Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ROGZ_POLSKA napisał(a):
sa dokladnie takie same :)
przynajmniej jesli chodzi o ROGZa

Rozumiem. Dzięki, bo wybieram sie w listopadzie na wystawę w Poznaniu. Bedziecie może?

Posted

[quote name='Magda25']drzalka, dziękuję za rady w sprawie smyczy "warkocz". Zamówiłam czarną. Wzięłam też szelki, zobaczymy czy bedzie pasował rozmiar. W razie czego pani powiedziała, że mogę wymienić.

Mam dylemat:
który zestaw dla Czarnuli?
1) http://telezoo.pl/pies/akcesoria/obroze/zestaw-armed-response---obroza---smycz-regulowana---rozmiar-xl_6184.html
2) http://reddingo.bazarek.pl/opis/129176/obroza-l-hibiscus-red.html + smycz

I drugie pytanie... czy ceny akcesoriów sprzedawanych na wystawach są zbliżone do sklepowych?

hibiscus red z red dingo:)

Posted

[quote name='ROGZ_POLSKA']
z nowosci tez przyszly szelki zapinane od góry w roznych rozmiarach ,ktorych wczesniej nie bylo SSJ 05 , SSJ 06 , SSJ 11 i SSJ 14

Właśnie, a co do tych szelek mam pytanie. ;) Chodzi o rozmiar M. Jaka jest długość maxymalnie rozciągniętej w szyji i klatce?

PS. Szkoda, że nie będzie telezoo na targach rzeszowskich :(

[quote name='vpassione']Dostałyśmy brzydkie gratisy z telezoo :placz:
A tak poważnie, ekspresowo przyszła paczka. Tylko niepokoi mnie to, że obroża jest sto razy gorszej jakości, niż smycz. Nie jest dużo noszona, a strasznie blada. Czy ktoś też ma takie różnice? To jest komplet rogza floral.

Ja też widzę różnicę w kolorze z kompletu rogzowego, ale minimalną, dopiero jak się przyjrzeć to widać. Tylko u mnie smycz jest bledsza, a obroża taka bardziej 'ciepła'.

A tak wogóle to doszedł komplet green tartan od Gops. :loveu:

Posted

Przypominam po raz kolejny, że na Dogomanii zabronione są oferty kupna-sprzedaży w postach! Możecie wrzucać do podpisów :), ale nie do postów, jednak pamiętajcie o wielkości! Cały podpis to 500x100 pikseli! Jeżeli chcecie rzeczy używane, to sprawdzajcie na bazarkach.

Posted

Mój komplet z rogza, floral, wygląda tak

(tak czy siak różnica na zdjęciu jest nieznaczna, a na żywo obroża jest strasznie blada)

Chciałam kupić jeszcze szelki, ale nie było. A po dojściu smyczy się zastanawiam, czy szelki będą w jeszcze innej intensywności i jak to będzie wyglądać... :-(

Tu komplet, razem z adresówką pod kolor:

Posted

Może ta obroża długo leżała i dlatego tak wyblakła :niewiem: Nie wygląda to dobrze, ja bym poprosiła o wymiane :roll:

Posted

BBeta napisał(a):
Może ta obroża długo leżała i dlatego tak wyblakła :niewiem: Nie wygląda to dobrze, ja bym poprosiła o wymiane :roll:
Ale ona jest taka od przyjścia paczki. Tylko nie miałam porównania z innym sprzętem(obroża/smycz/etc) tego samego wzoru, a tymczasem jak przyszła smycz to różnica nieziemska.

Obroże kupowałam w pełnej misce, a smycz w telezoo.
Już piszę maila do pm, czy da się wymienić. Jeśli nie wymienią to zwyczajnie zrezygnuje z kupowania w ich sklepie internetowym.

Posted

vpassione napisał(a):
Dostałyśmy brzydkie gratisy z telezoo :placz:
A tak poważnie, ekspresowo przyszła paczka. Tylko niepokoi mnie to, że obroża jest sto razy gorszej jakości, niż smycz. Nie jest dużo noszona, a strasznie blada. Czy ktoś też ma takie różnice? To jest komplet rogza floral.

Mam dokładnie to samo. Kupiłam cały komplet w pm. Mi to aż tak bardzo nie przeszkadza, ale obroża jak tak jakby starszego wydania.

Posted

ewka i haker napisał(a):
ja kupilam dzis nowa obroze....
koszmar
i to jaki kolor:D:D:D

Różowy? :loveu:

A co do tego florala, to może wypuścili taką serię? Zauważcie, że przy tej bladszej taśmie jest brązowy "obrys", a przy tej żywszej czarny.

Posted

Różową dla samca? Ludzie powiedzą, że suczka :p :eviltong:
A przecież samiec nie Tinky Winky :lol: :cool3:
Kupię z okazji urodzin jakieś nowe rogzy :razz:

Posted

Judyciak napisał(a):
Różową dla samca? Ludzie powiedzą, że suczka :p :eviltong:
A przecież samiec nie Tinky Winky :lol: :cool3:

To co? Ja mam samca i zamówilam właśnie Rogzette i Pink Hearts, niech sobie myslą ze to suczka, a mi się te wzorki podobają. :lol:

Posted

[quote name='Rinuś']co jak co , ale różewgo na mojego psa bym nie założyła :evil_lol: Ja gdybym miała psa tez nie :eviltong: Moja sucz za to się ładnie prezentuje:p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...