Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

asiol napisał(a):
Pff, jakoś to przeżyje :D
Niedługo ją kupie ^^

no niewiem przeciez bulwy z tego co wiem maja dosyc krotkie szyjki a taka szeroka obroza to chyba jak w kolnierzu by byl :diabloti:
musisz mi koniecznie pokazac jak juz bedziesz miala ;):loveu:

Posted

[quote name='Agata_Roki']Ehh...jak tak patrzę na te wasze galanterie.
My mamy ubogą - 2xsmyczka,szelki,obroża,kolczata :placz:
Staram się to zmienić - dla rodziców głupotą jest kupowanie dla psa firmowych obróżek i tych innych,obecnie jestem na etapie szukania fajnej obróżki dla mojego żółtka,podoba mi się strasznie czarna w kostki z Froga.

Ogólnie może ma ktoś do sprzedania na boksia(najlepiej 60cm)
,mało używane i niedrogie :cool3:

drzalka a chusteczkę z Mojego Psa za ile byś upchnęła ?? :loveu:

moze smyczke linke abrdzo fajna:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Wybrałam sobie smyczke i szelki, żeby kupić. Zajrzałam do pełnej miski, ale nie było szelek, miały pojawić się niedługo(p. Kamil mnie poinformował kiedy się pojawią i raz jeszcze jak już się pojawiły), zamówiłam w telezoo skuszona gratisami, a następnego dnia(kiedy wyjechałam w góry) pani zadzwoniła, czy chce zmienić zamówione kolory, czy zrezygnować. Zrezygnowałam, chciałam kupić w pm, ale oczywiście jak wróciłam, znów ktoś szelki kupił przede mną.
I tu prośba do telezoo, by może zmienić coś na stronie sklepu, żeby zamawiający wiedział, czy coś, co chce jest do wzięcia, czy nie. To, że pisze "szelki, dostępność: jest", nic właściwie nie daje, bo ja jasnowidzem nie jestem, żeby z góry wiedzieć, że chodzi o inny wzór. Takim sposobem nie doczekam się w poniedziałek żadnej przesyłki.
Coś mam pecha :roll:

Posted

asiol napisał(a):
Pokaże, tylko kupię ją dopiero za kilka tygodni :D Bo chcę mu ją dać na urodziny (dobry pretekst xD)

taaa kazdy powod dobry :diabloti:

diabelkowa slicznie mu w tym golfie ;)
wcale nie jest taki szeroki jak sie wydawalo :razz:

te rogzy z hiszpani swietne :loveu:
ale roz..ehh to jednak nie dla nas ;)

Posted

Logankowa fajnie mu w tej obrozy. Jesli chodzi o tego rogza antyk, to kiedys wstawialam zdieciatakiej obrozy tylko czarno bialej. Mam z takiego materialu smycz czyli z nylonu - mechaci sie. Smycz zmechacona jeszcze ujdzie ale obroza niet :lol:

Posted

Wiecie czy z telezoo już chodzą przesyłki normalnie ??
bo chce zamówić smycz, ale musiała by być u mnie najpozniej w piątek rano..

i 2 pyt.
Jak tam jest z wysyłką, czy powyżej jakiejś kwoty (100zł?) jest darmowa ?

Posted

moon_light napisał(a):
Jak tam jest z wysyłką, czy powyżej jakiejś kwoty (100zł?) jest darmowa ?
Jak czytam ze zrozumieniem, to powyżej 100zł jest przesyłka darmowa, ALE tylko na terenie Warszawy.

Posted

vpassione napisał(a):
Wybrałam sobie smyczke i szelki, żeby kupić. Zajrzałam do pełnej miski, ale nie było szelek, miały pojawić się niedługo(p. Kamil mnie poinformował kiedy się pojawią i raz jeszcze jak już się pojawiły), zamówiłam w telezoo skuszona gratisami, a następnego dnia(kiedy wyjechałam w góry) pani zadzwoniła, czy chce zmienić zamówione kolory, czy zrezygnować. Zrezygnowałam, chciałam kupić w pm, ale oczywiście jak wróciłam, znów ktoś szelki kupił przede mną.
I tu prośba do telezoo, by może zmienić coś na stronie sklepu, żeby zamawiający wiedział, czy coś, co chce jest do wzięcia, czy nie. To, że pisze "szelki, dostępność: jest", nic właściwie nie daje, bo ja jasnowidzem nie jestem, żeby z góry wiedzieć, że chodzi o inny wzór. Takim sposobem nie doczekam się w poniedziałek żadnej przesyłki.
Coś mam pecha :roll:

Może napisz do nich maila? Oni są na Dogo?

Cóż, wniosek taki: nie zmienią tego, nie będzie się u nich kupować ;) I tyle... Też nie lubię takich sytuacji... :/

Posted

Tim w obroży z Netto:

Niestety spaceru nie było, bo na przeciwko schroniska motocross sobie urządzili i nie można było psów wyprowadzać :mad:.

Posted

diabeł, materiał się wyrobił, jest bardziej podatny i się trzyma :P

ha, a ja dziś kupiłam jednak łańcuchy rogzowe i mam nadzieję zakończę zakupomanię :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...