gops Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='asiol']Znalazłam obroże dla Bulwy: http://www.allegro.pl/item441953425_obroza_z_kolcami.html Cudooo taaaa sczegolnie ja piesek bedzie chcial sie z toba pobawic i dostaniesz z tych kolcy po nogach :diabloti: [quote name='Olusia']Purple Paw to limitowana kolekcja, ten fiolet ;) aaa to zem nie wiedziala jak to sie nazywa ;)
asiol Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Pff, jakoś to przeżyje :D Niedługo ją kupie ^^
psiulka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Marihuana']Czy mogłby mi ktos powiedziec gdzie moge zakupic te sliczna obroze Rogza PURPLE PAW 16 mm??? Proszę. ;) Klik.
gops Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 asiol napisał(a):Pff, jakoś to przeżyje :D Niedługo ją kupie ^^ no niewiem przeciez bulwy z tego co wiem maja dosyc krotkie szyjki a taka szeroka obroza to chyba jak w kolnierzu by byl :diabloti: musisz mi koniecznie pokazac jak juz bedziesz miala ;):loveu:
asiol Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Pokaże, tylko kupię ją dopiero za kilka tygodni :D Bo chcę mu ją dać na urodziny (dobry pretekst xD)
Marihuana Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='psiulka']Proszę. ;) Klik. Super dzieki, nie wiecie czy jest smycz do tej obrozy???
psiulka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Marihuana']Super dzieki, nie wiecie czy jest smycz do tej obrozy??? Nie ma. Są tylko ID'y.
ariss Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 powiem szczerze,że mi się podobają,ale jeszcze do różu na psie nie dorosłam:eviltong:więc niech się inni licytują:razz:
Marta_Ares Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Agata_Roki']Ehh...jak tak patrzę na te wasze galanterie. My mamy ubogą - 2xsmyczka,szelki,obroża,kolczata :placz: Staram się to zmienić - dla rodziców głupotą jest kupowanie dla psa firmowych obróżek i tych innych,obecnie jestem na etapie szukania fajnej obróżki dla mojego żółtka,podoba mi się strasznie czarna w kostki z Froga. Ogólnie może ma ktoś do sprzedania na boksia(najlepiej 60cm) ,mało używane i niedrogie :cool3: drzalka a chusteczkę z Mojego Psa za ile byś upchnęła ?? :loveu: moze smyczke linke abrdzo fajna:evil_lol: :evil_lol:
dog_master Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/announcement.php?f=36 Punkt 5. Linijka 5.
diabelkowa Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 no to nasz golf: pies z rana - znudzony tu z kawalkiem nowej smyczki ;] fotki zlej jakosci bo z telefonu ;]
vpassione Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Wybrałam sobie smyczke i szelki, żeby kupić. Zajrzałam do pełnej miski, ale nie było szelek, miały pojawić się niedługo(p. Kamil mnie poinformował kiedy się pojawią i raz jeszcze jak już się pojawiły), zamówiłam w telezoo skuszona gratisami, a następnego dnia(kiedy wyjechałam w góry) pani zadzwoniła, czy chce zmienić zamówione kolory, czy zrezygnować. Zrezygnowałam, chciałam kupić w pm, ale oczywiście jak wróciłam, znów ktoś szelki kupił przede mną. I tu prośba do telezoo, by może zmienić coś na stronie sklepu, żeby zamawiający wiedział, czy coś, co chce jest do wzięcia, czy nie. To, że pisze "szelki, dostępność: jest", nic właściwie nie daje, bo ja jasnowidzem nie jestem, żeby z góry wiedzieć, że chodzi o inny wzór. Takim sposobem nie doczekam się w poniedziałek żadnej przesyłki. Coś mam pecha :roll:
gops Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 asiol napisał(a):Pokaże, tylko kupię ją dopiero za kilka tygodni :D Bo chcę mu ją dać na urodziny (dobry pretekst xD) taaa kazdy powod dobry :diabloti: diabelkowa slicznie mu w tym golfie ;) wcale nie jest taki szeroki jak sie wydawalo :razz: te rogzy z hiszpani swietne :loveu: ale roz..ehh to jednak nie dla nas ;)
diabelkowa Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 tez sie zdziwilam ze nie wyglada jak golf ;p
drzalka Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Logankowa fajnie mu w tej obrozy. Jesli chodzi o tego rogza antyk, to kiedys wstawialam zdieciatakiej obrozy tylko czarno bialej. Mam z takiego materialu smycz czyli z nylonu - mechaci sie. Smycz zmechacona jeszcze ujdzie ale obroza niet :lol:
moon_light Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Wiecie czy z telezoo już chodzą przesyłki normalnie ?? bo chce zamówić smycz, ale musiała by być u mnie najpozniej w piątek rano.. i 2 pyt. Jak tam jest z wysyłką, czy powyżej jakiejś kwoty (100zł?) jest darmowa ?
vpassione Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 moon_light napisał(a):Jak tam jest z wysyłką, czy powyżej jakiejś kwoty (100zł?) jest darmowa ? Jak czytam ze zrozumieniem, to powyżej 100zł jest przesyłka darmowa, ALE tylko na terenie Warszawy.
moon_light Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 vpassione napisał(a):Jak czytam ze zrozumieniem, to powyżej 100zł jest przesyłka darmowa, ALE tylko na terenie Warszawy. dziekuje :)
dog_master Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 vpassione napisał(a):Wybrałam sobie smyczke i szelki, żeby kupić. Zajrzałam do pełnej miski, ale nie było szelek, miały pojawić się niedługo(p. Kamil mnie poinformował kiedy się pojawią i raz jeszcze jak już się pojawiły), zamówiłam w telezoo skuszona gratisami, a następnego dnia(kiedy wyjechałam w góry) pani zadzwoniła, czy chce zmienić zamówione kolory, czy zrezygnować. Zrezygnowałam, chciałam kupić w pm, ale oczywiście jak wróciłam, znów ktoś szelki kupił przede mną. I tu prośba do telezoo, by może zmienić coś na stronie sklepu, żeby zamawiający wiedział, czy coś, co chce jest do wzięcia, czy nie. To, że pisze "szelki, dostępność: jest", nic właściwie nie daje, bo ja jasnowidzem nie jestem, żeby z góry wiedzieć, że chodzi o inny wzór. Takim sposobem nie doczekam się w poniedziałek żadnej przesyłki. Coś mam pecha :roll: Może napisz do nich maila? Oni są na Dogo? Cóż, wniosek taki: nie zmienią tego, nie będzie się u nich kupować ;) I tyle... Też nie lubię takich sytuacji... :/
Illusion Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Strasznie te szelki mi się spodobały :loveu:. Mógłby mi ktoś pokazać takie na psie? ;)
WildH Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Tim w obroży z Netto: Niestety spaceru nie było, bo na przeciwko schroniska motocross sobie urządzili i nie można było psów wyprowadzać :mad:.
gops Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 RCookie mi tez strasznie sie podobaja :loveu: Puzzlowa je ma jak wejdzie na dogo to moze nam pokaze :razz:
Olusia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ponawiam pytanie, czy te szelki będą dostępne również w kolorze różowym? Zależy mi na rozmiarze L ;)
wiq Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 diabeł, materiał się wyrobił, jest bardziej podatny i się trzyma :P ha, a ja dziś kupiłam jednak łańcuchy rogzowe i mam nadzieję zakończę zakupomanię :evil_lol:
psiulka Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='Olusia']Ponawiam pytanie, czy te szelki będą dostępne również w kolorze różowym? Zależy mi na rozmiarze L ;) Są, w Pełnej-Misce klik.
Recommended Posts