Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A nam zawsze dolny pasek zwisa i nie potrafię tych szelek wyregulować tak, żeby pies z nich nie wychodził :hmmmm:. Rzadko się zdarza, że wyjdzie łapą z szelek, ale się zdarza, więc na wszelki wypadek zawsze zakładam jej obrożę, do której przyczepiony jest ID, bo jej tak prędko sobie nie zdejmie. I nie wiem jeszcze co wykombinować, żeby ID tylko przyczepiać do obroży. Jak przyczepiłam ID do karabinka to się suce o łapy obija i to jej dosyć przeszkadza...

Gops, gdzieś w tym temacie powinny być :evil_lol:.

Posted

smallpati napisał(a):
ja porządnie zastanawiam się czy suce nie kopić esy doga :cool3:

ale rozowego ? :diabloti:
obroze? czy szele?

Posted

To pokazuj natychmiast na modelu :cool3:

mało mam, ja dopiero zaczynam przygodę z rogziem :evil_lol:
daj zdjęcia choc femine

Dziś już nie zdążyłam, ale postaram się w najbliższym czasie. :razz:

teraz mam dylemat niewiem czy kupic szele z lekkich i miekkich czy te szele wzorek niebieski sport ? :razz:

Sport kup!! :loveu:

Ty się zastanawiasz nad szelkami L? :-o Jak Czika się mieści w M i jeszcze zostaje taśmy, to na 200% się zmieści w to Baster!

RCookie - a nie masz regulacj dolnego paska?

Posted

Ale Moli ślicznie w tych nowych "ciuchach":loveu:

http://www.pelna-miska.pl/sklep/_var/gfx/72e56bf4ba0339b87790a7ed33711adf.jpg :loveu:

Powie mi ktoś jak to się zakłada :evil_lol: Bo planuję niebieskie szelki.
Miałam zamówić Rogza ale sama nie wiem, bo mam teraz te fioletowe
Szelki Lumberjack Straightjacket - Telezoo.pl
I ledwo się w nich piesa dopina, jak na razie rozmiar szelkowy odpowiada mi w szelkach Trixie, ale niestety w tym sklepie co ostatnio zamawiałam nie mają ich teraz w hurtowni.
Jak znacie inny sklep niż futrzakowo z szelkami Trixie to słucham :)

Posted

[quote name='Carry']Ale Moli ślicznie w tych nowych "ciuchach":loveu:

http://www.pelna-miska.pl/sklep/_var/gfx/72e56bf4ba0339b87790a7ed33711adf.jpg :loveu:

Powie mi ktoś jak to się zakłada :evil_lol: Bo planuję niebieskie szelki.
Miałam zamówić Rogza ale sama nie wiem, bo mam teraz te fioletowe
Szelki Lumberjack Straightjacket - Telezoo.pl
I ledwo się w nich piesa dopina, jak na razie rozmiar szelkowy odpowiada mi w szelkach Trixie, ale niestety w tym sklepie co ostatnio zamawiałam nie mają ich teraz w hurtowni.
Jak znacie inny sklep niż futrzakowo z szelkami Trixie to słucham :)

Ten szeroki pasek jest na dole, a te dwa cieńsze tak jak w normalnych szelkach, tylko po prostu są złączone i nie ma górnego paska. ;)

Posted

psiulka napisał(a):
Ten szeroki pasek jest na dole, a te dwa cieńsze tak jak w normalnych szelkach, tylko po prostu są złączone i nie ma górnego paska. ;)

Chyba kapuje :D, ale i tak bym musiała to na żywo zobaczyć :lol:
Bo nie wiem jak by moja sucz w tym wyglądała, chyba głupio :evil_lol:

Posted

Carry napisał(a):
Chyba kapuje :D, ale i tak bym musiała to na żywo zobaczyć :lol:
Bo nie wiem jak by moja sucz w tym wyglądała, chyba głupio :evil_lol:

Kilka stron temu nawet ktoś dawał zdjęcie. A jak nie znajdziesz to poproś Gops lub Agacię. :cool3:

Posted

Ja stawia szeroko przednie łapy to bedzie pasować. Niestety, jak ma wąską klatę, to ten szeroki pasek może uwierać, z tego co wiem ma około 4cm szerokości.

Posted

[quote name='Magda25']Ja stawia szeroko przednie łapy to bedzie pasować. Niestety, jak ma wąską klatę, to ten szeroki pasek może uwierać, z tego co wiem ma około 4cm szerokości.

wlasnie dlatego sprzedalam moje bo ten srodek jest bardzo szeroki a moj Baster wcale taki waski nie jest wiec ..

small sliczne te rozowe ;)

narazie sobie jeszcze przwemysle i chyba jutro zamowie szele z lekkich i miekkich :evil_lol:

Posted

small sliczne te rozowe ;-)

wiem :loveu::loveu: bardzo mi się podobają i to wina tej labradorki :mad: bo to przez nią mi się tak spodobały. Tylko nie wiem czy na małym psie nie będą śmiesznie wyglądać :roll:

Posted

psiulka napisał(a):
Niee, zamów sobie sport :loveu:

no niee.... przestan nooo teraz znowu bede myslec :evil_lol:
w kazdym razie chce cos niebieskiego :eviltong:

Posted

smallpati napisał(a):
sport lepszy :cool3:

myslam tez nad tym wzorkiem niebieski camo co Ty Small sobie teraz obroze kupilas.. :roll:

hmmmm normalnie lepiej tu nie wchodzic..:eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...