gops Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Tede_girl napisał(a)::P a ja na Xlki :] masz galerie? nawet niewiem jakiego masz psiaka :roll:
taxelina Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Nowy nabytek, ale tylko do uzytku dla Niuni, dla Sherry jamnika jest za duza :( brakuje tylko kolka zeby w razie co zaczepic smycz http://www.wrzuta.pl/film/8c8wwzob5R/mvi_3702
Illusion Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='gops']ooo to rob szybko :diabloti: i jak bedzie jakis ladny rogzik Mka aby nie rozowy to pamietaj o mnie :razz: [quote name='psiulka']Bo ja poluję na eMki! :cool3: Doszłam do wniosku, że na pewno chcę sprzedać obrożę fioletową rogz z odblaskową nitką (na zatrzask) i zastanawiam się co zrobić z hibiskusami :lol:.
Tede_girl Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 gops napisał(a):masz galerie? nawet niewiem jakiego masz psiaka :roll: niemam i jak narazie mić niebede ... brak aparatu i czasu... ale mam duuużego Onkowatego Kundla :]
diabelkowa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 gops napisał(a):hehe :evil_lol: znaczy sie ze fajne ;) "w pyte"=fajne,spoko :diabloti: delikatnie powiedziane :p w pyte to znaczy zajebiste ;] gops napisał(a):no to w piatek pewnie dojdzie ;) bedziesz mogla caly weekend sie tym cieszyc :diabloti: mysle ze jutro bedzie bo szybko ida przesylki
gops Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 RCookie napisał(a):Doszłam do wniosku, że na pewno chcę sprzedać obrożę fioletową rogz z odblaskową nitką (na zatrzask) i zastanawiam się co zrobić z hibiskusami :lol:. fiolet to ja mam :eviltong: a hibiskusy :diabloti: :razz::razz: Tede_girl napisał(a):niemam i jak narazie mić niebede ... brak aparatu i czasu... ale mam duuużego Onkowatego Kundla :] ;) to pozdrow odemnie :diabloti: diabelkowa napisał(a):delikatnie powiedziane :p w pyte to znaczy zajebiste ;] mysle ze jutro bedzie bo szybko ida przesylki nie chcialam tak brzydko mowic :eviltong: no to jak dojdzie to koniecznie sie pochwal :razz:
wiq Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 a do mnie dziś doszły muscaty, zamawiane ho ho ho temu :evil_lol: ale jeszcze leżą na poczcie :P
gops Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 wiq napisał(a):a do mnie dziś doszły muscaty, zamawiane ho ho ho temu :evil_lol: ale jeszcze leżą na poczcie :P to idz po nie :diabloti: one na ciebie czekaja... im tam samym smutno jest... no idz i zrob zdjecia tzn nie poczcie tylko muscatom;)
wiq Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 najpierw przejdę się do schronu psy wziąć na spacerniak :P później może mi się zachce na pocztę :evil_lol:
taxelina Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10947368&postcount=1118 nikt nie widzi? bo nie komentujecie :P
gops Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='deer_1987']http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10947368&postcount=1118 nikt nie widzi? bo nie komentujecie :P tak serio to nie wiedizlam co to :eviltong: fajne toto tylko takie odstajace mi sie nie podoba przy tej obrozy ;)
taxelina Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Nie wiedzialas co? :P jak watek obroze, szelki, smycze to chyba wiadomoi ze jedno z tych trzech to jest :P Swieci na 200 metrow, przydatne jak ciemno i ponuro a pies bez smyczy
asiol Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Świeecii :D Jaka smycz lepiej pasuje do obroży skórzanej z kolcami- cała skórzana czy może z łańcucha plus rączka ze skóry :D ?
gops Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 deer_1987 napisał(a):Nie wiedzialas co? :P jak watek obroze, szelki, smycze to chyba wiadomoi ze jedno z tych trzech to jest :P Swieci na 200 metrow, przydatne jak ciemno i ponuro a pies bez smyczy no ze obroza to sie domyslilam :eviltong: ale niewiedzialam do konca bo takie cos biale odstawalo to sobie pomyslalam nie bede nic pisac bo cos zle mysle pewnie :evil_lol:
gops Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 asiol napisał(a):Świeecii :D Jaka smycz lepiej pasuje do obroży skórzanej z kolcami- cała skórzana czy może z łańcucha plus rączka ze skóry :D ? skorzana albo lancuszkowa ;)
Unbelievable Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 asiol napisał(a):Świeecii :D Jaka smycz lepiej pasuje do obroży skórzanej z kolcami- cała skórzana czy może z łańcucha plus rączka ze skóry :D ? łańcuchowa jest cholernie niewygodna, szczególnie teraz gdy zimno idzie...widziałam ręce kolegi po spacerze na takiej smyczy z jego 30kg astem, nie polecam:diabloti:
gops Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Tinka:) napisał(a):łańcuchowa jest cholernie niewygodna, szczególnie teraz gdy zimno idzie...widziałam ręce kolegi po spacerze na takiej smyczy z jego 30kg astem, nie polecam:diabloti: ale te lancuszki przewaznie maja skorzana raczke za ktora sie trzyma :diabloti: oprocz tego sa ciezkie i nie kazdy pies je lubi ;) to sa ladne i ladnie wygladaja :razz:
Unbelievable Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 gops napisał(a):ale te lancuszki przewaznie maja skorzana raczke za ktora sie trzyma :diabloti: oprocz tego sa ciezkie i nie kazdy pies je lubi ;) to sa ladne i ladnie wygladaja :razz: a jak się chce skrócić smycz to powstaje buba:cool1:
gops Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Tinka:) napisał(a):a jak się chce skrócić smycz to powstaje buba:cool1: chyba ze ma sie tak krotka ze nie trzeba skracac :diabloti: no jak sie chce skrocic to rzeczywiscie zimno w rece :razz:
Unbelievable Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 gops napisał(a):chyba ze ma sie tak krotka ze nie trzeba skracac :diabloti: no jak sie chce skrocic to rzeczywiscie zimno w rece :razz: a jak jeszcze takie 30kg pociągnie:loveu::evil_lol:
asiol Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 No ale chodziło mi o taką ze skórzaną rączka :P No ale ok, chyba wybiorę taką zwykłą :D
Unbelievable Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 asiol napisał(a):No ale chodziło mi o taką ze skórzaną rączka :P No ale ok, chyba wybiorę taką zwykłą :D ja też o takiej mówię ;)
asiol Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 No przecież wiem :D Proszę nie rób ze mnie idiotki :D
drzalka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Kolejna nowosc lupine, tym razem dla średniaków Dapper Dog
Recommended Posts