fizia Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Zapraszam serdecznie na obróżkowy bazarek - min. piękna kolekcja świąteczna - od Taks (obróżki regulowane, półzaciski, obróżki dla chartów - małe i duże) - dochód na Schronisko As w Jamrozowiźnie koło Częstochowy **KOLEKCJA ŚWIĄTECZNA** RĘCZNIE MALOWANE przez Taks-OBRÓŻKI,SZELKI,SMYCZE**
NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 no to niech juz nastapi! zaraz nastąpi :evil_lol:
Illusion Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Small, super Moli w tych obróżkach wygląda, szczególnie w tym jaśniutkim rogzie mi się podoba :loveu:.
NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 dzięki, chociaż na zdjęciach wyszły kijowe kolory :roll: kto powiedział że jasny pies nie może chodzić w ice bones rogza :evil_lol::diabloti: powiem wam że mi sie nawet podoba,a bałam się że będzie za jasna ;)
Mróvka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Do twarzy mu/jej [?] w tej obroży :loveu: Jednak na moim psie taka jasna długo by nie była...:shake:
vena&vivi Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 smallpati kto powiedział, że on w niej się bawi?? Do zabawy mamy parcianą :cool3:
NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Do twarzy mu/jej [?] w tej obroży :loveu: Jednak na moim psie taka jasna długo by nie była...:shake: jej ;) ona chodzi w jasnych obrożach tylko na spacerki (bez biegania) wiec nie brudzi ich :p smallpati kto powiedział, że on w niej się bawi?? Do zabawy mamy parcianą :cool3: bynajmniej nie ja. i tak jestem przeciwniczka kolców choćby nie wiem co :cool1: cd. :diabloti: hilton
gops Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 small swietne te wszystkie obrozki ktore pokazalas :loveu: najbardziej podoba mi niebieska rogzowa i ice bones ;) ja naraze licytuje skorzana obrozke na bazarku ale chyba jeszcze jakies szele rogzowe zamowie :roll: kurcze nie umiem sie powstrzymac zeby sobie ne popatrzec jak mam kase i zawsze zamowie :mad: ehhh te uzaleznienie ...zawsze lepsze to niz papierosy :diabloti:
NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 gops oczywiście najbardziej ci się rogz podoba :evil_lol: wszystkie dzisiejsze nowości ;) nasz prawie cały dorobek ;) obroże z wzorkami, od lewej frog, 5 rogzów (szósty na psie), i hlitony pół zacisk od taks pantera od taks i welurek z diamentami i svarowski czyli odświętna obroża :evil_lol:
NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 ja wiem Vectra, ty masz sentyment do skórek :evil_lol: obroża fajna ale niepraktyczna ;) cd. :diabloti: szelki by taks
Mróvka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 13 obróż (tak? 13? dobrze policzyłam? :crazyeye:) i jedne szelki. Ja to tylko jedną obrożę mam. Najbardziej podoba mi się ta jasna z rogzów, choć rogzy coraz bardziej mi się nudzą, a za to coraz bardziej podobają red dingo :evil_lol:
NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 13? możliwe :evil_lol: było 16 ale 3 teraz wywaliłam :eviltong: szelek mam 2 pary, z tym że jedną na zbyciu :) później wstawię jeszcze smycze ;) mi się nie podoba w RD zapinanie, rogzy mi się kiedyś w ogóle nie podobały, a teraz je kupuje masowo :evil_lol: szelki które mam na zbyciu ;) flexi, mini de luxe 3m taśma i summertime long 8m linka, fajne porównanie wielkościowe :evil_lol: pierwszy z lewej to hilton, 3 następne to rogzy i zwykłe taśmowe bez wzorków mam jeszcze linkę 20m ;) i to chyba wszystko
Vectra Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Small , ta różowa smycz auto , to musi być obrzydliwie niewygodna nie :razz: takie małe nieporęczne :diabloti:
NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Vectra napisał(a):Small , ta różowa smycz auto , to musi być obrzydliwie niewygodna nie :razz: takie małe nieporęczne :diabloti: żartujesz :crazyeye::crazyeye: to dla mnie najlepszy rozmiar smyczy, ja nie znoszę tej drugiej summertima, nie chodzę z nią w ogóle, jest wielka i nieporęczna, a mini de lux :loveu::loveu::loveu: ja mam małą rękę więc jest idealna dla mnie, po za tym mieści się w torebce :eviltong: ta druga kupiłam tacie
psiulka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Small, ile Ty tego masz. :-o I wszystko piękne! :loveu: Do mnie dziś doszły szele Choc Feminine i Czika się w nie mieści! :multi: Nawet jeszcze zostaje taśmy, żeby poluzować. Dostałam też breloczek Planet Rogz i chyba sprawię Czice taką obrożę, ale to kiedyś... :cool3:
Xxxxxxxxxxxx Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 To pokazuj natychmiast na modelu :cool3: Smallpati super kolekcja. Co do smyczy automatycznych to ja wole te większe. Mam z Flexi Compact 1 i troche taka maława (dla mnie, bo dla psiaka to w sam raz jest), ale przynajmniej do kieszeni się zmieści, choć i tak bym wolała większą.
NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Small, ile Ty tego masz. :-o I wszystko piękne! :loveu: mało mam, ja dopiero zaczynam przygodę z rogziem :evil_lol: daj zdjęcia choc femine quote=go|denk@!;11091896] Smallpati super kolekcja. Co do smyczy automatycznych to ja wole te większe. Mam z Flexi Compact 1 i troche taka maława (dla mnie, bo dla psiaka to w sam raz jest), ale przynajmniej do kieszeni się zmieści, choć i tak bym wolała większą. ja wole zdecydowanie mini :) rzadko chodzę na flexi, bo ja psa ze smyczy spuszczam więc mi nie zależy na tym żeby mogła spacerować na smyczy ;) ale jak już chodzę tak wolę mniejszą (czyt. mini) bo lepiej mi w ręce leży i jest lekka
wiq Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 small, niezła kolekcja:cool3: Vectra, namówiłaś mnie:evil_lol: Bystra w sumie nie ma porządnej skóry...:evil_lol:
gops Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 ja swego czasu bardzo chcialam miec flexi mini ale oczywiscie kupilam compact 1 i cale szczescie ze nie kupilam mini...compact 1 niby do 25 kg a moj pies zerwal jak zobaczyl kotecka :evil_lol: a mini do 12kg...eeee to taka jednorazowa by byla :evil_lol: a ja mam tylko pudla...:diabloti: teraz mam dylemat niewiem czy kupic szele z lekkich i miekkich czy te szele wzorek niebieski sport ? :razz:
Illusion Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Lekkie i miękkie są boskie, Toś ma takich trzy pary :loveu:.
NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 dzięki ;) gops kup wzorek sport:loveu: (sama się chyba na niego skuszę):evil_lol:
gops Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 RCookie napisał(a):Lekkie i miękkie są boskie, Toś ma takich trzy pary :loveu:. o kurcze.. ja chce zamowic jedne :evil_lol: musze sie gleboko zastanowic :evil_lol: troche sie boje ze jak mi jakas dziwna rozmiarowke wysla to sie pies w nie nie zmiesci...w te nowe teraz ledwo sie dopina.. a Lka taka wielka znowu... zmierzy ktos obwod przy szyji w Lkowych szelach prosze..
NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 ja też mam problem z rgzowymi szelkami bo mi suka się w klacie rozrosła i M jest zbyt opięta a L o wiele za duża :shake:
gops Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='smallpati']ja też mam problem z rgzowymi szelkami bo mi suka się w klacie rozrosła i M jest zbyt opięta a L o wiele za duża :shake: no mam identyczny problem... rozmiarowka Mki Zakres regulacji z przodu - na szyję - 28 cm - 44 cm, a z tyłu za przednimi łapami na obwód klatki piersiowej od 30 cm - 49 cm a moj ma w klacie 48...a w szyi aktualnie 32 z futrem ;) Lka za wielka rzeczywiscie... RCookie mozesz pokazac te szele na Tosi ?
Recommended Posts