Tilia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 reddngo.bazarek.pl - tu są i odblaskowe i gładkie ja też wolę gładkie smycze
jo_ann Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 tasma jest mieciutka, wytrzymala i w ogole ma same plusy /mowie o smyczach bez naszywek/ smycze RD
NightQueen Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 chyba zamówię tą smycz, tylko nie podwójną a ta regulowaną, ale żeby zaoszczędzić na przesyłce to zamówię co jeszcze :evil_lol: którą obroże Ta czy ta ?
MickeyM Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Na Moli ślicznie wyglądałaby ta pierwsza. :loveu: Gdyby nie to, że mam same psy, to też bym im takie zamówiła, ale oni nie znoszą, kiedy robię z nich gejów. :evil_lol:
NightQueen Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 MickeyM napisał(a):Na Moli ślicznie wyglądałaby ta pierwsza. :loveu: Gdyby nie to, że mam same psy, to też bym im takie zamówiła, ale oni nie znoszą, kiedy robię z nich gejów. :evil_lol: a tam, faceci w czerwieni też mogą byc, a jak nie to jest jeszcze hibiskus blue ;) tylko taka gładka pomarańczowa też mi się podoba :loveu:
wiq Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 BBeta, muszę stanąć w obronie szmaciaków, naszym odblaskowym nitkom nic nie jest ;) a, i przyszły odblaski z RD:cool3:
wiq Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 nie ma :D w sobotę może :eviltong: a może nie:evil_lol:
ROGZ_POLSKA Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 wiq napisał(a):nie ma :D w sobotę może :eviltong: a może nie:evil_lol: szmaciaki sa najlepsze :)
jo_ann Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 a obroza RD M nie bedzie za duza? ja mam M na sznaucera sredniego i i tak jest duzy fragment zwezony /podwojna tasma/.. a smyczki zdecydowanie te regulowane-tzn ja nic reguluje, mam max wydluzona i jest super :)
NightQueen Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 ja smycze wole S ;) chyba zamówię tą czarną reg. z RD
Cambel&Megi Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Mam nadzieję, że z tymi szelkami będzie OK. Kurcze, po Twoim poście dopiero zauważyłam, że w opisie jest tylko "regulowany zakres obwodu szyi i klatki piersiowej", nie ma wzmianki o tym pasku, ale na zdjęciu jest wersja z regulowanym paskiem... Dowiedziałam się, że to jest ta nowsza seria, z regulacją paska. :multi: smallpati napisał(a):chyba zamówię tą smycz, tylko nie podwójną a ta regulowaną, ale żeby zaoszczędzić na przesyłce to zamówię co jeszcze :evil_lol: którą obroże Ta czy ta ? Pierwsza :loveu::loveu::loveu:
NightQueen Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 jo_ann napisał(a):mowie o obrozy M, czy za duza nie bedzie. zawsze mamy rogza 1,6 wiem że ta ma 1,8 ale myślę że będzie dobra, miałam kiedyś 2cm i nie wyglądała masywnie, wole szersze obroże ;)
Śnieżynka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 A czy wiecie może czy w Kielcach będzie stoisko Rogza albo Red Dingo ??
Justa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 BBeta napisał(a):może ta seria z odblaskową nitką jest zrobiona z jakiejś mniej wytrzymałej taśmy :hmmmm: Mnie się bardziej wytrzymała wydaje właśnie ta z nitką :lol:
jo_ann Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 smallpati napisał(a):zawsze mamy rogza 1,6 wiem że ta ma 1,8 ale myślę że będzie dobra, miałam kiedyś 2cm i nie wyglądała masywnie, wole szersze obroże ;) nie o szerokosc mi chodzi tylko o dlugosc-bedzie bardzo zwezona i gruba. ale jak lubisz. ja bym na malego pieska takiej nie wziela.
diabelkowa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 moj rogz z nitka z psem swinia taplajacym sie w kazdej wodzie w kazdym blocie i w kazdym gownie po wielu praniach wyglada jak nowy ;)
NightQueen Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 jo_ann napisał(a):nie o szerokosc mi chodzi tylko o dlugosc-bedzie bardzo zwezona i gruba. ale jak lubisz. ja bym na malego pieska takiej nie wziela. kurcze, nawet nie przeczytałam ile ona ma :razz: faktycznie będzie za szeroka, bo obroża jest od 30cm a Moli ma 28 w szyi :roll: ale kurcze S będzie za wąska znów chyba
Justa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 zaba14 napisał(a):ja tez mam malego psa ktory jest szeroki w klatce :/ mialam problem z kupieniem szelek, zawsze nosil 1,5cm potem kupilam 2cm az w koncu zaryzykowalam i kupilam 2,5 i nie wyglada smiesznie :) Żartujesz? Bardzo fajnie wyglądaja te szelki na Mikosławie i wcale nie są aż takie masywne, jakby mogło się wydawać :loveu: :multi: Ja mam 1,6cm dla Galiny i nawet nie myślałam o większych :crazyeye:
wiq Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 ROGZ Polska, najestetyczniejsza i najelegantsza jest skóra:cool3: ale niestety w przypadku moich wodno-błotnych psów nie wytrzymuje roku.. i dobra skóra droga jest.. a takiego szmaciaka nie aż tak mi żal, jak po pół roku/roku wygląda jak po tajfunie:evil_lol: co do wytrzymałości - u nas najlepiej sprawdziła się taśma z red dingo - najmniej powyciągana, prawie wcale, kolory bez zarzutu - szkoda tylko, że nie robią zacisków:shake:
MickeyM Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 smallpati napisał(a):a tam, faceci w czerwieni też mogą byc, a jak nie to jest jeszcze hibiskus blue ;) tylko taka gładka pomarańczowa też mi się podoba :loveu: No tak, ale te kwiatki nie przypadną im do gustu. :eviltong: Small, rozmiar M nie będzie za duży na Moli? Mój maltan ma dwie obroże z Red Dingo i obie w rozmiarze S i tak jeszcze dużo dużo luzu, gdybym chciała ją tak na maxa rozszerzyć. A szkoda, bo bardziej podobają mi się szersze obroże - na tych węższych wzorek nie jest tak dobrze widoczny. Natomiast rozmiar M ma mój kundelek który jest psem dość dużym. :evil_lol:
Kasia&Rika Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 a dla spaniela jaki rozmiar z RD? ma ok 32cm i wzór polecacie? rudej suczki:)
NightQueen Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 kurcze, to nie wiem czy chce obroże z Rd, bo 1,2 cm to za cienkie jest :roll: wole szerokie obroże :razz: zastanowię się jeszcze
MickeyM Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Rozmiar M na pewno będzie dobry. L już zbyt wieeelki. Jaki kolor, to nie doradzę.Kiepska w tym jestem. Mam białego psa, a drugiego czarnego i na szczęście kłopoty z pasowaniem, czy niepasowaniem koloru nas nie dotyczą. :eviltong: My mamy odblaskową fioletową i flying bones niebieską. ;) Teraz mi się dopiero przypomniały krowy z Lupine.. Wchodzę na stronę, szukam i widzę, że ten wzorek jest tylko dla średnich psów. :placz: To prawda?
Recommended Posts