Madzik93 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='jo_ann']poradzcie mi prosze_ gdzie moge kupic zwykla /bez naszywek/ smycz RD rozmiar M, dlugosc 180cm w kolorze najlepiej czarnym lub innym ciemnym? te smycze to moja milosc :loveu:, a widze, ze na bazarku nie ma:shake: moze rogz ma podobne smycze-czyli miekkie i 1,8m, ale nie przepinane? pytanie 2: moj pies musi miec obroze powiedzmy ok 38cm, jak jest ogolony to mniej ;) czy lancuszkowy zacisk rogza 16mm bedzie ok na dlugosc-niby jest do 40cm, ale czy to 40 cm to jest obwod na maxa zwiekszony, razem z lanczuszkiem? Jest rozmiar L a co do drugiego pytania to moim zdaniem lepszy bedzie rozmiar M-L
jo_ann Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 smycz ma byc M i juz ;) a obroze jakby mi ktos zmierzyl..? :razz: chce, zeby sie zaciskala na dlugosc mniejsza niz obwod szyi.
Marta_Ares Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 gratisowe szelki ktore przyszly razem z karma z allegro:cool3:
NightQueen Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Śnieżynka napisał(a):Czy ktoś wie gdzie można kupić w Krakowie rogzy ?? żeby był wybór w krakvecie, w M1 i chyba w Galerii Zakopianka ;)
puzzle Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='jo_ann']poradzcie mi prosze_ gdzie moge kupic zwykla /bez naszywek/ smycz RD rozmiar M, dlugosc 180cm w kolorze najlepiej czarnym lub innym ciemnym? te smycze to moja milosc :loveu:, a widze, ze na bazarku nie ma:shake: moze rogz ma podobne smycze-czyli miekkie i 1,8m, ale nie przepinane? pytanie 2: moj pies musi miec obroze powiedzmy ok 38cm, jak jest ogolony to mniej ;) czy lancuszkowy zacisk rogza 16mm bedzie ok na dlugosc-niby jest do 40cm, ale czy to 40 cm to jest obwod na maxa zwiekszony, razem z lanczuszkiem? Moja sredniaczka ma 37cm w szyi i Mka jest za mala, moj miniatur nosi Mki, wiec radze kupic L, bo M bedzie zwyczajnie za male. Co do faktycznie miekkich rogz'ow to sa takie ale zawsze maja napis, czrane maja lekko szare, ale mimo wszystko widac, no i 1,8m napewno nie maja
puzzle Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 wiq napisał(a):różowy na rudym psie fatalnie wygląda:shake: :-o wejdz do galerii Cziki
Śnieżynka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 smallpati napisał(a):w krakvecie, w M1 i chyba w Galerii Zakopianka ;) Pojadę w takim razie do M1, bo w krakvecie niestety nie mają tego modelu co ja chce :-(
wiq Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 puzzle, no co ja mogę, że mnie się takie połączenie wybitnie nie podoba:eviltong: jak np. brązowa obroża na czarnym psie:shake:
olekg89 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Różowy do rudego pasuje.Ale brąz do czarnego psa nie:shake:
wiq Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 moim zdaniem to grrrly dog źle wygląda na Kaji:eviltong: i żółty na rudym też mi się nie podoba:evil_lol: ani czerwony, ani niebieski, ani granatowy:evil_lol: rudy to jest kłopotliwy kolor:diabloti:
drzalka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Moim zdanie do rudego najbardziej pasuje zielony i fioletowy. Ale to tez zalezy od psa, serio jednemu psu rudemu kupilabym zieloną obroze, a drugiemu niebieską :shake:;)
diabelkowa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 najgorzej jak piesma wiekszosc kolorow ;p logan ma od bialego , biszkopt az po czarny ;p brakuje mi siwego(jeszcze) i czekoladowego ;) i takiego intensywnego rudego
wiq Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 taa.. bystra też tak ma :evil_lol: 100 ocieni brązu, czarny, biały, a podszerstek w jednych miejsach szary, w innych beż:evil_lol:
Kasia&Rika Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 A czerwony nie pasuje? E tam mój psior najcześciej chodzi w zielonym, czerwonym, brązowym i niebieskim:diabloti:
wiq Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 w czerwonym za mdło, niebieski nie ta gama kolorystyczna ;) dla rudego mi się widzi czarny, zielony, fioletowy, pomaranczowy i brazowy:eviltong:
Rinuś Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Olek ta czarna jest fajna,ale tak jak ktoś tam napisał nie będzie się wyróżniać... Chyba, że nie ma się wyróżniać to ja polecam ciapki :loveu:
Cimi Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Moja suka nosi różne odcienie niebieskiego i nie wyobrażam sobie jej w innych kolorach, no ma jeszcze czarną skórę ale to nie jest to :). Z różowym lub czerwonym wygląda paskudnie :lol:. Kwestia gustu :).
NightQueen Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Eee tam, wy się nie znacie Wszystkie psy wyglądają ładnie we wszystkich kolorach pod warunkiem że one się różnią od maści psa i obroże widać ;) Ja się bałam że na mojej jasnej suce zbyt jasno będzie wyglądał ice bones rogza i co wygląda fajnie :p
Rinuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ja wiem :diabloti: Czarkowi będzie pasował żółty :loveu::loveu::loveu: Zaraz się wkurzę...:angryy: link do pełnej miski się wyświetla a do telezoo nie...dyskryminacja?:angryy:
Śnieżynka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 smallpati napisał(a):Eee tam, wy się nie znacie Wszystkie psy wyglądają ładnie we wszystkich kolorach pod warunkiem że one się różnią od maści psa i obroże widać ;) Ja się bałam że na mojej jasnej suce zbyt jasno będzie wyglądał ice bones rogza i co wygląda fajnie :p Smallpati ty może tą obróżkę Ice bone kupiłaś może w Krakowie ?? bo ja szukam 11 mm plus smyczki :)
dog_master Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Rinuś']Ja wiem :diabloti: Czarkowi będzie pasował żółty :loveu::loveu::loveu: Zaraz się wkurzę...:angryy: link do pełnej miski się wyświetla a do telezoo nie...dyskryminacja?:angryy: Odp. w Administracji
drzalka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Hej. Ktory wzorek dla Leny: -- http://i33.tinypic.com/121q5ow.jpg czy ??
Recommended Posts