psiulka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Kto mi pomoże znaleźć Mkowe obroże w misie polarne? Ktoś kiedyś kupował. Szukam i szukam i znaleźć nie mogę. :shake:
Infortune. Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 smallpati napisał(a):głupie wytłumaczenie, tak samo możesz powiedzieć że ni lubisz yorków bo mają je puste dziewczyny albo astów bo mają je łysi, czy owczarków bo mają je policjanci, Co ma kolor wspólnego z charakterem? możesz nie lubic różowego ok, ale takie tłumaczenia mnie denerwują, zwłaszcza że ja przeważnie mam tlenione włosy, makijaż na twarzy i czesto ja i mój pies jest różowy i wkurza mnie jak osoby porównują mnie do bezmózgowców tylko dlatego że podobnie wyglądamy :shake: Nie podoba Ci się moje wytłumaczenie, trudno, nie będę się płaszczyć i przepraszać za to co myślę bo to, niestety (stety?), nie leży w mojej naturze. Mówię co myślę, a myślę tak, nie inaczej i raczej tego nie zmienisz. ;)
Illusion Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='smallpati']ja często chodzę pod kolor swojego psa, a raczej on pod kolor mnie i to nie tylko jeśli chodzi o smycz, bo jak ja mam fioletowy płaszcz to ona idzie w fioletowej bluzie (jak jest chłodno), podobnie z różowym i co powiecie mi że jestem głupią różową blondyną? Ja staram się nie oceniać ludzi po wyglądzie, jeśli komuś się podoba tatuaż na środku twarzy to fajnie, jego wybór, a mnie nic do tego ;), z ubieraniem się tak samo, tylko właśnie różowy stał się kolorem "charakterystycznym" dla plastików, co nie oznacza, że normalne osoby nie mogą ubierać się w ciuchy w takim odcieniu. Sama mam kilka różowych bluzek, a jak było lato to zdarzało się, że ubierałam wtedy psa w różowy komplet :lol: (lubię jak wszystko do siebie pasuje :cool3:), lubię różowy, a mój pies łazi właśnie w obroży PINK hearts :loveu:.
psiulka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 gops napisał(a):byly na allegro ale juz dawno temu....kilka miesiecy temu ;) No właśnie wiem. :mad: Ale nawet nie wiem jaka to była firma i stoję na niczym.
NightQueen Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 psiulka napisał(a):Kto mi pomoże znaleźć Mkowe obroże w misie polarne? Ktoś kiedyś kupował. Szukam i szukam i znaleźć nie mogę. :shake: pewnie będą na allegro znów na święta :evil_lol:
NightQueen Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Infortune. napisał(a):Nie podoba Ci się moje wytłumaczenie, trudno, nie będę się płaszczyć i przepraszać za to co myślę bo to, niestety (stety?), nie leży w mojej naturze. Mówię co myślę, a myślę tak, nie inaczej i raczej tego nie zmienisz. ;) a myśl sobie co chcesz tylko nie radze tego tak otwarcie mówić, bo może się skończyć nieciekawie dla ciebie, nie mówię że ja bym ci za to coś zrobiła bo mi nie zależy na tym co ty akurat o tym myślisz ale znam osoby które są wrażliwe jeśli chodzi o takie tematy i nie przeszły by obok tego, bo plastkami nei są :razz:
Infortune. Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='smallpati']a myśl sobie co chcesz tylko nie radze tego tak otwarcie mówić, bo może się skończyć nieciekawie dla ciebie, nie mówię że ja bym ci za to coś zrobiła bo mi nie zależy na tym co ty akurat o tym myślisz ale znam osoby które są wrażliwe jeśli chodzi o takie tematy i nie przeszły by obok tego, bo plastkami nei są :razz: a wydawało mi się, że mieszkam w kraju gdzie panuje wolność myśli i słowa. :razz: Z resztą nie ważne, koniec tematu, nie miałam wpływu na to, że mam z tym kolorem takie a nie inne doświadczenia ;)
gops Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 psiulka napisał(a):No właśnie wiem. :mad: Ale nawet nie wiem jaka to była firma i stoję na niczym. i byly jeszcze w pingwinki i balwanki :diabloti: beda na swieta napewno :razz:
NightQueen Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 wolność myśli a słowa to co innego, a to co jest w prawie nie koniecznie jest w praktyce. To nie chodzi o kolory tylko o twoje uprzednia, ale koniec bo się robi off
