Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mam pytanie czy te paski łączące obręcze na szyje i klatke w szelkach rogza i lupina są regulowane i jakiej długości są w ogóle te paski, chodzi mi o s i m w rogzie i 1/2 30-50 w lupinie.
A może ktoś może polecić szelki o dość długich tych paskach łączących obręcze-jak ktoś ma to zdjęcia mile widziane :p.

Posted

[quote name='Cavy']Sweetaśna na co czekasz? A fotki to się same zrobią? :mad:

fotki w aparacie czekaja na zgranie:evil_lol:
narazie sie obraziłam bo bryloczka nie dostałam od pana Michała:eviltong:

Posted

DG32 napisał(a):
Mam pytanie czy te paski łączące obręcze na szyje i klatke w szelkach rogza i lupina są regulowane i jakiej długości są w ogóle te paski, chodzi mi o s i m w rogzie i 1/2 30-50 w lupinie.
A może ktoś może polecić szelki o dość długich tych paskach łączących obręcze-jak ktoś ma to zdjęcia mile widziane :p.

W rogzie dolny pasek jest regulowany, w lupine nie ale są wystarczająco długie żeby się ładnie dopasować.

Posted

Aktualne wyniki w konkursie fotograficznym ;)

1.Refi 158 pkt Czy to pies czy może wiewiórka?

2.ewka i haker 147 pkt Suuurykatka:D:D

3.psiulka 112 pkt Czikusia :)

4.Cambel&Megi 75 pkt Słodki sen bez względu na wszystko..

5.Cambel&Megi 70 pkt Smaaaczne....

6.Guciek 43 pkt Nova Scotia Duck Tolling Retriever - Chilli

7.Beta 22 pkt Aport

8.gops2000 21 pkt o co ci chdzi? ja nic ne zrobilem :)

9.sunprince 18 pkt Jeszcze chwila i się dokopię do tej Australii! xD

10.drzalka 14 pkt I kto ma dluższy jęzor ?

i chcialem jeszcze napisac że głosy bedą sprawdzone wnikliwie przy wyłonieniu zwycięzów. . . :diabloti:

Posted

[quote name='ROGZ_POLSKA']Aktualne wyniki w konkursie fotograficznym ;)

1.Refi158 pktCzy to pies czy może wiewiórka?2.ewka i haker147 pktSuuurykatka:D:D3.psiulka112 pktCzikusia :)4.Cambel&Megi75 pktSłodki sen bez względu na wszystko.. :D5.Cambel&Megi70 pktSmaaaczne....6.Guciek43 pktNova Scotia Duck Tolling Retriever - Chilli7.Beta22 pktAport8.gops200021 pkto co ci chdzi? ja nic ne zrobilem :)9.sunprince18 pktJeszcze chwila i się dokopię do tej Australii! xD10.drzalka14 pktI kto ma dluższy jęzor ?

i chcialem jeszcze napisac że głosy bedą sprawdzone wnikliwie przy wyłonieniu zwycięzów. . . :diabloti:

A co to za konkurs i jakie są nagrody?:diabloti:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
Dobra to nasza nowa obróżka:)
ale nadal jestem obrazona ze nie dostala bryloczka:diabloti:

Nie licz ze dostaniesz gratis do jednej obrozy za 20 zł.

Posted

gops napisał(a):
sliczny szczeniaczek :loveu::loveu::loveu:
super kolor ;)

szelki troche za duze jeszcze ale potem znowu beda za male :diabloti:

Wydaje mi się że szeleczki jeszcze długo jej posłużą a na razie faktycznie są troszkę za duże. A w wyprawce mała dostała komplecik rogza i bardzo fajną złotą obróżkę hunter więc ma w czym chodzić :)

Posted

dzasta napisał(a):
Wydaje mi się że szeleczki jeszcze długo jej posłużą a na razie faktycznie są troszkę za duże. A w wyprawce mała dostała komplecik rogza i bardzo fajną złotą obróżkę hunter więc ma w czym chodzić :)

na mojego ten srodek byl za szeroki :evil_lol:

no to niezle ja wyprawili :razz:

o kurcze jaka cena....i ludzie ktorzy sie nie znaja kupuja..:roll:

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Paranoja :shake: ciekawe, czy ktoś to w ogóle kupuje..

Kto się nie zna to kupuje, zooplus ma sklepy internetowe w calej Europie i pewnie dlatego ceny są "europejskie a nie polskie" Moj brat zamowil z Anglii dla lany z zooplus.co.uk zabawki, a paczka dotarła z Niemiec

Berta w tych szelkach wygląda jak w kapoku :loveu::loveu::loveu: sliczne maleństwo:loveu::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...