Vectra Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='gops'] wiq duzo doplaca sie jak na zamowiene? Nic się nie dopłaca :p wybierasz sobie model z aukcji , piszesz maila z uwagami ;) czyli szerokość , długość , rodzaj ćwieków .. klika dni i masz w domu :lol:
wiq Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 joanika, bo już myślałam, że jakaś padaka jak przy oe, kolczatce i dławiku:evil_lol: gops, dokładnie jak pisze Vectra ;)
Unbelievable Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Vectra napisał(a):Nic się nie dopłaca :p wybierasz sobie model z aukcji , piszesz maila z uwagami ;) czyli szerokość , długość , rodzaj ćwieków .. klika dni i masz w domu :lol: grrr, nie kuś:cool1: nie mam kasy, znaczy mam ale muszę aparat kupić :evil_lol:
gops Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Vectra napisał(a):Nic się nie dopłaca :p wybierasz sobie model z aukcji , piszesz maila z uwagami ;) czyli szerokość , długość , rodzaj ćwieków .. klika dni i masz w domu :lol: oooooooooo to super :razz: do 40 zl sie wyrobie raczej? kurcze juz w tym miesiacu poszlo 80 zl na psa ,ale zadnej czarnej skozanej niemamy....:diabloti: musze sie gleboko zastanowic......... jeszze chcialam kupic flexi 8m...i znowu 50 zl :razz: jak fajnie miec psa .....:evil_lol: i kieszonkowe..
MakeBelieve Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Hej ^^ Postanowilam ze zaczne pisac na calej dogomanii :cool1: Mojej Daisy (niedlugo galeryjkę zrobię) (to suczka w typie yorka, bo bez roda ;p pare osob ją zna :P) kupilam niedawno szelki z Rogza, bones on red, mi sie strasznie viva podoba, ale ta czarna tasma ze to tak nazwe mnie "odstrasza" :P
gops Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 ta jest w miare fajna tylko ja bym ciensza wziela ale niewiem czy calkiem gladkiej nie kupic... jesli zdjecie za duze to skasuje ;)
joanika Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Vini. - Vivy sa świetne :loveu::loveu::loveu: (tylko na moją sunie rozmiar do niczego :-() Gops - fajna z tymi nitami, a jaką chcesz mu szerokość zamówić?
gops Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 joanika napisał(a): Gops - fajna z tymi nitami, a jaką chcesz mu szerokość zamówić? chyba 2cm szerszej nieee a wezsza wsumie bez sensu bo to caly urok ze szeroka jest :diabloti: narazie zapytalam sie go jak dlugo bym musiala czekac jak odpisze to zamowie pewnie ;)
MakeBelieve Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Właśnie, ale mi sie nie podoba ta czarna tasma :/ A Bones on red nie są tak wspaniałe jak mi sie wydawało :(
Xxxxxxxxxxxx Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Vivy moim zdaniem są świetne, może je kiedyś kupię, ale narazie się czaję na Choc Faminine. A co nie tak w Bones on red? Mam takową obroże, wg mnie najładniejszy wzorek rogza
NightQueen Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Vini. napisał(a):Właśnie, ale mi sie nie podoba ta czarna tasma :/ A Bones on red nie są tak wspaniałe jak mi sie wydawało :( a butterfly ci się podoba, też są czerwone ;)
MakeBelieve Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Butterfly pomarańcz ^^ Dla mnie BoR są za ciemne....
NightQueen Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Vini.']Butterfly pomarańcz ^^ Dla mnie BoR są za ciemne.... pomarańcz :hmmmm: pomarańczowe to są tylko te "psy"
diabelkowa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 wiq ile placilas za jedna ? bo jak mi sie jakas obroza rozwali ta taka moze kupie ;)
NightQueen Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 a ja potrzebuję smyczki ze skórki różowej szytej na okrągło :loveu: widział ktoś taką gdzieś?
NightQueen Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Tinka:) napisał(a):ja widziałam, w kakadu;) takie cieniutkie strasznie to fajne że cienkie, tylko że do kakadu to ja nie pojadę raczej, chodziło mi o internetowy sklep ;)
Unbelievable Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 smallpati napisał(a):a ja potrzebuję smyczki ze skórki różowej szytej na okrągło :loveu: widział ktoś taką gdzieś? ja widziałam, w kakadu;) takie cieniutkie strasznie
diabelkowa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 bleeee to narazie oszczedzam ;p skonczyl sie dzien dziecka ;] ale te cwieki co ty masz mi sie podobaja ;] ja bym sobie wziela tak 3 cm
olekg89 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 A diabeł musi jak zawsze mieć wszystko takie jak wiq:diabloti:A raczej Bystra ,chociaż LOgan nie jest do niej w ani 1mm podobny:shake:
gops Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 zamowilam :diabloti: za pobraniem zeby tata na zawal nie zszedl :evil_lol: 2 cm :loveu: koniec zakupow do swiat :roll: ja nie zartuje...wytrzymam ...:eviltong: jeszcze tylko flexi 8m....:diabloti:
Recommended Posts