Vectra Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 No i wychodzi mentalność polska :shake: mówię o tym różu ..... tak się nieładnie szufladkuje ludzi .... ja bardzo np lubię kolor błękitny , mam prawie wszystkie ubrania błękitne , niebieskie :evil_lol: to samo ktoś może lubic róż , żółć , czerń .... czemu to komuś zabierać ? upychając do jednego wora w plastikiem ? Człowieka nie ocenia się po wym jakie kolory nosi , tylko co ma w głowie. Ja też mam kilka ubrań różowych , a czemu nie ? przecież to bardzo ładny , kobiecy kolor .. w połączeniu z czarnym , jest wręcz boski :cool3: Może więc nie sam kolor ,tylko rodzaj garderoby noszony przez osoby .. jest bardziej informujący .. z kim mamy do czynienia :evil_lol: PS mam różową kuchnie , znaczy ściany w kuchni :diabloti: i to taki ostry róż :diabloti: a wiecie jak się fantastycznie je w takich kolorach ? jaki człowiek ma nastrój ? jak smakują potrawy ? Nie jeden mój gość mi to powiedział ... że te ściany i ich kolor - mają coś w sobie , coś że wszystko smakuje jeszcze lepiej ;) a i uwielbiam dresy ||| i buty ||| - i co jestem przestępca ? w końcu mam TTB , nie ? aa i jestem blondynka farbowana , od niedawna , ale jestem :evil_lol: tylko nie mam BMW :placz: jeszcze nie mam :diabloti:
NightQueen Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Vectra jesteś nową generacją Polki, plastikowa dresiara :evil_lol:
gops Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 smallpati napisał(a):Vectra jesteś nową generacją Polki, plastikowa dresiara :evil_lol: tez lubie dresy , bluzy z kapturem a mam pudla :evil_lol: i nie lubie jak mnie ktos szufladkuje :diabloti: tylko pod co mnie podciagnac? :evil_lol:
gops Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 nom offujemy :roll: to jak juz znajdziesz w te balwanki to daj znac :diabloti:
Inkaa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Infortune.']a wydawało mi się, że mieszkam w kraju gdzie panuje wolność myśli i słowa. :razz: Wykrzycz na ulicy, przy patrolu policyjnym 'Pierdo** psy'. Według Ciebie nie powinni Ci nawet zwrócić uwagi, bo przecież w Polsce obowiązuje wolność słowa. :lol: [SIZE="1"]Żeby nie było, żem zupełnie Off'uje Myślę, że w najbliższym czasie zamówię szelki rogza zapinane u góry (z nitką odblaskową) i obroże choc femine.
gops Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 o nawet taka piosenka jest "naucz sie mowic glosno co czujesz ,wykrzyc cos,co ci niepasuje..." :evil_lol: ma ktos na zbyciu lancuszk Mke rogza pomarancz ? :diabloti:
olekg89 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 A ja jestem łysy ,mam ryj mordercy :evil_lol: chodze w dresach i białych butach.I mam 2 kundle z odzysku:loveu:
NightQueen Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 olekg18 napisał(a):A ja jestem łysy ,mam ryj mordercy :evil_lol: chodze w dresach i białych butach.I mam 2 kundle z odzysku:loveu: no mi to wygląda na metroseksualnego faceta :eviltong: Chyba sprawie sobie nową obroże, polecacie coś?
Illusion Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 smallpati napisał(a): Chyba sprawie sobie nową obroże, polecacie coś? Rogz i tylko rogz :evil_lol:. Może czerwona obroża z odblaskową nitką? Fajnie by Moli w czerwonym wyglądała :loveu:.
NightQueen Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 nie chce obroży z nitka, chce wzorek jakiś ;) sobie?;D ... mi bo Moli ma w tyłku wszystkie obroże które kupuje :evil_lol:
Illusion Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 smallpati napisał(a):nie chce obroży z nitka, chce wzorek jakiś ;) A masz jakieś typy? :razz: Łatwiej będzie doradzić.
NightQueen Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 RCookie napisał(a):A masz jakieś typy? :razz: Łatwiej będzie doradzić. no właśnie nie, ale z rogzów mam krowe, ice bones, choc femine, rogzette, limitowanego fioletowego i camo (pepsi) ;)
Illusion Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 To może pink hearts, daisy, hibiscus, bones on red? :cool3:
Recommended Posts