gops Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 ten drugi :loveu: wogole swietne obroze :loveu: ile maja cm ?
drzalka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Pierwsza 4,5 , druga 3,2. Ale to nie szeroksc na moją psice. Spróbuje zamowic 2,5 cm ze wzoru chmm..sama jescze niewiem, ten pierwszy jest fajny ( Picasso) taki "czysty" pasowalby, drugi tez fajny (Kale), ale niewiem czy nie jest na wzorku za duzo "dupereli". Jest jeszcze jeden fakt - jesli mi wytną 2,5 cm nie bedzie widac calego wzorku, wiec chyba pierwsza obroza ( Picasso) bedzie lepiej wyglądała niz uciety orzel ( 2 obrozka- Kale).
NightQueen Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ja wiem :diabloti: Czarkowi będzie pasował żółty :loveu::loveu::loveu: Zaraz się wkurzę...:angryy: link do pełnej miski się wyświetla a do telezoo nie...dyskryminacja?:angryy: czarny z żółtym :loveu::loveu: poezja generalnie to chyba żadnych linków już nie wolno wstawiać :razz: Smallpati ty może tą obróżkę Ice bone kupiłaś może w Krakowie ?? bo ja szukam 11 mm plus smyczki :smile: nie ja zamawiałam swoją w telezoo ;) jest tam obroża i smycz ice bone 11mm niestety linka nie wstawię bo to zakazane :evil_lol: drzałka ten pierwszy ;)
gops Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 no jesli nie bd widac calego wzoru to rzeczywiscie duzo lepszy bedzie pierwszy wzorek ;) musze znalezc jednak jakas tania obroze moro..w zoologu niema u mnie :roll:
NightQueen Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 musze znalezc jednak jakas tania obroze moro..w zoologu niema u mnie :roll: zaglądnij do taks, ona kiedyś chyba szyła moro ;)
gops Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 smallpati napisał(a):zaglądnij do taks, ona kiedyś chyba szyła moro ;) wlasnie od taks kupilismy ubranko wczoraj ale nie widzialam u nniej obrozek moro :roll:
drzalka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ja tez zdecydowalam sie na obroze moro, taką w błotko itp :p Ale narazie niemam pretekstu do kupienia tzn. nie chce z jedną rzeczą do koszyka wędrowac ;p
NightQueen Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 gops napisał(a):wlasnie od taks kupilismy ubranko wczoraj ale nie widzialam u nniej obrozek moro :roll: mogłaś zapytac, bo czasem ma coś ale nie ma zdjęć ;)
gops Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 a mi potrzebne do tego ubranka ....:evil_lol: spytam sie ;) wogole niewiem jakie to bedzie moro...wiec chyba poczekam az dojdzie do nas i wtedy kupie bo tak zamowie dwa inne mora i nie bedzie pasowac ..:roll:
NightQueen Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 hmm moro obroża do moro ubranka ? :roll: ja do moro ubranka miałam zieloną albo czarną gładką obroże, bo byłoby zbyt naciapane :)
gops Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 smallpati napisał(a):hmm moro obroża do moro ubranka ? :roll: ja do moro ubranka miałam zieloną albo czarną gładką obroże, bo byłoby zbyt naciapane :) hmmmm masz racje... czarnej tez nie posiadam ani zielonej ...:roll: ehhh ide jutro do zoologa po czarnego rogza z nitka albo zwykla skorzana czarna z dingo :diabloti: kurcze a mialam juz nic nie wydawac... i wygralam licytacje na bazarku obroze skorzana pleciona brazowa ;)
NightQueen Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 gops napisał(a):hmmmm masz racje... czarnej tez nie posiadam ani zielonej ...:roll: ehhh ide jutro do zoologa po czarnego rogza z nitka albo zwykla skorzana czarna z dingo :diabloti: kurcze a mialam juz nic nie wydawac... i wygralam licytacje na bazarku obroze skorzana pleciona brazowa ;) kup czarną z nitkami i będzie ci pasować do moro ;) pokaż co wygrałaś?
gops Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 smallpati napisał(a):kup czarną z nitkami i będzie ci pasować do moro ;) pokaż co wygrałaś? pokaze jak dojdzie ;) cienka skorzana pleciona brazowa :evil_lol: jesli bedzie czarna z nitka w zoologu to kupie :razz: bo niechce juz nic zamawiac przez neta , tata na zawal zejdzie jak zobaczy ile kasy musi przelac :evil_lol:...
drzalka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Diabełkowa to jest Woza ;) Nowe tłoczone wzorki. Kiedys zastanawialam się nad obrożą z Wozy, teraz zawęziłam swoj wybor to tłoczonej obrozy :]
Śnieżynka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 smallpati napisał(a): nie ja zamawiałam swoją w telezoo ;) jest tam obroża i smycz ice bone 11mm niestety linka nie wstawię bo to zakazane :evil_lol: ;) Smallpati napisz mi na PW skad jesteś, jak można, bo będę zamawiać z telezoo a i jak tam zamawiasz to podaj mi swoj nikt tam to sie zdam na ciebie :)
NightQueen Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Śnieżynka napisał(a):Smallpati napisz mi na PW skad jesteś, jak można, bo będę zamawiać z telezoo a i jak tam zamawiasz to podaj mi swoj nikt tam to sie zdam na ciebie :) wysłałam Ci PW ;)
drzalka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 ehhh:roll:, zamowilam tą obrozke Woza Picasso, na zamowienie 2,5 cm/50cm kolor koniak z mosieżnym okuciem :shake: czy ja mowilam ze bede miala tylko 3 komplety :roll:
wiq Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 drzałka, hehehe:evil_lol: ludzie, ile czekaliście na red dingo z bazarku?..:roll:
drzalka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Haha bede miala 4, wiecej niet ;p mnie tak nie rwie do kolekcjonowania takich samych obrozy, tylko w innych wzorkach ;p wogole ost. nie przepadam za wzorkami ;) Mam zwyklą ( manmat) i polzacisk ( rogz) i bede miala lancuch zacisk ( herman sprenger) i skore na klamre(woza) i tyla :P Amen na 3 spusty :diabloti:
wiq Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 ja tam stwierdziłam, że się nie będę ograniczać:evil_lol:
drzalka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 hehe a cy to tam masz ciekawego :p kenelowe, rogzy łąncuszkowe i ..? Zamiawiasz te odblaski RD ? A i zapomnialam dodac o łupinach moro na błoto i "błoto" ;p
wiq Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 no co tam jeszcze mam.. oprócz kennelówek i łańcuchowych rogzów mam skórzane z ćwiekami i kolczatki jakieś:eviltong: ale czekam na te odblaskowe red dingo i hiltony ;) a także na kolce z allegro:evil_lol:
drzalka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 oo :diabloti: kuuurde:diabloti: sie wykosztowalam na tą obrozke:roll: troche mi szkoda kasy no ale co bede oszczedzac na psie, patrząc jesli ty wiq chcesz kupic porządne skurki swoim musisz sie wykosztowac x3 :diabloti::lol:
Recommended Posts