Vectra Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 a ja uwielbiam białe buty :loveu: a właśnie , może białą obroże bym kupiła :hmmmm: :cool3:
Unbelievable Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Kinga&Wenka napisał(a): Myślę, że w najbliższym czasie zamówię szelki rogza zapinane u góry (z nitką odblaskową) i obroże choc femine. nie boisz się, że wena z takich wylezie? ;)
wiq Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 normalnie co za off, się uśmiałam:evil_lol::evil_lol: spoko, ja pomykam najczęściej w dresach w trzy paski i glanach, to co, jestem karkiem, skinem, może punkiem?..:evil_lol::evil_lol: Oluś, Ty w dresie? a tak się zaklinałeś, że to wieśniactwo i w życiu byś tak nawet z psem nie wyszedł:eviltong: doszły moje nowe hiltony:cool3::cool3:
wiq Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 aha, różowy sweter też mam:evil_lol::evil_lol: nawet ze 3:evil_lol::evil_lol:
Rinuś Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 A co do koloru...jak widzicie ubraną laskę na czarno , czarne włosy to od razu EMO ? tylko glanów brakuje :diabloti: Ja różowego nie cierpię i to się już nie zmieni :diabloti:
mineralna_ Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 smallpati napisał(a):no właśnie nie, ale z rogzów mam krowe, ice bones, choc femine, rogzette, limitowanego fioletowego i camo (pepsi) ;) Ja się nad fioletowym zastanawiałam, nad krową też i nad icecream bones :P A kupiłam tą czarno zółtą i szelki od smallpati :P :evil_lol:
gops Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Vectra napisał(a):a ja uwielbiam białe buty :loveu: a właśnie , może białą obroże bym kupiła :hmmmm: :cool3: bardzo dobry pomysl popieram jak juz kupisz to pokaz :razz: i jak znajdziesz jakas ladna :diabloti: ile czekaliscie (nie pamietam juz kto) na te obroze na zamowienie z allegro skorzane ? ja zamowilam w czwartek a jeszcz niema...
basia bonnie Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='gops']bardzo dobry pomysl popieram jak juz kupisz to pokaz :razz: i jak znajdziesz jakas ladna :diabloti: Ja mam białą obróżkę :cool3: która nie wytrzymała pociągnięcia i to gdzie się zapina smycz urwało się:evil_lol:
Vectra Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 gops napisał(a):bardzo dobry pomysl popieram jak juz kupisz to pokaz :razz: i jak znajdziesz jakas ladna :diabloti: ile czekaliscie (nie pamietam juz kto) na te obroze na zamowienie z allegro skorzane ? ja zamowilam w czwartek a jeszcz niema... szukam białej :cool1: zamawiałam również w czwartek i w poniedziałek miałam już w domu :cool3: a zamawiałaś za pobraniem ? :razz:
Martyna&Zara Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 basia bonnie napisał(a):Ja mam białą obróżkę :cool3: która nie wytrzymała pociągnięcia i to gdzie się zapina smycz urwało się:evil_lol: z moją poprzednią obrożą(to znaczy nie moją tylko Toffika)też tak samo się stało.. , ale teraz ma już nową wytrzymałą.:lol:
Madzik93 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Smycz z obrożą ROGZ (470987157) - Aukcje internetowe Allegro :cool3:
Inkaa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Tinka:) napisał(a):nie boisz się, że wena z takich wylezie? ;) Miejmy nadzieję, że Wena nie jest pomysłowa (taa, jasne ...), i nie wpadnie na pomysł wyłażenia z szelek. :lol: Jednak kupię je na 100%, bo strasznie mi się podobają, potem w najgorszym wypadku sprzedam albo wystawie na bazarek.
mineralna_ Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Madzik93, smaka mi narobiłaś :P Moje bonki, które miałam kupić ale się rozmyśliłam ( :/ ) i teraz znowu je chce, ale już kasy nie mam xD :placz:
gops Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Vectra napisał(a):szukam białej :cool1: zamawiałam również w czwartek i w poniedziałek miałam już w domu :cool3: a zamawiałaś za pobraniem ? :razz: tak za pobraniem ;) przed chwilka doszla :razz: normalnie jest super , takiej ladnej obrozy skorzanej jeszcze nie mielismy :diabloti: naprade swietna :loveu: 2cm to moja ulubiona szerokosc od dzisiaj :razz: nie za cienka ,nie za gruba, w sam raz :eviltong: foto dam jak dojda jeszcze dwie to zrobie razem ;)
mineralna_ Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 To ja czekam na fotki, bo może i ja się skuszę :razz:
Illusion Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Przyszedł komplet z rogza! :multi: Jestem troszkę zawiedziona, bo smycz różni się od obroży i widać, że obroża jest nowsza, a smycz starsza (ze starszej serii, logo rogza jest inne i odcień "tła" pod kwiatkami ciemniejszy), ale bardzo mi to nie przeszkadza.
diabelkowa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Rinuś']A co do koloru...jak widzicie ubraną laskę na czarno , czarne włosy to od razu EMO ? tylko glanów brakuje :diabloti: Ja różowego nie cierpię i to się już nie zmieni :diabloti: nie ... predzej metal albo gothic... emo nie chodza w glanach ;)
Unbelievable Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 basia bonnie napisał(a):Ja mam białą obróżkę :cool3: która nie wytrzymała pociągnięcia i to gdzie się zapina smycz urwało się:evil_lol: były inne kolory? chyba chciałam taką kupić, tyle, że zieloną ;) Kinga&Wenka napisał(a):Miejmy nadzieję, że Wena nie jest pomysłowa (taa, jasne ...), i nie wpadnie na pomysł wyłażenia z szelek. :lol: Jednak kupię je na 100%, bo strasznie mi się podobają, potem w najgorszym wypadku sprzedam albo wystawie na bazarek. no, ja bym nie zakładała:razz: a nie możesz takich samych guardów?
