olekg89 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Łańcuchy ,kolczaty z prawdziwego zdarzenia dla prawdziwych psów:loveu:
wiq Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 diabeł, to hilton ;) drzalka, ale HS nie robi półzacisków, chyba, że mnie coś ominęło:eviltong: za to zajebiste kolczatki mają:eviltong:
NightQueen Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 drzalka napisał(a):Herman Sprenger, wlasnie zamawiam ;] a co to? :hmmmm:
wiq Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ee.. moja odp na poprzedniej stronie, posty skaczą ..
drzalka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 smallpati napisał(a):a co to? :hmmmm: Łańcuszek ;)
NightQueen Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 drzalka napisał(a):Łańcuszek ;) aaaa :evil_lol:
Iss Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 drzalka napisał(a):Iss Herman Sprenger, wlasnie zamawiam ;] a można jakieś namiary? Co sądzicie o firmie Chaba?
diabelkowa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 wiq fajny ten hilton ;] ale ja juz NIC nie kupuje bez potrzeby:evil_lol:
wiq Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 no fajny, ciekawe, ile wytrzyma:evil_lol: ta, to ja powinnam już nic nie kupować przez następne 10 psów:evil_lol::evil_lol:
drzalka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 A sorki nie doczytalam :] Nie maja polzacisków, same zaciski,kolczatki, obroze szmatowe na klips i klamre, smycze i pare innych dupereli. Tutaj jets tego troche IPO-sklep
Pestka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Zamówiłam krowy z Rogza i wzorek "wiosenny" z hiltona.
MickeyM Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Kinguska napisał(a):Zamówiłam krowy z Rogza i wzorek "wiosenny" z hiltona. Krowy z rogza zamówiłaś dla swojego Yorka? To krowy też są w małych rozmiarach?
NightQueen Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Kinguska napisał(a):Zamówiłam krowy z Rogza i wzorek "wiosenny" z hiltona. doskonały wybór mam to i to :evil_lol::diabloti:
Pestka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 MickeyM napisał(a):Krowy z rogza zamówiłaś dla swojego Yorka? To krowy też są w małych rozmiarach? wzięłam 16 mm. mój nie jest yorkiem :eviltong: doskonały wybór mam to i to :evil_lol::diabloti: też tak sądze. :evil_lol:
MickeyM Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 smallpati napisał(a):doskonały wybór mam to i to :evil_lol::diabloti: Small. mogłabyś mi przesłać pw z adresem sklepu internetowego (bo podejrzewam, że przez neta zamawiałaś :evil_lol: ), w którym zamawiałaś krowy z rogza? Ja nigdzie ich nie widziałam w małym rozmiarze. :roll::oops:
MickeyM Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Kinguska napisał(a):wzięłam 16 mm. mój nie jest yorkiem :eviltong: też tak sądze. :evil_lol: To przepraszam. :eviltong: A co to za rasa? Silky Terrier? ... Chodzi mi oczywiście o tego małego pieska w avatarze. :evil_lol: Odwołuję - Silky, to na pewno nie jest. :oops: Small, dziękuję. :) :modla:
Pestka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 MickeyM napisał(a):To przepraszam. :eviltong: A co to za rasa? Silky Terrier? ... Chodzi mi oczywiście o tego małego pieska w avatarze. :evil_lol: Odwołuję - Silky, to na pewno nie jest. :oops: W sumie to mieszaniec :eviltong: ale ma coś z jakiejś rasy, niektórym przypomina yorka innym sznaucera :lol:
Migori Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Wiecie może czy na wystawie w Poznaniu kupię komplet Lupine?
MickeyM Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Kinguska napisał(a):W sumie to mieszaniec :eviltong: ale ma coś z jakiejś rasy, niektórym przypomina yorka innym sznaucera :lol: No, ale przypomina najbardziej mieszańca yorka. :loveu:
Kasia&Rika Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 a ja nie mogę się zdecydować: fioletowy lupine od psiulki czy trixie szelki pomarańczowe w kostki? dla rudzielca albo jakieś w ogóle szelki dla niej... polecacie coś?
NightQueen Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 jaki fioletowy lupine? szelki polecam ezydog :loveu::loveu:
Recommended Posts