Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nie wiem czy ta smycz taka poręczna.Nie da się jej owinąć w okół ręki.Jest gruba ,ciężka i bleee.
Wole pojedynczy gruby sznur.Mam taką smycz jest miękka,fajnie leży w dłoni i mamy ją chyba już 2,5roku ponad i nic się z nią nie dzieje:cool3:

Posted

Ale Olek jak ktoś sobie obwinie taką smyczą rękę ( np Twoja mama) i piesek wtedy zobaczy samochód ( np Czarek :diabloti:) to ta osoba leci za psem i wyrywa jej rękę :evil_lol::evil_lol: dla mnie obwiązywanie smyczy wokół ręki jest bez sensu...lepiej złapać za rączkę :eviltong:

Posted

Tinka:) napisał(a):
jak nie chaba i nie dingo(a widzę że nie : P) to pewnie miałam podobną(dalej mam), 220cm, przepinana 16mm czerwona, przy mocniejszym pociągnięciu poleciał mniejszy karabinek, przy zabawie brata smyczą:diabloti: poszły szwy przy kółkach do przepinania;) szycie miałam takie same(taki prostokąt)

Ojj...:evil_lol: Zobaczymy, kiedy u mnie się rozwali. Póki co wytrzymała kilka kotów, itp.:cool1: ale Meg słabo ciagnie...:eviltong:

Posted

Jestem w szoku :-o 2 dni temu złożyłam zamówienie w telezoo, wczoraj zadzwoniła pani i potwierdziła że są wszystkie produkty, a dziś mam już wszystko w domu :crazyeye::crazyeye: jaki ekspres :loveu:
Od dziś zostaje stałym klientem telezoo :loveu:

Przyszła mi smycz fioletowa z nitką, obroża i smycz wzór K (rogzzette czy jak się to piszę), do tego gratis 2 kości i brelok do kluczy z wzorkiem K :loveu:

podoba mi się to K, przedtem niezbyt mi się podobało, a ta fioletowa smycz ma super kolor i pasuje do limitowanego rogza ale ona a 16mm i troszkę mi się wydaje zbyt masywna do mojej suki, bo ona zawsze miała smycze na 11mm

Jeszcze nie przymierzałam psu więc zdjęć nie ma, podobnie jak limitowanego rogza, którego mam od miesiąca a pies jeszcze nie miał go na sobie :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):

Jeszcze nie przymierzałam psu więc zdjęć nie ma, podobnie jak limitowanego rogza, którego mam od miesiąca a pies jeszcze nie miał go na sobie :evil_lol:

Smallpati mam nadzieje że chociaż rozpakowałaś limitowaną :evil_lol: ja bym na Twoim miejscu nie wytrzymała i od razu przymierzyła:evil_lol:

Słuchajcie mam prośbę: zmierzcie mi górny pasek przy szelkach Rogza rozmiar "M". Chciałabym, zamówić Vive, tylko nie wiem czy M nie bedzie za mała. boje się że ten pasek przy klatce piersiowej bedzie za mały :-( bo Lana szekli z trixie ma wyregulowane na 50cm, żeby miała luz.
jak możecie prosze zmierzcie mi te wszystkie paski, bo nie chce mi się wierzyć w wymiary które są podane w sklepie.
A z kolei "L" już będą za duże.

Posted

[quote name='ROGZ_POLSKA']udalo nam sie złożyć ostatni komplet VIVA ROGZ

OSTATNI ZESTAW PROMOCYJNY VIVA

do zestawu mozemy dolozyc ID VIVA w promocyjnej cenie :)

A nie znalazłby się komplet Xl? coo? :cool3:

Rinuś, no właśnie. Kiedyś owinęłam sobie smycz wokół ręki...Bora szarpnęła i nie było za ciekawie.
Ten "warkocz" przynajmniej nie pali w ręce.

Posted

[quote name='Tinka:)']jak nie chaba i nie dingo(a widzę że nie : P) to pewnie miałam podobną(dalej mam), 220cm, przepinana 16mm czerwona, przy mocniejszym pociągnięciu poleciał mniejszy karabinek, przy zabawie brata smyczą:diabloti: poszły szwy przy kółkach do przepinania;) szycie miałam takie same(taki prostokąt)
Znalazłam metkę...firma DINO..Mają nawet stronę..:evil_lol:
http://www.dino.pl/

Posted

Tinka:) napisał(a):
jak nie chaba i nie dingo(a widzę że nie : P) to pewnie miałam podobną(dalej mam), 220cm, przepinana 16mm czerwona, przy mocniejszym pociągnięciu poleciał mniejszy karabinek, przy zabawie brata smyczą:diabloti: poszły szwy przy kółkach do przepinania;) szycie miałam takie same(taki prostokąt)

To chyba i ja taką miałam, przy mocniejszym pociągnieciu Benka poszedl karabinek .

