asiol Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 xD Braawooo psiaraa xDD Matko Święta, jeszcze bardziej sobie nagrabiła (:
Illusion Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='psiulka']Ma ktoś może zdjęć smyczy S i M, żeby porównać? Bo wydaje mi się, że Ski mi wystarczą, a mam zamiar coś kupić... :) Masz na myśli rogzowe? Ja fotek "porównawczych" nie mam, ale widziałam Ski na żywo i moim zdaniem są strasznie cieniuśkie, bałabym się na tym psa prowadzić :lol:.
drzalka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Haha boszsz psiara.... a podejrzewalam cos gdy napisala ze wie ze mialam juz niekupowa obrozy :shake::roll::shake: Diabelkowa dawaj zdiecia na psie
Olusia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Aj, ślicznie mu :loveu: Niebieski dobrze wygląda na białym ;)
gops Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 teraz to psiarze sie nalezy ban na zawsze :diabloti: slicznie mu :loveu: ja przez jakis czas myslalm ze moj green tartan to Ska ale jak zobaczyla Ske na yorku sasiadow to Mka jest duzo szersza ;)
diabelkowa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 drzalka napisał(a):Haha boszsz psiara.... a podejrzewalam cos gdy napisala ze wie ze mialam juz niekupowa obrozy :shake::roll::shake: Diabelkowa dawaj zdiecia na psie zdjecia jutro;]
drzalka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ok poczekam ;) Zna ktos jakąs solidną firme na polskim rynku oprocz Dingo z lancuszkami dla psow
diabelkowa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 tu mas zniemieckiej firmy ale dostepna na allegro : http://allegro.pl/item444849300_obroza_lancuch_dla_psa_firmy_sprenger.html bardzo dobre sa :)
x19marta92x Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Bzikowa ślicznie mu w tej obróżce, ale skądś ją kojarzę... gopsie nie miałaś podobnej? :lol:
drzalka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Wiem diabel znam tą firme ale mi chodzi o łanuszek taki cienki, nie łanuch krowiasty
asiol Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Drzalka- http://ipo-sklep.pl/index.php?cPath=1_46 Ja chce sobie kupić ten z małymi ogniwami i smyczka skórzana i komplet wystawowy :)
psiulka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='RCookie']Masz na myśli rogzowe? Ja fotek "porównawczych" nie mam, ale widziałam Ski na żywo i moim zdaniem są strasznie cieniuśkie, bałabym się na tym psa prowadzić :lol:. Ja mam zwykłą "Skę" przepinaną czarną, na której prowadzę Czikę i wszystko jest w porządku, jeszcze się nie zdarzyło, żeby się urwała czy coś, a mam ją od lutego. ;) [quote name='Olusia']Aj, ślicznie mu :loveu: Niebieski dobrze wygląda na białym ;) Niebieski do wszystkiego prawie pasuje. :loveu:
Unbelievable Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='dog_master']Ona czyli Ty czyli do widzenia. wiedziałam że to ona :evil_lol: nawet chciałam się pytać ale nie zdążyłam:razz:
gops Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Tinka:) napisał(a):wiedziałam że to ona :evil_lol: nawet chciałam się pytać ale nie zdążyłam:razz: ja tam sie dalam nabrac :roll:
ewka i haker Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ludzie mylsa ze Ip nie mozna sprawdzic
dog_master Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Jeżeli chodzi Ci o Psiarę, to nie, nie sprawdzałam IP. Nie trzeba było... EOT, piszcie na temat proszę. Wystarczający jest już w tym temacie off...
diabelkowa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 spostrzezenia co do obrozy: super jest szerokosc OK ALE: jak wiq mowila odpina sie... moj tata mowi ze to przez to ze ten dzydzel przez ktory sie wklada tame z obrozy jak sie zapnie jest za szeroki wgniecie sie i juz :P ale ogolnie ok jutro fotki
taxelina Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 mi sie teraz niebieska dla Niuni taka jedna spodobala :D bo ta czarna ciezko widac na czarnym psie :P i akurat wyprzedaz tych jest , moze kupie :P widzialam id rogza nowe np. planet ale juz obrozek nie sprowadzili :( tylko same id
gops Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 a ja troche zaoszczedze i kupie mojemu obroze skorzana z wozy :loveu: oczywiscie dopiero za okolo miesiac albo i pozniej :roll: ta co ja chcem razem z przesylka 70zeta mnie wyniesie ;) troche sporo mialam bym 3 rogzy :evil_lol: ale dam rade :diabloti: diabelkowa juz jest jutro czekamy na foty :eviltong:
x19marta92x Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 gopsie 1. NIE idę z Tobą po obroże, tam śmierdzi! 2. Nie kupuj skórzanej...:shake:
gops Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 x19marta92x napisał(a):gopsie 1. NIE idę z Tobą po obroże, tam śmierdzi! 2. Nie kupuj skórzanej...:shake: 1.sama smierdzisz :eviltong: 2.kupie :eviltong: nie musisz isc bo zamowie przez neta :diabloti::razz:
wiq Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 diabeł, ale moje już się wyrobiły i się nie odpinają.. ja myślę, że to przez te metalowe kółka dookoła dziurek ;) ha, ja jutro zrobię sobię rozpustę zakupową :evil_lol: chyba jednak rogzołańcuszki, teraz myślę, że czerwony, niebieski i pomarańcz.. :shake::evil_lol:
gops Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 wiq napisał(a):diabeł, ale moje już się wyrobiły i się nie odpinają.. ja myślę, że to przez te metalowe kółka dookoła dziurek ;) ha, ja jutro zrobię sobię rozpustę zakupową :evil_lol: chyba jednak rogzołańcuszki, teraz myślę, że czerwony, niebieski i pomarańcz.. :shake::evil_lol: a co planujesz? kup lancuszek czerwony :loveu:
Inkaa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Właśnie doszły do nas szelki i obroża (rogzy) ;)
Recommended Posts