WildH Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Maupa4, dużo tego :crazyeye:. deer, w Netto są teraz identyczne obroże, ale z kółkami do smyczy :razz:. Chyba tylko czarne i w jednym rozmiarze.
psiulka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='RCookie']A czy któraś z Was przygarnęłaby hibiskusy razem ze smyczką? :razz: Jakbym już zdecydowała się na sprzedaż to wolałabym "pozbyć" się od razu całego kompletu ;). Dla mnie no problem. Przynajmniej Czik będzie miała niebieski komplecik, bo jeszcze takiego nie ma. ;)
wiq Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 a ja mam swoje muscaty w końcu ;) nawet nawet ;)
drzalka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Tede_girl napisał(a):co co co gadaj ;] drzałka - a czy ty przypadkiem nie miałaś z tym skończyć ?? niewiem , czy dobrze sie orientuje , szybkiego widziałam twój post ;] ale cos mi tak swita Heh, no co, tylko pytam :lol: ja nawet niezaczelam;p Mam dwie obroze i dwie smycze jak normalny obywatel :diabloti::evil_lol:
Illusion Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='psiulka']Dla mnie no problem. Przynajmniej Czik będzie miała niebieski komplecik, bo jeszcze takiego nie ma. ;) Ooo... no to muszę poważnie zastanowić się czy sprzedać ten komplecik skoro już pewna osoba się znalazła :razz:. W tym tygodniu postaram się jeszcze dać odpowiedź ;). Dzisiaj byłam w sklepie, przy okazji obejrzałam sobie śliczne turkusowe wozy, które jednak mnie nie przekonały... Może jakby taśma była troszku szersza, z ćwiekami, a nie świecidełkami i cena niższa to bym się zdecydowała :cool3:. Spodobała mi się jeszcze obróżka z chustką w szkocką kratę, ale za taką cenę mogłabym mieć dwie, zamówione w sieci :shake:.
psiulka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='RCookie']Ooo... no to muszę poważnie zastanowić się czy sprzedać ten komplecik skoro już pewna osoba się znalazła :razz:. W tym tygodniu postaram się jeszcze dać odpowiedź ;). To proszę o PW jak coś. ;)
Tede_girl Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 drzalka napisał(a):Heh, no co, tylko pytam :lol: ja nawet niezaczelam;p Mam dwie obroze i dwie smycze jak normalny obywatel :diabloti::evil_lol: no niby... ale normalny obywatel ma jedna obroze (kolczatke najczęściej :shake: ) / szelki i smycz ( przeważnie flexi do kolczatki :crazyeye: ) a przynajmiej u mnie na osiedlu tak jest ...:roll:
drzalka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Heh są normalni obywatele i normalni obywatele :diabloti: No dobra mam ochote jeszcze na łańcuszek i smycz okrągłą skórzaną :roll: lupine sobie podaruje:lol:
Maupa4 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 drzalka napisał(a):Heh są normalni obywatele i normalni obywatele :diabloti: Oczywiście że są normalni obywatele i normalni obywatele ... w związku z tym ja nadrabiam zaległości lupinkowe ... :diabloti:
taxelina Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='WildH']deer, w Netto są teraz identyczne obroże, ale z kółkami do smyczy :razz:. Chyba tylko czarne i w jednym rozmiarze. mieszkam w Szwecji i mimo ze mam netto to nie ma nic dla zwierzakow u nas teraz, bylo niedawno ale tylko male poslanie i jakies kosci.. obrozek itd nie bylo [quote name='psiulka']A mogłabyś zrobić filmik jak świeci w ciemnościach? ;) Filmik sprzed chwili: http://www.wrzuta.pl/film/czn6H6z4Ln/mvi_3703
*Monia* Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Filmik sprzed chwili: http://www.wrzuta.pl/film/czn6H6z4Ln/mvi_3703 UFO przyleciało :-o. Też mam świecącą obróżkę i jest naprawdę przydatna w nocy. Tylko powinnam szyję Hexolinie zgolić :evil_lol:. Dzisiaj wybrałam się po rogza łańcuszek fioletowy i nie było dostawy jednak :placz:. Był tylko czarny, ale taki to ja już licytuję ;). XLka będzie na Hexi dobra i bardzo mnie ucieszyło, że psiulicy na sznurowadle nie będę prowadzać musiała :razz:. Chyba z telezoo zamówię, bo mi się kolejny tydzień chyba czekać nie będzie chciało.. Kupiłam fajną obróżkę na jesień, więc wypad do sklepu jednak jakimś małym sukcesem się zakończył :lol:.
psiulka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='deer_1987'] Filmik sprzed chwili: http://www.wrzuta.pl/film/czn6H6z4Ln/mvi_3703 Dziękuję. ;) Przydałaby się nam taka.
taxelina Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='psiulka']Dziękuję. ;) Przydałaby się nam taka. za 109 kr Ci moge kupic, zolta albo pomaranczowa tam bylo chyba 31-41 cm obwod ;) to bedzie 36 zl ale nie wiem ile przesylka do Ciebie ;) firma ktora ja robi jest szwedzka i raczej nie znana w polsce :(
psiulka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='deer_1987']za 109 kr Ci moge kupic, zolta albo pomaranczowa tam bylo chyba 31-41 cm obwod ;) to bedzie 36 zl ale nie wiem ile przesylka do Ciebie ;) firma ktora ja robi jest szwedzka i raczej nie znana w polsce :( Popatrzę jeszcze u nas, a może na targach coś będzie. Wiem, że kiedyś były Visiglo i może coś takiego bym sobie sprawiła... Zobaczymy. ;) Ale jak coś to będę pisać.
taxelina Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='psiulka']Popatrzę jeszcze u nas, a może na targach coś będzie. Wiem, że kiedyś były Visiglo i może coś takiego bym sobie sprawiła... Zobaczymy. ;) Ale jak coś to będę pisać. Mam nadzieje ze znajdziesz ;) Brakuje w sumie tego kolka ale to mozna albo dorobic albo miec dwie - ja tu mialam dwie, rogz pomaranczowy i ta zeby filmik zrobiv jak ta swieci :P
wiq Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ha, tym się nie chwaliłam :P muscaty tylko wyregulować muszę :mdleje:
ewka i haker Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 muscaty sliczne:D:D ta obroze swiecace sa mniejsze
Tede_girl Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 muscat fajowy , ale te szelki maja głupi krój za to manmat :loveu:
*Monia* Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Pochwalę się swoim jesiennym nabytkiem (na zimę chyba taki niebieski Hexi sprawię ;)): I tak się ukrywa trochę pod sierścią :roll:
taxelina Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 no nie wioem czy mniejsze sa.. ma tyle co rogz sherry a ta blink jest na nia za duza
Tede_girl Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 *Monia* - wytrzymała?? bo o niej myslałam ... chciałam takie 2 kupić :] akurat te http://www.allegro.pl/item444719630_obroza_chaba_rio_xl_super_wzor.html
Olusia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Wydaje mi się, że są. Mam 2 obroże z Chaby- jedną już kilka dobrych lat i drugą, mniej-więcej od roku. Trzymają się bardzo dobrze, ani razu się nie odpięły, itd. ;)
Tede_girl Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 dobra , a czy miały jakieś extremalne testy , bo mój to 50 kilo żywej wagi i pełno mięśni ... :]
Recommended Posts