NightQueen Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 też mam taki zacisk od taks na pozbyciu , tyle że z niebieską kratą :evil_lol:
ewka i haker Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 ja szukam jakies dla bigielki i nie wiem moze rogza zaciskowego:roll:
MickeyM Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Mam takie pytanie, może ktoś będzie wiedział. Pamiętacie taką serię o obroży i smyczy od Hiltona z motywami zwierzęcymi? W zebrę, cętki... Nie wiecie, gdzie można ją dostać? Bo nie mogę jej nigdzie znaleźć. Czy może to była jakaś 'edycja limitowana'?
joanika Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 MickeyM napisał(a):Mam takie pytanie, może ktoś będzie wiedział. Pamiętacie taką serię o obroży i smyczy od Hiltona z motywami zwierzęcymi? W zebrę, cętki... Nie wiecie, gdzie można ją dostać? Bo nie mogę jej nigdzie znaleźć. Czy może to była jakaś 'edycja limitowana'? Zamawiałam panterkę brazową z zoo-dragon, tylko w tym sklepie znalazłam komplet obroża+smycz, ale szczerze nie polecam tego sklepu (zero kontaktu, musiałam wydzwaniać, pisać maile i doprosić się nie mogłam żeby mi wysłali, pomimo tego że pieniądze już zostały wysłane i zaksięgowane).
NightQueen Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='MickeyM']Mam takie pytanie, może ktoś będzie wiedział. Pamiętacie taką serię o obroży i smyczy od Hiltona z motywami zwierzęcymi? W zebrę, cętki... Nie wiecie, gdzie można ją dostać? Bo nie mogę jej nigdzie znaleźć. Czy może to była jakaś 'edycja limitowana'? [url=http://www.ez.com.pl/page.php?kategoria=Psy&podkategoria=Smycze/obro%BFe&marka=Hilton&sort=kod].:: EURO-ZOO ::. katalog produkt
MickeyM Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Dzięki za pomoc. Czy ta obroża/smycz 'zebra żółta'' i ''zebra pomarańczowa'' jest właśnie z tej kolekcji? Bo na obu stronach brakuje zdjęć produktów i nie wiem o co kaman z tym żółtym i pomarańczowym? :roll: Napiszę jeszcze do kogoś na allegro kto prowadzi hiltona, czy nie mógłby mi ściągnąc takiego kompletu...
*Monia* Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ja kupowałam w zooAnnie hiltony. Ale szczerze mówiąc tej panterki nie polecam, bo taśma jest taka śliska i słaba. Zdjęcie panterki na Hexi: Nie chwaliłam się jeszcze kompletem od taks :roll:. Jak zrzucę fotki z aparatu to wrzucę Hexi w obroży nowej :loveu:. Zdjęć w szelach nie mam jeszcze.
joanika Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ale fajnie wygląda w taksowej obrozy :loveu::loveu::loveu: szkoda że Taks te świateczne ma takie szerokie, m.in. 2cm to i tak dla nas za dużo
MickeyM Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Panterka fajna, ale ja choruję na zebrę. :) Ale kurde w sumie pantera bardziej mi się podoba, tyle że do maltana bardziej pasuje zebra. :P Że śliskie są to wiem, bo już po samym wyglądzie się skapnęłam.
Tilia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 i ja się w końcu skusiłam na Rogzy.... :oops: a tak sie broniłam- tylko jakieś bardzo stare zaciski miałam i uważałam że starczy Pomarańczowy zacisk (lekkie i miękkie) dla szarej charcicy i fioletowe szelki (odblaskowa nitka) zapinane od góry dla rudej terierki :loveu: i chcę planet rogz jak już będzie zapinaną do czerwonej flexi a miałam nic nie kupować :placz:
MickeyM Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Fajna ta obroża. :) Kurcze, bardzo podobają mi się takie szerokie obroże. Na mojego psa zdecydowanie za szerokie, bo on prawie nie ma szyi, ale przy następnym zakupie obroży wybiorę rozmiar M, a nie S. Wolę szerszą obrożę, ale nie wiem jak będzie z długością. Jednak S są za cienkie, prawie niewidoczne.
puzzle Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Swietnie wyglada w tej obrozce, gdybym miala chartowatego to nosilby samie szerokie obrozki, w takich wygladaja najfajniej:loveu:. Tilia, a nie lepiej cos czerwonego do czerwonej flexi? Chociaz niebieski z czerwonym tez fajny zestawik, ale tak np. Che do czerwono-czarnej flexi, super:loveu:
Rinuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 hmmmm co sądzicie? w telezoo była dostawa :loveu::eviltong: Ale szelki średnio praktyczne... i coś dla maniaków różu :evil_lol:
Kasia&Rika Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Mi się strasznie podobają te pomarańczowe, a dlaczego nie praktyczne?
Kasia&Rika Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ale pomarańcz fajnie wygląda na biszkoptowym kolorze - koleżanka ma, strasznie mi się podoba:loveu: i zastanawiam się czy do rudego też by tak pasował:cool3: choć i tak nie wiem jaki rozmiat - M czy L ?:shake:
NightQueen Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Rinuś te modele to już dawno są w sprzedaży więc trochę późno zdjęcia wklejasz :eviltong: dużo osób już na psach je pokazywało pomarańcz mi się nie podoba bo jest mdły, za to róż owszem
Sweet Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/107683/00000027.jpg ja mam taka obrózke:p:p
joanika Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Rinuś czemu niepraktyczne? Szelki są super i można regulować paski a to wielki plus. I są wytrzymałe. mamy oba kolorki, róż ładniejszy:cool3: a i pomarańcz nie jest brzydki.
Tilia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Rinuś ja mam takie szelki, całkiem nieźle się sprawowały. puzzle napisał(a): Tilia, a nie lepiej cos czerwonego do czerwonej flexi? Chociaz niebieski z czerwonym tez fajny zestawik, ale tak np. Che do czerwono-czarnej flexi, super:loveu: aaa mój błąd nie planet tylko Viva :oops: napisałam nie to o czym myślałam... właśnie ten "che" mi się podoba tylko nie było... no i teraz mam dylemat- strasznie mi się te lekkie i miękkie podobają, ale potrzebuję zapinaną i muszę wybrać- Viva rogz, któraś z lekkich i miękkich (która do czerwieni???) czy odblaskowa nitka czerwona (na Szczocie fajnie wyglądają jej nowe fioletowe szelki, zaczęła mi się ta seria podobać ;) ). Szkoda że lekkich i miękkich nie ma w czerwieni, nie byłoby dylematu :lol: no i trzeba się spieszyć ponoć niedługo podwyżka się szykuje...
puzzle Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Tilia koniecznie daj foty. Jaka masz ta flexi standartowa cala czerwona, czy z gumowa czarna raczka?
MickeyM Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Boski ten pomarańczowy kolor. :loveu::loveu::loveu: Na szelki się nie skuszę, ale może smycz i obrożę... Róż za to nie dla mnie. :shake: Co innego fiolet. :razz:
Tilia Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Foty porobiłam, tylko muszę je zrzucić z aparatu :) Flexi jest taśmowa z gumową rączką. Kurcze szkoda,że tych lekkich czerwonych nie ma, mięciutkie są faktycznie, a do czerwonego te róże i fiolety chyba nie bardzo pasują :(
Madzik93 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Tilia to czarną miekką kup ;) Lori w nowej biżuterii
Recommended Posts