NightQueen Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Śnieżynka napisał(a):jak jak byłam w Galerii Krakowskiej to mnie Pan powiedział, że oni nie prowadza rogz bo oni zbankrutowali i się wycofali z polskiego rynku, jest to zoo natura, a natomiast w carrfurze na czyżynach Pani uznała ze takiej foirmy jak rogz w polsce nie ma i ona pierwszy raz o niej slyszy... no właśnie zoo natura :evil_lol: ja jak tam kiedyś pytałam dziewczyn o rogza, to powiedziały że oni nie mają ale że są w M1 (faktycznie są), ale wiedziały przynajmniej o co mi chodzi :evil_lol: tylko ciekawe co tam te dwie obroże robią lupine? :razz:
Śnieżynka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 smallpati napisał(a):no właśnie zoo natura :evil_lol: ja jak tam kiedyś pytałam dziewczyn o rogza, to powiedziały że oni nie mają ale że są w M1 (faktycznie są), ale wiedziały przynajmniej o co mi chodzi :evil_lol: tylko ciekawe co tam te dwie obroże robią lupine? :razz: Z tego co mnie Pan w M1 poinformowała to z rogz się już wycofują ponoć... nie wiem na ile to prawda, bo niestety nie udało mi się skontaktować z małopolskim dystrybutorem...
NightQueen Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 hmm możliwe że rezygnują bo im nie schodzi, w końcu mało jest takich orbożoholików jak my :evil_lol: ja rzadko do M1 jeżdżę więc nie wiem czy rogz jest czy już nie, bo byłam parę miesięcy temu tam, ale nie robi mi to specjalnie różnicy bo ja wszystko zamawiam przez internet
Śnieżynka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 smallpati napisał(a):hmm możliwe że rezygnują bo im nie schodzi, w końcu mało jest takich orbożoholików jak my :evil_lol: ja rzadko do M1 jeżdżę więc nie wiem czy rogz jest czy już nie, bo byłam parę miesięcy temu tam, ale nie robi mi to specjalnie różnicy bo ja wszystko zamawiam przez internet No ja osobiście wola iść do sklepu i kupić, niż zamówić przez net za 10 zl za przesyłkę, wole dołożyć z 7 zl i mieć kolejna obrożę :D i dlatego między innymi chyba, zrezygnuje z kupna przez net mimo, że mi się jedna obróżka strasznie podoba, ale za inna tez ładną, ale w sklepie to mam druga za cene przesyłki :( niestety biedny student z każdym grszem sie liczy...
mineralna_ Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 A mi dzisiaj przyszła obroża !! Ta czarno żółta w łapki z rogza (yellow paws on black czy jakoś tak :P ) i mam awizo od paczki z szelkami :grins::lying:8)
puzzle Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Kinga&Wenka']Wykrzycz na ulicy, przy patrolu policyjnym 'Pierdo** psy'. Według Ciebie nie powinni Ci nawet zwrócić uwagi, bo przecież w Polsce obowiązuje wolność słowa. :lol: [SIZE="1"]Żeby nie było, żem zupełnie Off'uje Myślę, że w najbliższym czasie zamówię szelki rogza zapinane u góry (z nitką odblaskową) i obroże choc femine. Nie uwazasz, ze to juz jest troszeczke przesada? Nie wiem dlaczego na dgm panuje zasada wsiadzmy wszyscy na jednego. Jak ktos cos powie to reszta jest jak bydlo pojdzie za jednym, zeby byc w wiekszosci, ludzie troche oryginalnosci i wlasnej opinii, sznaujmy poglady innych... Co do Twojego przykladu to raczej marny, chociazby dlatego, ze za same wulgaryzmy w miejscach publicznych sa mandaty i tylko za k**** mozna dostac mandat, przy nieobrazaniu nikogo. Posuwajac sie dalej nie wolno obrazac mundurowych i nie mowie tu tylko o policji, ale rowniez o wojsku i chociazby harcerzach, wiaze sie to z poszanowaniem munduru i ludzi bedacych na sluzbie, bedac przy policjantach rowniez tego, ze dbaja o nasze bezpieczenstwo i przestrzeganie prawa (nie wazne jest jak jest naprawde, tu chodzi o kwestie prawne). Jezeli wypowiesz swoja opinie na temat policji w sposob normalny (czyt. kulturalny) to napewno nikt Ci za to mandatu nie wklei, ani nie spaluje, jezeli potrafi sie wyrazac swoje poglady, to naprawde wolnosc slowa istnieje;). Mam juz upatrzone obrozki z wozy:loveu:, wszystko pomierzone, ulozony projekt i zamowienie, ale az sie boje napisac, bo jak dostane odpowiedz z cena to sie pewnie nogami zakryje:evil_lol:. Vectra moglabys mi pokazac komplecik wystawowy? Najlepiej na modelu. Do tego mile widziana bylaby opinia i link, gdzie zamawialas, pomagam znajomemu wybrac, ale chcemy cos co sie zaraz nie rozpadnie, ale tez nie bedzie mialo jakiejs kosmicznej ceny;).