NightQueen Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 To może pink hearts, daisy, hibiscus, bones on red? :cool3: Może paws on blue? :loveu: mam rogzette a to podobne do pink hearts więc na razie nie chce tego, daisy tez podobne :evil_lol: hibiskus bardziej mi się podoba w RD, zastanawiałam się nad bones on red albo paws on blue własnie ;) może je kupie :evil_lol: doszły moje nowe hiltony:cool3::cool3: pokaż ;) A co do koloru...jak widzicie ubraną laskę na czarno , czarne włosy to od razu EMO ? tylko glanów brakuje :diabloti: nie bo ja EMO to raczej kolorowe znam, a laska na czarno to musi byc metal :evil_lol: albo jakaś depresjonistka :eviltong: Ja się nad fioletowym zastanawiałam, nad krową też i nad icecream bones :P A kupiłam tą czarno zółtą i szelki od smallpati :P :evil_lol: ja postanowiałam kolekcjonowac rogzy :evil_lol: tylko nei wszystki mi się podobają, zostało mi jeszcze może z 5 obroży tych ładniejszych do zdobycia :eviltong: a szelki niebawem dojdą ;) Byłam dziś w Galerii Krawkowskiej w zoologu, chyba to Zoo Natura albo Zoo Afryka, nigdy nie pamiętam, oczywiście pierwsze stoisko jakie zachaczam to obroże :diabloti: patrze a tu sobie wiszą 2 obroże lupine :crazyeye: rozmiar L, jedna ta zielona z motylkami, druga z karpiami czy jakimiś rybami, nie wiem co one tam robiły jak ten sklep nie sprzedaje ani rogza ani lupine, ale może na próbe wzieli, w każdym bądź razie nie podoba mi się materiał z jakiego zrobione są obroże lupine, faktycznie jest twardy :roll: zawiodłam się troszkę bo za niedługo wykupię całego rogza i nie będę miała co kupywac, myślałam że zaczne lupine zbierac ale teraz sama nie wiem :razz:
Cavy Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ja się nad fioletowym zastanawiałam, nad krową też i nad icecream bones :P A kupiłam tą czarno zółtą i szelki od smallpati :P :evil_lol: Ja też nad fioletowym się zastanawiałam, ale wzięłam krowę :diabloti: chociaż teraz trochę żałuję, bo jednak mogłam wziąć ten fiolet :evil_lol: A ja jestem w kropce, bo nie wiem czy wziąć obrożę żółtą albo pomarańczową z RD, komplet z TIXIE czy komplet z HILTON'a :shake:
NightQueen Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ja też nad fioletowym się zastanawiałam, ale wzięłam krowę :diabloti: chociaż teraz trochę żałuję, bo jednak mogłam wziąć ten fiolet :evil_lol: to co za problem, kup jeszcze fiolet :evil_lol:
Sweet Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Rinuś']A co do koloru...jak widzicie ubraną laskę na czarno , czarne włosy to od razu EMO ? tylko glanów brakuje :diabloti: E mi to na emo raczej nie wyglada bardziej metal:evil_lol: chyba emo nie widziałas:eviltong:
Śnieżynka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 smallpati napisał(a): Byłam dziś w Galerii Krawkowskiej w zoologu, chyba to Zoo Natura albo Zoo Afryka, nigdy nie pamiętam, oczywiście pierwsze stoisko jakie zachaczam to obroże :diabloti: patrze a tu sobie wiszą 2 obroże lupine :crazyeye: rozmiar L, jedna ta zielona z motylkami, druga z karpiami czy jakimiś rybami, nie wiem co one tam robiły jak ten sklep nie sprzedaje ani rogza ani lupine, ale może na próbe wzieli, w każdym bądź razie nie podoba mi się materiał z jakiego zrobione są obroże lupine, faktycznie jest twardy :roll: zawiodłam się troszkę bo za niedługo wykupię całego rogza i nie będę miała co kupywac, myślałam że zaczne lupine zbierac ale teraz sama nie wiem :razz: jak jak byłam w Galerii Krakowskiej to mnie Pan powiedział, że oni nie prowadza rogz bo oni zbankrutowali i się wycofali z polskiego rynku, jest to zoo natura, a natomiast w carrfurze na czyżynach Pani uznała ze takiej foirmy jak rogz w polsce nie ma i ona pierwszy raz o niej slyszy...
basia bonnie Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Tinka:) napisał(a):były inne kolory? chyba chciałam taką kupić, tyle, że zieloną ;) hmmm jakieś chyba były, ale zielony na pewno nie ;) bo bym kupiła:evil_lol: Tylko,że ja to kupowałam na zlocie dogomaniaków w Sierakowie:evil_lol::evil_lol:
Recommended Posts