moon_light Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 A ja mam obrożę Red Dingo -wzór którego chyba nie ma w PL :eviltong: czerwona w zolte kwiatki :)
moon_light Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ale to dla cezarka malutka :P jutro zrobie foto.
vena&vivi Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 A ja tyż mam jednego małego:loveu: Ja zleciłam teraz Tztowi szukanie w Szwecji fajnych obroży dla dogów, ciekawa jestem czy cuś wyszpera:cool3:
NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 przyszły nam właśnie 4 obroże :multi::evil_lol: i brelok rogza ;)
NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 później może zrobię zdjęcia, jak będzie mi się chciało :diabloti::evil_lol:
moon_light Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 No to jak, mamy taki wzorek RD w PL ?? Mi się tak średnio podoba, ale kupował i wybierał ją facet, więc wiecie, nie można zbyt wiele wymagać :diabloti::evil_lol:
vena&vivi Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 O boże co to obraoża na gryzonia:P zdjęcie super a obroża nie jest zła, jak bym miała nie gardzilabym.
Vectra Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Moon padłam :evil_lol: :evil_lol: ale żeby psu bransoletkę :roll: :roll: :evil_lol: :evil_lol: a dziś przyszła obroża Mani :multi: :multi: jest genialna !!! czerwona , skórzana , szeroka , robiona na wymiar :p no i cena też spoko :cool3: z przesyłką 50 zł zdjęcie z telefonu , temu byle jakie :shake:
Mróvka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Obroża, a raczej obróżka bardzo oryginalna :evil_lol: Ale ta obroża to chyba na kota nie na psa :diabloti: vectra, fajna obroża i czerwona :cool3:
Vectra Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 vena&vivi napisał(a):O Vectra a jaki to rozmiar w tej cenie??? dla Mani :p minimalny obwód 35 cm , max 50 cm , szerokość 30mm podwójna skóra , bez żadnych tam filców :eviltong:
vena&vivi Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 A zaciskówki tyż robią??? Co to za firma? Ma siakąs stronke?Mnie by się zaciskówka do max 65 przydała. Musze mieć zacisk bo Gravis ma szyjke i łepek w takim samym rozmiarze i wychodzi ze wszystkiego.
Vectra Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='vena&vivi']A zaciskówki tyż robią??? Co to za firma? Ma siakąs stronke?Mnie by się zaciskówka do max 65 przydała. Musze mieć zacisk bo Gravis ma szyjke i łepek w takim samym rozmiarze i wychodzi ze wszystkiego. Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro tu są na allegro , naj maila wyślij z tym co chcesz , napisz wymiar , co oczekujesz ... z tego co wiem robią wsio co się chce :cool3: ja będę zamawiać jeszcze szelki na wymiar .. szkoda że nie mają różowej skóry :placz: :evil_lol:
Madzik93 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Vectra ja tez mam obroze od tego sprzedawcy robioną na wymiar :cool3:
Vectra Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='Madzik93']Vectra ja tez mam obroze od tego sprzedawcy robioną na wymiar :cool3:Poka :cool3: :cool3: firma mi się podoba, solidna :p jak to się tam mówi , nie chwal dnia przed nocą :evil_lol: ale jeszcze zaryzykuje :cool1:
Madzik93 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='Vectra']Poka :cool3: :cool3: firma mi się podoba, solidna :p jak to się tam mówi , nie chwal dnia przed nocą :evil_lol: ale jeszcze zaryzykuje :cool1: Zdjęcia autorstwa Erii
Vectra Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Takie kolce dla małej Lori :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:
vena&vivi Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Jak kolce to kolce:evil_lol::evil_lol::diabloti:
NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 choćby nie wiem co to mnie do kolców nie przekonacie :shake: Do mojego spaniela kiedyś podbiegła astka z kolcami żeby się pobawić, wybiegła nagle i pieski pięknie się bawiły, było miło, ale po zabawie jak mój chłopczyk wrócił do mnie okazało się że ma podrapaną całą głowę, on to raczej bez czucia był więc nie zauważył :evil_lol:, ale rany były spore na głowie, więc jak widzę pieski z taką ozdobą to trzymam się daleko od nich Nasze nowości :multi: zdjęcia są beznadziejne bo mi się nie chciało robić porządnych :shake: hilton rogz cdn. :diabloti:
puzzle Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 smallpati napisał(a): cdn. :diabloti: no to niech juz nastapi! Co do kolcow moze nie rania, nie dziurawia i nie zabijaja, ale Scooby ciagle sie o mnie obciera, skacze do twarzy i wiem, ze dla mnie by sie to zle skonczylo. Kaganiec tez nie jest ostry i nie uszkadza, a jak Scooby nosi to mam cale lydki poobijane, ja wiem, ze bym nie mogla takiej uzywac, ale jak ktos ma spokojnego psiaka i wie, ze go oczu tym nie pozbawi to niech uzywa nie mam nic przeciwko, chociaz ja osobiscie wole cos takiego jak pokazala Vestra, czasami sa takie okragle grzybki, jakies gwiazdki piramidki itp, plaskie i ladne, a najladniej wyglada zwykla tloczona skora:loveu:.
Recommended Posts