vpassione Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 ROGZ_POLSKA napisał(a):czy chcecie aby pojawil sie w niej kolor D (floral ) ? A czemu ma nie być tego wzoru? Byle nie wyblakły!! :eviltong:
Pestka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 vpassione napisał(a):A czemu ma nie być tego wzoru? Byle nie wyblakły!! :eviltong: Dokladnie :eviltong: small,a jakie Ty masz już obroże?
NightQueen Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Kinguska napisał(a):Dokladnie :eviltong: small,a jakie Ty masz już obroże? rogza: krowy (ale mam już smycz), limitowanego rogza fioletowego, choc femine i butterfly inne; niebieski frog, różowy hilton, różowa skóra, panterka, a reszty nie pamiętam :roll::evil_lol:
Pestka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 a myślalaś o Rogzette? :evil_lol: jeśli nie masz.
NightQueen Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 myślałam ale mam już sporo różu w kolekcji :evil_lol: Krowa w krowie :eviltong: nie chciała pozować, a po za tym przeorała 5 min wcześniej ogródek i wygląda na zdjęciu nie ciekawie :evil_lol:
Illusion Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Doszły dzisiaj żałobne szelki z rogza! :multi: Fajne gratisy dostałyśmy, ale nie wiem do czego jest ta "obręcz" z zatrzaskiem, bez regulacji :hmmmm:. No i przez brelok do kluczy zachciało mi się smyczy viva rogz :placz:.
NightQueen Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 a gdzie zamawiałaś i ile zapłaciłaś że dostałaś gratisy :cool3: :evil_lol: bo tez planuje zakupy :eviltong:
Illusion Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='smallpati']a gdzie zamawiałaś i ile zapłaciłaś że dostałaś gratisy :cool3: :evil_lol: bo tez planuje zakupy :eviltong: Kupowałam te szelki: http://telezoo.pl/pies/akcesoria/smycze-i-szelki/szelki-matterhorn-straight-jacket_6030.html właśnie w telezoo. I razem z przesyłką zapłaciłam 51,01 ;) Toś dostała jeszcze jakieś dwie kości :p. Zaraz dam fotki modelki w nowych ciuszkach :cool3:.
Sweet Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Michał mam pytanie czy na tele zoo beda komplety rogza M?? i czy ten bryloczek gratis dostaje kazdy? i czy jakis wyznaczony czas a jakism sie składa zamówienia aby dostać gratisa?:evil_lol:
Illusion Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Toś w żałobnych szelkach Breloczek I dziwne "coś" :lol:
NightQueen Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Mam pytanie do ROGZ POLSKA czy są obroże Viva w rozmiarze S-M (16mm) w telezoo bo szukam ale znaleźc nie mogę :roll:
Maupa4 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 To dziwne "coś" to jest ... "bransoletka-opaska" na rękę ... dla Was nie dla psa ... :evil_lol: ech ... dzieci ... dzieci ... :eviltong:
gops Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 żałobne szelki są świetne :loveu: a to cos to niewiem co to ..ale coraz fajniejszy jest ten wzorek planet :roll:
Cambel&Megi Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 RCookie, niby fajnie, ale o wiele lepiej wygląda w tych kolorowych ;) zastanawiające jest to "coś" :cool: qrcze, to telezoo tyle tych gratisów sypie, trzeba coś zamówić :evil_lol: tyle, że z rogzów to reszta jest dla mnie..przeciętna.. :eviltong: no, floral i jaszczury, ale to na duże psy... jeszcze hibiscus i butterfly. a Wy macie jakieś propozycje rogza dla liska? /w avatarze/ :razz:
NightQueen Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Cambel może krowa albo limitowany fioletowy :loveu:
Cambel&Megi Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 smallpati napisał(a):Cambel może krowa albo limitowany fioletowy :loveu: Krowa mnie nie przekonuje :evil_lol: zaraz będzie szara...:eviltong: przy tym tarzającym się potfforze. limitowany...ten ID mi niepotrzebny..:eviltong:
gops Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Maupa4 napisał(a):To dziwne "coś" to jest ... "bransoletka-opaska" na rękę ... dla Was nie dla psa ... :evil_lol: ech ... dzieci ... dzieci ... :eviltong: :crazyeye:na to bym nie wpadla :evil_lol:
Olusia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Krowa mnie nie przekonuje :evil_lol: zaraz będzie szara...:eviltong: przy tym tarzającym się potfforze. limitowany...ten ID mi niepotrzebny..:eviltong: Może Paws on blue zebra? :cool3::loveu:
Illusion Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 To na pewno bransoletka? To po co zatrzask? :lol: Czarne szele mi się bardzo podobają :loveu:, lubię ten kolor, bardzo syfu nie będzie widać i większość smyczy do tego pasuje :eviltong:.
NightQueen Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 którego rogza dla mojego suczydła proponujecie wzór K,M,X,BC ??
gops Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 smallpati napisał(a):którego rogza dla mojego suczydła proponujecie wzór K,M,X,BC ?? K i M :loveu: RCookie jakie to cos jest szerokie? jak to ma byc na reke to jakies szerokie sie wydaje :roll:
Illusion Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 gops napisał(a):K i M :loveu: RCookie jakie to cos jest szerokie? jak to ma byc na reke to jakies szerokie sie wydaje :roll: Ma 16mm szerokości, tzn. szer. taśmy jest podobna do tej w rogzach M.
Illusion Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 smallpati napisał(a):a tak konkretnie to K czy M :evil_lol: Ja bym wybrała K ;).
Recommended Posts