NightQueen Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ja mam niebieskiego froga w gwiazdki ;) też jestem zadowolona
Marta_Ares Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ja mam tego czerwonego frogaw kostki i jeste z niego abrdzo zadowolona. Zaczal sie rozpinac,ale rozgielam te lapki od zatrzasku i juz nic sie nie rozpina:lol: Ten kolor tez slicznu, super na psie wyglada:loveu: :loveu: :loveu:
asiol Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Zamówiłam kolejne dwie obroże :shake: :placz::angryy:
Talia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 A mi się odwidziało tych wszystkich parciaków. Teraz chce smycz skórzana, przepinana, szelki skórzane i jeszcze kaganiec fizjologiczny.
asiol Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Mi się odwidziały parciane na 3 sekundy, teraz znowu :D
Justa Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Mówcie co chcecie, skórzana smycz jest niewygodna :diabloti:
Carry Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Dzisiaj doszła nasza Planetka XD Sorka za jakość fotek na modelce, ale się już ściemniało i wyszły rozmazane, a aparatu mi się ustawiać nie chciało ;/ W sobotę może dam porządniejsze :) :loveu:
Marta_Ares Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Justa napisał(a):Mówcie co chcecie, skórzana smycz jest niewygodna :diabloti: ale ladnie wyglada i te z dingo nie sa zle Ja mam przepinana i szelki z jasnej skorki i bardzo mi sie podoba tylko ze nie praktyczne jedynie na jakies wyjscia, a nie na pola:evil_lol: :evil_lol:
Justa Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Marta_Ares napisał(a):ale ladnie wyglada Ja wole, żeby było wygodne i ładne, a nie tylko ładne :diabloti:
Marta_Ares Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Justa napisał(a):Ja wole, żeby było wygodne i ładne, a nie tylko ładne :diabloti: dlatego ja czesciej uzywam zwyklych parcianych:loveu: chociaz jeszcze musze zrobic sobie smycz linkowa
drzalka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Justa no co Ty natluszczane Dingo są mega wygodne :loveu:
drzalka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Ale nie..... są juz gotowe natłuszczone przeplatane na koncach w warkocz.
Marta_Ares Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 drzalka napisał(a):Justa no co Ty natluszczane Dingo są mega wygodne :loveu: tez natluszczalam, oliwka:evil_lol:
drzalka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Ona nie jest taka tlusta :D tylko mieciutka w dotyku nie odparzająca itp. Ale rozumiem :D mam dwie sznurowe na spacery łąkowe itp. Ale skorzane tez lubie i czekam na dwie :lol:
Justa Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 haha, a jak taka natłuszczona skórka o ziemie zaryje to .. :shake::evil_lol:
diabelkowa Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ja mam skorzana smycz i jest do nosa szybko sie rozwalila zrobila niemila w dotyku i oblesna mimo ze natluszczana :/ mnie sie marza szelki skorzane jak na bulle
NightQueen Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Smycz ROGZ, szer.16mm, dł.1,4m TANIO, stan bdb+ ! (479746994) - Aukcje internetowe Allegro a co do skóry to nie wszystkie są niewygodne, prowadziłam kiedyś psa na skórze szytej na okrągło i była fajna, ale tych płaskich nie znoszę, zwłaszcza jak pada deszcz :shake: Piękna obroża angielskiej firmy BURBERRY. cena 999 zł :evil_lol: (droższa niż mój svarowsky :eviltong: lubię tą firmę, gdyby tylko nie ta cena :razz: bo obroża ładna) BURBERRY DLA TWOJEGO PSA YORK WHESTIE CHIHUAHUA!!! (478509813) - Aukcje internetowe Allegro
psiulka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='smallpati'] Piękna obroża angielskiej firmy BURBERRY. cena 999 zł :evil_lol: (droższa niż mój svarowsky :eviltong: lubię tą firmę, gdyby tylko nie ta cena :razz: bo obroża ładna) BURBERRY DLA TWOJEGO PSA YORK WHESTIE CHIHUAHUA!!! (478509813) - Aukcje internetowe Allegro Też wczoraj ją widziałam na allegro, myślałam może, że to jakaś elektroniczna, bo skąd taka cena. :crazyeye: Dla mnie to przesada, podobne robi Taks. :razz: A Twój Svarowsky ile kosztował? :eviltong:
Marta_Ares Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 moja czerwona obroza skorzana bardzo farbowala;)
infers Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Za 999zł wolałbym kupić dużo rogz-ów:diabloti::evil_lol:
NightQueen Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='psiulka']Też wczoraj ją widziałam na allegro, myślałam może, że to jakaś elektroniczna, bo skąd taka cena. :crazyeye: Dla mnie to przesada, podobne robi Taks. :razz: A Twój Svarowsky ile kosztował? :eviltong: Burberry to droga firma z odzieżą dla ludzi więc taka cena mnie wcale nie zaskoczyła jeśli chodzi o obroże ;) ale szkoda że tyle kosztuje bo jakby była tańsza to bym taką sobie taką sprawiła, bo mam torebkę z tej samej firmy w tym samym wzorze więc by mi pasowała :evil_lol: pisałam ostatnio ile moja mam płaciła za obroże :eviltong: poszukaj sobie :evil_lol:
diabelkowa Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 small to niech Ci taks zrobi taka pod kolor torebki ;) porazka a co w tej obrozy fajnego zeby tyle za nia dac?
NightQueen Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 small to niech Ci taks zrobi taka pod kolor torebki ;-) porazka a co w tej obrozy fajnego zeby tyle za nia dac? to nie chodzi o kolor a o materiał i deseń. Mi się ta obroża bardzo podoba :loveu: a płaci się za firmę wiadomo :evil_lol:
Jagoodkaxd Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Potrzebuje takie najzwyklejsze szeleczki :) Tylko chodzi mi o kolor .. Mam psa pręgowanego ... jak narazie mamy obróżke taką czerwoną(indiański wzorek;d) parciana i smycz taki sam wzorek jak obróżka .. a i chciałabym jeszcze kupić obróżke z bandamką .. tylko jaki kolor? :lol:
Recommended Posts