Posted

Zapytuję się czy ma ktoś może zdjęcie z mniej więcej realistycznym kolorem tego wzoru ?

http://telezoo.pl/pies/akcesoria/smycze-i-szelki/szelki-everest-straight-jacket_6032.html
Wzór E

No a jeśli macie jakieś sugestie które szele pasowałyby do obroży floral to słucham :cool3:
Chciałam te szelki fioletowe z odblaskową nitką ale nie mogę takiego rozmiaru znaleźć co by na moją sucz pasowały ;/
rozmiar XL.
Pomóżcie :cool3:

Posted

Ma ktoś smycz/obroże/szelki z wzorem Choc Famine? Jak ten wzór wygląda na żywo? Można prosić o fotkę, która najbardziej oddaje prawdziwy kolor?

I lepiej kupić rozmiar S, gdzie taśma jest cieńsza, czy M bo grubsze? (obwód obroży ma mieć 26-28cm) chodzi mi o to żeby dobrze było widać wzorek.

Posted

go|denk@! napisał(a):
Ma ktoś smycz/obroże/szelki z wzorem Choc Famine? Jak ten wzór wygląda na żywo? Można prosić o fotkę, która najbardziej oddaje prawdziwy kolor?

I lepiej kupić rozmiar S, gdzie taśma jest cieńsza, czy M bo grubsze? (obwód obroży ma mieć 26-28cm) chodzi mi o to żeby dobrze było widać wzorek.

ja mam obroże z tym wzorkiem, nie wiem czy znajdę teraz zdjęcie
Mam S-M (16mm) a suka ma szyje na 28,29cm. wzorek widać dobrze. Polecam szerszą obroże, raz że wygodniejsza a dwa lepiej widać wzorek

Posted

go|denk@! napisał(a):

Z tego co wiem to small, tzn. jej sucz ma taką obrożę :evil_lol:. Kiedyś dawała jej zdjęcia, więc musiałabyś poszukać ;).

go|denk@! napisał(a):

Moja Tosia ma 25cm w obwodzie szyi i kupuję jej wszystko w rozmiarze M ;). Jakoś tak... pewniej się czuję, jak tego typu akcesoria mają szerszą taśmę, no i wzorek z pewnością lepiej widać ;).
Choc femine fajnie na żywo wygląda, ale na mojej ciemnej psinie pewnie nie byłoby go widać :).

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Ojj...:evil_lol: Zobaczymy, kiedy u mnie się rozwali. Póki co wytrzymała kilka kotów, itp.:cool1: ale Meg słabo ciagnie...:eviltong:
Grami wtedy zobaczył pole:evil_lol::evil_lol: a jak widzi, że bedzie się mógł wybiegać, to ciągnie jak debil:cool1: szkoda że w weight pullingu stratują tylko TTB:evil_lol:
[quote name='joanika']
Słuchajcie mam prośbę: zmierzcie mi górny pasek przy szelkach Rogza rozmiar "M". Chciałabym, zamówić Vive, tylko nie wiem czy M nie bedzie za mała. boje się że ten pasek przy klatce piersiowej bedzie za mały :-( bo Lana szekli z trixie ma wyregulowane na 50cm, żeby miała luz.
jak możecie prosze zmierzcie mi te wszystkie paski, bo nie chce mi się wierzyć w wymiary które są podane w sklepie.
A z kolei "L" już będą za duże.
na moje gramowe 50 w klacie pasują ;) i 30 w szyi
[quote name='Cambel&Megi']Znalazłam metkę...firma DINO..Mają nawet stronę..:evil_lol:
http://www.dino.pl/

łoo:evil_lol: ja to nawet nie wiem jakiej firmy mam:razz: ale wiem że z kakadu : P

Posted

[quote name='go|denk@!']Ma ktoś smycz/obroże/szelki z wzorem Choc Famine? Jak ten wzór wygląda na żywo? Można prosić o fotkę, która najbardziej oddaje prawdziwy kolor?

Posted

Panie Michale mam pytanie czy na tele zoo beda komplety rogza M??
i czy ten bryloczek gratis dostaje kazdy? i czy jakis wyznaczony czas a jakism sie składa zamówienia aby dostać gratisa?:evil_lol:

W sumie to ponawiam bo nie uzyskałam odp...:roll:

Posted

Ten po prawej jest prawie niebieski :crazyeye:.
Chyba jednak się na to nie zdecyduję i zamiast viva rogz i tego green tartan (którego za jakiś czas i tak bym pewnie nie mogła kupić, bo już by nie było) wezmę komplet czerwony z odblaskową nitką + komplet daisy.

Posted

ROGZ_POLSKA napisał(a):
bryloczki do wyczerpania zapasow
a gratisy staramy sie wrzucac zawsze :)

W takim razie musze sie szybciej zdecydowac na cos:D
hehe:)

A bedą komplety w rozmiarze M????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...