NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 ja porządnie zastanawiam się czy suce nie kopić esy doga :cool3:
Illusion Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 A nam zawsze dolny pasek zwisa i nie potrafię tych szelek wyregulować tak, żeby pies z nich nie wychodził :hmmmm:. Rzadko się zdarza, że wyjdzie łapą z szelek, ale się zdarza, więc na wszelki wypadek zawsze zakładam jej obrożę, do której przyczepiony jest ID, bo jej tak prędko sobie nie zdejmie. I nie wiem jeszcze co wykombinować, żeby ID tylko przyczepiać do obroży. Jak przyczepiłam ID do karabinka to się suce o łapy obija i to jej dosyć przeszkadza... Gops, gdzieś w tym temacie powinny być :evil_lol:.
gops Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 smallpati napisał(a):ja porządnie zastanawiam się czy suce nie kopić esy doga :cool3: ale rozowego ? :diabloti: obroze? czy szele?
NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='gops']ale rozowego ? :diabloti: obroze? czy szele? szele bo obroża zbyt potężna jest, ale szele mmmm :loveu::loveu: jak byłam na dog show to widziałam szelki na czekoladowej labradorce i wyglądały bosko :loveu: i też takie teraz chcem o takie http://www.pelna-miska.pl/sklep/_var/gfx/e8b004519cae8abe8c607c24197a3a37.jpg :loveu::loveu::loveu:
psiulka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 To pokazuj natychmiast na modelu :cool3: mało mam, ja dopiero zaczynam przygodę z rogziem :evil_lol: daj zdjęcia choc femine Dziś już nie zdążyłam, ale postaram się w najbliższym czasie. :razz: teraz mam dylemat niewiem czy kupic szele z lekkich i miekkich czy te szele wzorek niebieski sport ? :razz: Sport kup!! :loveu: Ty się zastanawiasz nad szelkami L? :-o Jak Czika się mieści w M i jeszcze zostaje taśmy, to na 200% się zmieści w to Baster! RCookie - a nie masz regulacj dolnego paska?
Illusion Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 psiulka napisał(a): RCookie - a nie masz regulacj dolnego paska? Mam, ale jak go całkiem skrócę to ten pasek na klacie za bardzo pod pachy podchodzi.
diabelkowa Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Vectra, wiq kilka miesiecy temu pokazywalam ta skorzana obroze i wam sie nie podobala ;p wiq tobie szczegolnie :evil_lol::evil_lol:
Carry Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Ale Moli ślicznie w tych nowych "ciuchach":loveu: http://www.pelna-miska.pl/sklep/_var/gfx/72e56bf4ba0339b87790a7ed33711adf.jpg :loveu: Powie mi ktoś jak to się zakłada :evil_lol: Bo planuję niebieskie szelki. Miałam zamówić Rogza ale sama nie wiem, bo mam teraz te fioletowe Szelki Lumberjack Straightjacket - Telezoo.pl I ledwo się w nich piesa dopina, jak na razie rozmiar szelkowy odpowiada mi w szelkach Trixie, ale niestety w tym sklepie co ostatnio zamawiałam nie mają ich teraz w hurtowni. Jak znacie inny sklep niż futrzakowo z szelkami Trixie to słucham :)
psiulka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='Carry']Ale Moli ślicznie w tych nowych "ciuchach":loveu: http://www.pelna-miska.pl/sklep/_var/gfx/72e56bf4ba0339b87790a7ed33711adf.jpg :loveu: Powie mi ktoś jak to się zakłada :evil_lol: Bo planuję niebieskie szelki. Miałam zamówić Rogza ale sama nie wiem, bo mam teraz te fioletowe Szelki Lumberjack Straightjacket - Telezoo.pl I ledwo się w nich piesa dopina, jak na razie rozmiar szelkowy odpowiada mi w szelkach Trixie, ale niestety w tym sklepie co ostatnio zamawiałam nie mają ich teraz w hurtowni. Jak znacie inny sklep niż futrzakowo z szelkami Trixie to słucham :) Ten szeroki pasek jest na dole, a te dwa cieńsze tak jak w normalnych szelkach, tylko po prostu są złączone i nie ma górnego paska. ;)
