Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jo_ann']poradzcie mi prosze_ gdzie moge kupic zwykla /bez naszywek/ smycz RD rozmiar M, dlugosc 180cm w kolorze najlepiej czarnym lub innym ciemnym? te smycze to moja milosc :loveu:, a widze, ze na bazarku nie ma:shake: moze rogz ma podobne smycze-czyli miekkie i 1,8m, ale nie przepinane?

pytanie 2: moj pies musi miec obroze powiedzmy ok 38cm, jak jest ogolony to mniej ;) czy lancuszkowy zacisk rogza 16mm bedzie ok na dlugosc-niby jest do 40cm, ale czy to 40 cm to jest obwod na maxa zwiekszony, razem z lanczuszkiem?

Jest rozmiar L

a co do drugiego pytania to moim zdaniem lepszy bedzie rozmiar M-L

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='jo_ann']poradzcie mi prosze_ gdzie moge kupic zwykla /bez naszywek/ smycz RD rozmiar M, dlugosc 180cm w kolorze najlepiej czarnym lub innym ciemnym? te smycze to moja milosc :loveu:, a widze, ze na bazarku nie ma:shake: moze rogz ma podobne smycze-czyli miekkie i 1,8m, ale nie przepinane?

pytanie 2: moj pies musi miec obroze powiedzmy ok 38cm, jak jest ogolony to mniej ;) czy lancuszkowy zacisk rogza 16mm bedzie ok na dlugosc-niby jest do 40cm, ale czy to 40 cm to jest obwod na maxa zwiekszony, razem z lanczuszkiem?

Moja sredniaczka ma 37cm w szyi i Mka jest za mala, moj miniatur nosi Mki, wiec radze kupic L, bo M bedzie zwyczajnie za male.

Co do faktycznie miekkich rogz'ow to sa takie

ale zawsze maja napis, czrane maja lekko szare, ale mimo wszystko widac, no i 1,8m napewno nie maja

Posted

puzzle, no co ja mogę, że mnie się takie połączenie wybitnie nie podoba:eviltong:

jak np. brązowa obroża na czarnym psie:shake:

Posted

moim zdaniem to grrrly dog źle wygląda na Kaji:eviltong:

i żółty na rudym też mi się nie podoba:evil_lol:
ani czerwony, ani niebieski, ani granatowy:evil_lol:

rudy to jest kłopotliwy kolor:diabloti:

Posted

Moim zdanie do rudego najbardziej pasuje zielony i fioletowy. Ale to tez zalezy od psa, serio jednemu psu rudemu kupilabym zieloną obroze, a drugiemu niebieską :shake:;)

Posted

taa.. bystra też tak ma :evil_lol:
100 ocieni brązu, czarny, biały, a podszerstek w jednych miejsach szary, w innych beż:evil_lol:

Posted

w czerwonym za mdło, niebieski nie ta gama kolorystyczna ;)

dla rudego mi się widzi czarny, zielony, fioletowy, pomaranczowy i brazowy:eviltong:

Posted

Olek ta czarna jest fajna,ale tak jak ktoś tam napisał nie będzie się wyróżniać...

Chyba, że nie ma się wyróżniać to ja polecam ciapki :loveu:

Posted

Moja suka nosi różne odcienie niebieskiego i nie wyobrażam sobie jej w innych kolorach, no ma jeszcze czarną skórę ale to nie jest to :). Z różowym lub czerwonym wygląda paskudnie :lol:. Kwestia gustu :).

Posted

Eee tam, wy się nie znacie
Wszystkie psy wyglądają ładnie we wszystkich kolorach pod warunkiem że one się różnią od maści psa i obroże widać ;)

Ja się bałam że na mojej jasnej suce zbyt jasno będzie wyglądał ice bones rogza i co wygląda fajnie :p

Posted

Ja wiem :diabloti: Czarkowi będzie pasował żółty :loveu::loveu::loveu:

Zaraz się wkurzę...:angryy: link do pełnej miski się wyświetla a do telezoo nie...dyskryminacja?:angryy:

Posted

smallpati napisał(a):
Eee tam, wy się nie znacie
Wszystkie psy wyglądają ładnie we wszystkich kolorach pod warunkiem że one się różnią od maści psa i obroże widać ;)

Ja się bałam że na mojej jasnej suce zbyt jasno będzie wyglądał ice bones rogza i co wygląda fajnie :p

Smallpati ty może tą obróżkę Ice bone kupiłaś może w Krakowie ?? bo ja szukam 11 mm plus smyczki :)

Posted

[quote name='Rinuś']Ja wiem :diabloti: Czarkowi będzie pasował żółty :loveu::loveu::loveu:

Zaraz się wkurzę...:angryy: link do pełnej miski się wyświetla a do telezoo nie...dyskryminacja?:angryy:
Odp. w Administracji

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...