Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mołdi napisał(a):
Ty nie wytrzymałaś, ale Rogz wytrzyma ;). Swoją drogą mam już obroże Rogza spory kawał czasu (polecili mi na Dogomanii) i nadal się trzyma, naprawde sprzęt jest dobrej klasy, mam nadzieje ze nigdy nie zmienie zdania o nim przez jakieś nieoczekiwane zerwanie.

wiem ;)
rogz nam sie jeszcze nigdy nie zepsul :razz:

ale teraz to juz naprawde nastepne zakupy obrozowe w maju :diabloti:
zamowilam w telezoo :razz:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Długo dochodzi
współczuję...musisz się pomęczyć :eviltong::evil_lol::evil_lol:
Ale w sumie z drugiej strony to nawet dobrze :diabloti:

Posted

Dada napisał(a):

A ja kupiłam dzisiaj różowego rogza komplet mojemu grzywkowi :loveu::loveu: Cudny jest

Pokaż, pokaż :cool3:

Posted

Dlatego post szpilki został skasowany.

A ja kupiłam dzisiaj różowego rogza komplet mojemu grzywkowi :loveu::loveu: Cudny jest

Posted

Mój chłopak ma głównie róż :evil_lol: Jedyne "męskie wdzianko" to ubranko spider doga. Ale on jest taki trochę zniewieściały, że do niego tylko pastelowe i dziewczęce kolorki pasują (mężczyznom ładnie jest w różu). Miałam kupić czerwony komplet, ale .. :diabloti:

Posted

Cena niska, bo ktoś to prywatnie robi sam. Z takiej tasiemki jak wiele końskich kantarów zrobione są te szelki, jak się nie mylę i są dobrze (praktycznie) uszyte, to mogą być solidne

Posted

Dada będzie pasować do psa róż, mam ten sam komplet fajnie wygląda na jasnym psie:loveu:

Dada-chłopaka w róż?Wstydź się:diabloti:

powiedział to Olek którego pies chodzi w fiolecie :diabloti:

Posted

[quote name='smallpati']Dada będzie pasować do psa róż, mam ten sam komplet fajnie wygląda na jasnym psie:loveu:

powiedział to Olek którego pies chodzi w fiolecie :diabloti:

Taaaa i do tego w kwiatuszki i kosteczki. :diabloti:

Dada, super komplet. :loveu: Pokaż teraz na psinie. :razz:

Posted

Czarek ma baaaardzo męskie odzienie:diabloti:A teraz będą oboje (jak rodzeństwo:loveu::loveu::loveu:) chodzić w takim samym wzorku.Czarnym w białe kleksiki będzie słitaśnie:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...