Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

normalnie co za off, się uśmiałam:evil_lol::evil_lol:

spoko, ja pomykam najczęściej w dresach w trzy paski i glanach, to co, jestem karkiem, skinem, może punkiem?..:evil_lol::evil_lol:

Oluś, Ty w dresie? a tak się zaklinałeś, że to wieśniactwo i w życiu byś tak nawet z psem nie wyszedł:eviltong:

doszły moje nowe hiltony:cool3::cool3:

Posted

A co do koloru...jak widzicie ubraną laskę na czarno , czarne włosy to od razu EMO ? tylko glanów brakuje :diabloti:

Ja różowego nie cierpię i to się już nie zmieni :diabloti:

Posted

smallpati napisał(a):
no właśnie nie, ale z rogzów mam krowe, ice bones, choc femine, rogzette, limitowanego fioletowego i camo (pepsi) ;)

Ja się nad fioletowym zastanawiałam, nad krową też i nad icecream bones :P A kupiłam tą czarno zółtą i szelki od smallpati :P :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
a ja uwielbiam białe buty :loveu:

a właśnie , może białą obroże bym kupiła :hmmmm: :cool3:

bardzo dobry pomysl popieram jak juz kupisz to pokaz :razz: i jak znajdziesz jakas ladna :diabloti:

ile czekaliscie (nie pamietam juz kto) na te obroze na zamowienie z allegro skorzane ? ja zamowilam w czwartek a jeszcz niema...

Posted

[quote name='gops']bardzo dobry pomysl popieram jak juz kupisz to pokaz :razz: i jak znajdziesz jakas ladna :diabloti:
Ja mam białą obróżkę :cool3: która nie wytrzymała pociągnięcia i to gdzie się zapina smycz urwało się:evil_lol:

Posted

gops napisał(a):
bardzo dobry pomysl popieram jak juz kupisz to pokaz :razz: i jak znajdziesz jakas ladna :diabloti:

ile czekaliscie (nie pamietam juz kto) na te obroze na zamowienie z allegro skorzane ? ja zamowilam w czwartek a jeszcz niema...

szukam białej :cool1:

zamawiałam również w czwartek i w poniedziałek miałam już w domu :cool3:
a zamawiałaś za pobraniem ? :razz:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Ja mam białą obróżkę :cool3: która nie wytrzymała pociągnięcia i to gdzie się zapina smycz urwało się:evil_lol:

z moją poprzednią obrożą(to znaczy nie moją tylko Toffika)też tak samo się stało.. , ale teraz ma już nową wytrzymałą.:lol:

Posted

Tinka:) napisał(a):
nie boisz się, że wena z takich wylezie? ;)
Miejmy nadzieję, że Wena nie jest pomysłowa (taa, jasne ...), i nie wpadnie na pomysł wyłażenia z szelek. :lol:
Jednak kupię je na 100%, bo strasznie mi się podobają, potem w najgorszym wypadku sprzedam albo wystawie na bazarek.

Posted

Vectra napisał(a):
szukam białej :cool1:

zamawiałam również w czwartek i w poniedziałek miałam już w domu :cool3:
a zamawiałaś za pobraniem ? :razz:

tak za pobraniem ;)
przed chwilka doszla :razz:

normalnie jest super , takiej ladnej obrozy skorzanej jeszcze nie mielismy :diabloti: naprade swietna :loveu:
2cm to moja ulubiona szerokosc od dzisiaj :razz: nie za cienka ,nie za gruba, w sam raz :eviltong:

foto dam jak dojda jeszcze dwie to zrobie razem ;)

Posted

Przyszedł komplet z rogza! :multi: Jestem troszkę zawiedziona, bo smycz różni się od obroży i widać, że obroża jest nowsza, a smycz starsza (ze starszej serii, logo rogza jest inne i odcień "tła" pod kwiatkami ciemniejszy), ale bardzo mi to nie przeszkadza.

Posted

[quote name='Rinuś']A co do koloru...jak widzicie ubraną laskę na czarno , czarne włosy to od razu EMO ? tylko glanów brakuje :diabloti:

Ja różowego nie cierpię i to się już nie zmieni :diabloti:

nie ... predzej metal albo gothic...

emo nie chodza w glanach ;)

Posted

basia bonnie napisał(a):

były inne kolory? chyba chciałam taką kupić, tyle, że zieloną ;)

Kinga&Wenka napisał(a):
Miejmy nadzieję, że Wena nie jest pomysłowa (taa, jasne ...), i nie wpadnie na pomysł wyłażenia z szelek. :lol:
Jednak kupię je na 100%, bo strasznie mi się podobają, potem w najgorszym wypadku sprzedam albo wystawie na bazarek.

no, ja bym nie zakładała:razz: a nie możesz takich samych guardów?