Carry Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 psiulka napisał(a):Ten szeroki pasek jest na dole, a te dwa cieńsze tak jak w normalnych szelkach, tylko po prostu są złączone i nie ma górnego paska. ;) Chyba kapuje :D, ale i tak bym musiała to na żywo zobaczyć :lol: Bo nie wiem jak by moja sucz w tym wyglądała, chyba głupio :evil_lol:
psiulka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Carry napisał(a):Chyba kapuje :D, ale i tak bym musiała to na żywo zobaczyć :lol: Bo nie wiem jak by moja sucz w tym wyglądała, chyba głupio :evil_lol: Kilka stron temu nawet ktoś dawał zdjęcie. A jak nie znajdziesz to poproś Gops lub Agacię. :cool3:
Migori Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='Carry']Ale Moli ślicznie w tych nowych "ciuchach":loveu: http://www.pelna-miska.pl/sklep/_var/gfx/72e56bf4ba0339b87790a7ed33711adf.jpg :loveu: Powie mi ktoś jak to się zakłada :evil_lol: Bo planuję niebieskie szelki.:) Tutaj jest fotka na psie EzyDog - szelki L black A szelki trixie to widziałam na allegro.
NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Carry dziękuje a tu masz labradorkę w ezy dogu gops to ten co mi się podoba :loveu::loveu:
Carry Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 http://images31.fotosik.pl/380/f153b0b99d05600a.jpg hmmm.... kurczę sama nie wiem jakby Suna w tym wyglądała :cool3:
Migori Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Ja stawia szeroko przednie łapy to bedzie pasować. Niestety, jak ma wąską klatę, to ten szeroki pasek może uwierać, z tego co wiem ma około 4cm szerokości.
NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='Carry']http://images31.fotosik.pl/380/f153b0b99d05600a.jpg hmmm.... kurczę sama nie wiem jakby Suna w tym wyglądała :cool3: myślę że fajnie, zobacz jak na labradorze fajnie leżą ;)
tuskazet Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Skoro o EzyDogach mowa :cool3: tylko nie pisać że sucz spasiona i brodata bo o tym wiemy :oops:
NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 a masz zdjęcie gdzie lepiej widać, bo mnie kuszą ezy dogi ale mam zdjęcia tylko na dużych psach
gops Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='Magda25']Ja stawia szeroko przednie łapy to bedzie pasować. Niestety, jak ma wąską klatę, to ten szeroki pasek może uwierać, z tego co wiem ma około 4cm szerokości. wlasnie dlatego sprzedalam moje bo ten srodek jest bardzo szeroki a moj Baster wcale taki waski nie jest wiec .. small sliczne te rozowe ;) narazie sobie jeszcze przwemysle i chyba jutro zamowie szele z lekkich i miekkich :evil_lol:
NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 small sliczne te rozowe ;-) wiem :loveu::loveu: bardzo mi się podobają i to wina tej labradorki :mad: bo to przez nią mi się tak spodobały. Tylko nie wiem czy na małym psie nie będą śmiesznie wyglądać :roll:
psiulka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 gops napisał(a): narazie sobie jeszcze przwemysle i chyba jutro zamowie szele z lekkich i miekkich :evil_lol: Niee, zamów sobie sport :loveu:
gops Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 psiulka napisał(a):Niee, zamów sobie sport :loveu: no niee.... przestan nooo teraz znowu bede myslec :evil_lol: w kazdym razie chce cos niebieskiego :eviltong:
gops Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 smallpati napisał(a):sport lepszy :cool3: myslam tez nad tym wzorkiem niebieski camo co Ty Small sobie teraz obroze kupilas.. :roll: hmmmm normalnie lepiej tu nie wchodzic..:eviltong:
Recommended Posts