gops Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Kinga&Wenka napisał(a):Właśnie doszły do nas szelki i obroża (rogzy) ;) pokaz :razz: jakie wzorki?
Bewarka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Kinga&Wenka napisał(a):Właśnie doszły do nas szelki i obroża (rogzy) ;) Madzik93 napisał(a):Jest juz nasz nowy nabytek :multi: Pokazywać dziewczyny, pokazywać! :D
x19marta92x Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 pokaaa :evil_lol: ja też chcę pieska i mu obróżki kupować :placz:
diabelkowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 wiq napisał(a):diabeł, ale moje już się wyrobiły i się nie odpinają.. ja myślę, że to przez te metalowe kółka dookoła dziurek ;) ha, ja jutro zrobię sobię rozpustę zakupową :evil_lol: chyba jednak rogzołańcuszki, teraz myślę, że czerwony, niebieski i pomarańcz.. :shake::evil_lol: jak sie wyrobily ?
Pestka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Mam nadzieje ze na poczcie są moje obroze :D
kaskaSz Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Bzikowa napisał(a):Bezik w nowym rogzie Śliczności :loveu: Olusia napisał(a):Niebieski dobrze wygląda na białym ;) dokładnie :cool3: Ponownie proszę o opinię nt. szelek red dingo. :razz:
Maupa4 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 "Komplety" Ami Play'a na modelach ... wszystko we wzór "trupie czachy z wisienkami" ...
ariss Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 diabelkowa napisał(a):Maupa a nie wstawialas juz ich ? ja też już te fotki widziałam:eviltong:
Maupa4 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Właśnie nie pamiętam ... :oops: Ale na modelach to chyba nie ... Wklejałam swoje obroże ale "na stole" ... A to nie moje psy ... Ja mam "miliardy prosiaków" ... no i porobiłam miliard zdjęc ostatnio i tak jakoś ... myli mi się co i gdzie wklejałam ... Na pewno wklejałam je u siebie na wątku. Sprawdzę i najwyżej wymienię ... :cool3:
diabelkowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 to pierwsze zdjecie z ONkiem bylo na watku ale luuz :) chetnie popatrzymy drugi raz :) tego ostatniego nie bylo :)
ariss Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Maupa4 napisał(a):Właśnie nie pamiętam ... :oops: Ale na modelach to chyba nie ... Wklejałam swoje obroże ale "na stole" ... A to nie moje psy ... Ja mam "miliardy prosiaków" ... no i porobiłam miliard zdjęc ostatnio i tak jakoś ... myli mi się co i gdzie wklejałam ... Na pewno wklejałam je u siebie na wątku. Sprawdzę i najwyżej wymienię ... :cool3: ja widziałam na bank te foty gdzie są 2 psiaki;),daj jakieś inne:razz:
ariss Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ja to nie lubie takich obróżek:shake:,bo one mogą krzywde innym psiakom zrobić:roll:
gops Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 woooooow takich dluuugich kolcy to ja jeszcze nie widzialam :crazyeye: ja lubie takie tylko zeby mialy te kolce stepione ;)
.Agata. Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ehh...jak tak patrzę na te wasze galanterie. My mamy ubogą - 2xsmyczka,szelki,obroża,kolczata :placz: Staram się to zmienić - dla rodziców głupotą jest kupowanie dla psa firmowych obróżek i tych innych,obecnie jestem na etapie szukania fajnej obróżki dla mojego żółtka,podoba mi się strasznie czarna w kostki z Froga. Ogólnie może ma ktoś do sprzedania na boksia(najlepiej 60cm) ,mało używane i niedrogie :cool3: drzalka a chusteczkę z Mojego Psa za ile byś upchnęła ?? :loveu:
psiulka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='ROGZ_POLSKA']dla pocieszenia moge napisac ,ze wczoraj bylem tu w zoologu ( Hiszpaniskim :diabloti: ) stal caly stojak ROGZa ..ale znalazlem i kupilem dwie oboroze ROGZa ktorych nigdzie nie widzialem w czarno rozowe kwadraciki mozna powiedziec EMO obroza ROGZA po metkach widac ze jest jakis antyk ROGZOwy :cool3: obroze sa w rozmiarze M , jutro postaram sie wrzucic ich fotki :p a od poniedzialku beda do kupienia ! :razz: pozdrowienia z Costa Brava O, to musimy je koniecznie zobaczyć. :razz: A ja napisałam do Pana PW, ale nie dostałam odp... Obrożomaniacy też pozdrawiają. :D
gops Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ja jak zobacze to moze tez kupie ;) zalezy czy ladna :diabloti: tak pewnie ze pozdrawiamy ;)
Marihuana Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Czy mogłby mi ktos powiedziec gdzie moge zakupic te sliczna obroze Rogza PURPLE PAW 16 mm???
gops Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Marihuana']Czy mogłby mi ktos powiedziec gdzie moge zakupic te sliczna obroze Rogza PURPLE PAW 16 mm??? poszukaj w pelnej misce http://www.pelna-miska.pl tam powinny byc ale ja nawet niewiem jaki to wzorek..
asiol Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Znalazłam obroże dla Bulwy: http://www.allegro.pl/item441953425_obroza_z_kolcami.html Cudooo
Olusia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Purple Paw to limitowana kolekcja, ten fiolet ;)
Recommended Posts