Posted

To może pink hearts, daisy, hibiscus, bones on red? :cool3:

Może paws on blue? :loveu:

mam rogzette a to podobne do pink hearts więc na razie nie chce tego, daisy tez podobne :evil_lol: hibiskus bardziej mi się podoba w RD,

zastanawiałam się nad bones on red albo paws on blue własnie ;) może je kupie :evil_lol:

doszły moje nowe hiltony:cool3::cool3:

pokaż ;)

A co do koloru...jak widzicie ubraną laskę na czarno , czarne włosy to od razu EMO ? tylko glanów brakuje :diabloti:

nie bo ja EMO to raczej kolorowe znam, a laska na czarno to musi byc metal :evil_lol: albo jakaś depresjonistka :eviltong:

Ja się nad fioletowym zastanawiałam, nad krową też i nad icecream bones :P A kupiłam tą czarno zółtą i szelki od smallpati :P :evil_lol:

ja postanowiałam kolekcjonowac rogzy :evil_lol: tylko nei wszystki mi się podobają, zostało mi jeszcze może z 5 obroży tych ładniejszych do zdobycia :eviltong:

a szelki niebawem dojdą ;)

Byłam dziś w Galerii Krawkowskiej w zoologu, chyba to Zoo Natura albo Zoo Afryka, nigdy nie pamiętam, oczywiście pierwsze stoisko jakie zachaczam to obroże :diabloti: patrze a tu sobie wiszą 2 obroże lupine :crazyeye: rozmiar L, jedna ta zielona z motylkami, druga z karpiami czy jakimiś rybami, nie wiem co one tam robiły jak ten sklep nie sprzedaje ani rogza ani lupine, ale może na próbe wzieli, w każdym bądź razie nie podoba mi się materiał z jakiego zrobione są obroże lupine, faktycznie jest twardy :roll: zawiodłam się troszkę bo za niedługo wykupię całego rogza i nie będę miała co kupywac, myślałam że zaczne lupine zbierac ale teraz sama nie wiem :razz:

Posted

Ja też nad fioletowym się zastanawiałam, ale wzięłam krowę :diabloti: chociaż teraz trochę żałuję, bo jednak mogłam wziąć ten fiolet :evil_lol:

A ja jestem w kropce, bo nie wiem czy wziąć obrożę żółtą albo pomarańczową z RD, komplet z TIXIE czy komplet z HILTON'a :shake:

Posted

Ja też nad fioletowym się zastanawiałam, ale wzięłam krowę :diabloti: chociaż teraz trochę żałuję, bo jednak mogłam wziąć ten fiolet :evil_lol:

to co za problem, kup jeszcze fiolet :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']A co do koloru...jak widzicie ubraną laskę na czarno , czarne włosy to od razu EMO ? tylko glanów brakuje :diabloti:

E mi to na emo raczej nie wyglada bardziej metal:evil_lol: chyba emo nie widziałas:eviltong:

Posted

smallpati napisał(a):

Byłam dziś w Galerii Krawkowskiej w zoologu, chyba to Zoo Natura albo Zoo Afryka, nigdy nie pamiętam, oczywiście pierwsze stoisko jakie zachaczam to obroże :diabloti: patrze a tu sobie wiszą 2 obroże lupine :crazyeye: rozmiar L, jedna ta zielona z motylkami, druga z karpiami czy jakimiś rybami, nie wiem co one tam robiły jak ten sklep nie sprzedaje ani rogza ani lupine, ale może na próbe wzieli, w każdym bądź razie nie podoba mi się materiał z jakiego zrobione są obroże lupine, faktycznie jest twardy :roll: zawiodłam się troszkę bo za niedługo wykupię całego rogza i nie będę miała co kupywac, myślałam że zaczne lupine zbierac ale teraz sama nie wiem :razz:

jak jak byłam w Galerii Krakowskiej to mnie Pan powiedział, że oni nie prowadza rogz bo oni zbankrutowali i się wycofali z polskiego rynku, jest to zoo natura, a natomiast w carrfurze na czyżynach Pani uznała ze takiej foirmy jak rogz w polsce nie ma i ona pierwszy raz o niej slyszy...

Posted

Tinka:) napisał(a):
były inne kolory? chyba chciałam taką kupić, tyle, że zieloną ;)

hmmm jakieś chyba były, ale zielony na pewno nie ;) bo bym kupiła:evil_lol: Tylko,że ja to kupowałam na zlocie dogomaniaków w Sierakowie:evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...