Vectra Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='puzzle'] Vectra moglabys mi pokazac komplecik wystawowy? Najlepiej na modelu. Do tego mile widziana bylaby opinia i link, gdzie zamawialas, pomagam znajomemu wybrac, ale chcemy cos co sie zaraz nie rozpadnie, ale tez nie bedzie mialo jakiejs kosmicznej ceny;). tu możesz zamówić Standard collars for Staffordshire Bull Terriers kosztuje bodaj 65 euro - obroża i smycz ... ale najlepiej wysłać maila z zapytaniem czy coś się nie zmieniło .. na modelu tu trochę widać ;)
Inkaa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Puzzle - chciałam w odpowiedzi na twój post nieco wytłumaczyć moje poglądy na ten temat, ale za nic nie mogę ubrać to w słowa. To chyba przez zmęczenie. :eviltong: Przykład z bluźnierstwem był trochę nie trafiony, przyznaje. W Polsce owszem, panuje wolność słowa, ale czy to znaczy, że możemy mówić wszystko czego nie zabrania prawo, nie zauważając uczuć innych? Niektórzy są bardzo wrażliwi, mówię to na przykładzie osób z mojego otoczenia. Nie każdego stać na ironiczną odpowiedź bądź zignorowanie uwagi o swoim hobby bądź wyglądzie.
puzzle Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Kinga&Wenka napisał(a):Puzzle - chciałam w odpowiedzi na twój post nieco wytłumaczyć moje poglądy na ten temat, ale za nic nie mogę ubrać to w słowa. To chyba przez zmęczenie. :eviltong: Przykład z bluźnierstwem był trochę nie trafiony, przyznaje. W Polsce owszem, panuje wolność słowa, ale czy to znaczy, że możemy mówić wszystko czego nie zabrania prawo, nie zauważając uczuć innych? Niektórzy są bardzo wrażliwi, mówię to na przykładzie osób z mojego otoczenia. Nie każdego stać na ironiczną odpowiedź bądź zignorowanie uwagi o swoim hobby bądź wyglądzie. Poruszylas temat prawa, wiec na niego odpowiedzialam. Co do uczuc, popieram Twoje zdanie, jestem zdecydowanie za kultura i odpowiednim zachowaniem. Cenie sobie szczerosc, ale nie chamska i bezczelna, jestem za tym, ze jezeli ma sie cos nie milego do powiedzenia to zeby trzymac jezyk za zebami, tak wiec zdecydowanie poperam branie ludzkich uczuc pod uwage, kiedy wyglaszamy swoje poglady;). Koniec OT drzalka skad wytrzasnelas ten wzor picasso? Ni moge nigdzie go znalezc....
mineralna_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Już mamy obroże i szelki. Carmen w nich ślicznie wygląda :loveu:
Bewarka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 RCookie: Fajnie do Tosi pasuje daisy :loveu: Kolory na zdjęciu wyszły trochę za ostre moim zdaniem ;)
Illusion Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Justys95 napisał(a):RCookie: Fajnie do Tosi pasuje daisy :loveu: Kolory na zdjęciu wyszły trochę za ostre moim zdaniem ;) Uroki robienia zdjęć komórką i chęci poPSucia ich:eviltong:.
Olusia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Dziś przyszły do nas Rogzowe szelki :D Tu w połączeniu z rogzette :)
mineralna_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Ogólnie fajne ale kolor mi się nie podoba :P Ale to tylko mój gust xD
Olusia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Za małe, bo za łapami jest dosyć szeroka, za to szyję ma szczupłą. Jedyne co mi pozostało to kupić Lkę ;) Jest w sam raz :)
Illusion Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_1356.jpg Świetne te szelki, sunia fajnie w nich wygląda, a kolor! :loveu:
gops Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 swietny kolor :loveu: jesli to Mka to wasko na niej wyglada ;)
Olusia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Lka, ale jeszcze dobrze jej nie wyregulowałam ;)
puzzle Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 super:loveu: drzal, a ten drugi wzor, tez allegro?
Recommended Posts