Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Justa, jak zaryje o ziemię to jej nic nie będzie:roll:

mam taką natłuszczaną plecioną na końcach z dingo właśnie, od światówki w poznaniu. używana na każdym spacerze, bo to moja ulubiona:eviltong:
i wciąż jak nówka:cool3:

skóra jest bardzo wygodna, miękka i nie ma na niej ciągle żadnych śladów użytkowania.

Posted

Ostatnio okazało się, że nie mamy już żadnej niezniszczonej obroży i trzeba było chodzić w szelkach.
Zamówiłam we wtorek, dzisiaj doszły.
(Niestety zielona ma zepsute zapięcie, ale reklamacje przyjęto i doślą nową.)

A Blues w obroży wygląda tak:

No dobra, naprawdę wygląda tak :lol::

Dlatego w piękne rogzowe obróżki nie inwestuję, kupuję te po parę złoty, bo i tak ich nie widać. :lol:

Posted

Ania&Psy piekny pies:loveu: i ladnie mu w obrozce:evil_lol:.
Co do rogz'ow to na moich psach zdecydowanie wiecej widac, ale kupuje je przede wszystkim ze wzgledu na jakosc, piekne wzorki wystepuja w wielu firmach, ale dla moich bestyjek najlepszy jest rogz, wiem, ze nic sie zaraz nie stanie i czuje sie bezpieczni;).

Posted

Dziękuję. :)
Ja nigdy rogza nie miałam, za to raz zdarzyło mi kupić się kupić obrożę za kilkadziesiąt zł dla drugiego psa w zoologiku licząc na jakość i szybciej poszedł zatrzask, niż w tej, w której chodzi już jakieś hm pół roku (zwykła taśmowa za jakieś 15zł). A te hiltonowskie obroże to kupiłam bardziej dla własnej satysfakcji, no i kosztowały całe 4zł. :evil_lol:

Posted

Ania&Psy napisał(a):
Dziękuję. :)
Ja nigdy rogza nie miałam, za to raz zdarzyło mi kupić się kupić obrożę za kilkadziesiąt zł dla drugiego psa w zoologiku licząc na jakość i szybciej poszedł zatrzask, niż w tej, w której chodzi już jakieś hm pół roku (zwykła taśmowa za jakieś 15zł). A te hiltonowskie obroże to kupiłam bardziej dla własnej satysfakcji, no i kosztowały całe 4zł. :evil_lol:

Prawda jest taka, ze nia ma jak pozadna jednokolorowa tasma z zoologa, one plowieja sie mechaca, ale sa niezawodne:cool3:.

Posted

zaraz sie zdenerwuje przejzalam wszystkie stony zoo i niemoge znalezc takiego modelu szelek ale innej firmy bo te 110zl kosztuja...:roll:

pomocy :placz:

Posted

[quote name='smallpati']gops
Szelki + sanki + pies = Wielka FRAJDA rozmiar S (476397555) - Aukcje internetowe Allegro to S

Szelki + sanki + pies = Wielka FRAJDA rozmiar M (482508651) - Aukcje internetowe Allegro to M

ja taki kształt miałam i kupiłam w zwykłym zoologu, ale ich nie lubiłam bo pies z nich wychodził
za wielkie :placz:
moj ne wychodzi z zadnych szelek tylko z obrozek:razz:

jak nie znajde to trudno zamowimy rogza :diabloti:
ale wolala bym znalezc :roll:

Posted

gops napisał(a):
nie wytrzymalam ehh :roll:

Ty nie wytrzymałaś, ale Rogz wytrzyma ;). Swoją drogą mam już obroże Rogza spory kawał czasu (polecili mi na Dogomanii) i nadal się trzyma, naprawde sprzęt jest dobrej klasy, mam nadzieje ze nigdy nie zmienie zdania o nim przez jakieś nieoczekiwane zerwanie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...