30 w szyi a rogz niby do 40....

Co Ty mówisz? :-o

KaRa_ gratulacje! Pochwal się jak już dostaniesz nagrodę. :razz:

Olek, większych zdjęć się nie dało? Pomniejszały mi się z 5 minut. :diabloti: Ale ładnie psiury wyglądają, no no. :loveu: Pan się szarpnął. :razz:

Posted

Red Dingo napisał(a):
tak tylko cicho szepne bo pojawil sie widzialam na watku temacik :)..ze nowe wzory RD pojawia sie po nowym roku ..

mam nadzieje ze to nie reklama ...uppsss

o fajnie :) przymierzam się do zakupu pomarańćzowych smyczek RD, ale się wstrzymam i może zamówię coś jeszcze? :cool3:

Posted

my mamy rogza z drutem kolczastym-na czarnym psie wybitnie mi sie podoba :cool3: a red dingo niech sie zaopatrzy w smycze bez naszywek dlugie, ja chce czarna...

Posted

Mam prosbe
Dostalam takie szelki

Moze ktos wrzucic zdjecie psa w takich szelkach DOBRZE wyregulowanych? Nie jestem pewna, czy sa one dobre na mojego psa. Najlepiej zdjecie psa, gdzie faktycznie bedzie widoczne w ktorym miejscu jakie paski powinny byc. Przeszlam do 260 strony i nie znalazlam...a nie bede przegladac prawie 300 stron zeby znalezc jedno zdjecie;)
Z gory dzieki za pomoc

Posted

[quote name='psiulka']Co Ty mówisz? :-o

:razz:
nom ,i nawet zaraz zmierze ile ma na min. :diabloti:

Agnes tak jak na zdjeciu ktore wkleilas sa dobrze zalozone ;)

Posted

[quote name='gops']Agnes tak jak na zdjeciu ktore wkleilas sa dobrze zalozone ;)

naprawde?:crazyeye: a mi sie wydawalo ze ten pasek ktory idzie wzdluz kregoslupa jest za dlugi:roll: on prawie do polowy psa chyba dochodzi...moze ktos jednak da mi zdjecie z boku, bo ja chyba tego nie widze:roll:

Posted

w sumie ten drugi pasek powinien byc blizej lap troche ,za daleko siega ;) (tak mi sie wydaje)
ze zdjecia ciezko ocenic ;)

napewno Ci ktos wkleji zdjecie , ja akurat nie posiadam takiego zdjecia ;)

Posted

to moze inaczej...na szybko regulowane szelki

regulacja jest wszedzie oprocz gornego paska wzdluz kregoslupa - nie jest on za dlugi? Nie wiem czy nie sa za duze z powodu tego paska.
Moj pies ma duza klatke piersiowa, do tego duzo luznej skory w wielu miejscach (szyja), wiec ciezko mi to ocenic...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...