ariss Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 gops napisał(a):to nie przerabiaj :razz: a czemu akurat na klips musi byc? :diabloti: no bo,szybciej się zakłada:evil_lol:ale L nie ma chyba,albo ślepa jestem:crazyeye:
gops Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ariss napisał(a):no bo,szybciej się zakłada:evil_lol:ale L nie ma chyba,albo ślepa jestem:crazyeye: a niewiem.. zaraz spojze ;) edit: http://www.pelna-miska.pl/sklep/index.php?cat_id=181 tylko to
ariss Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 gops napisał(a):a niewiem.. zaraz spojze ;) edit: http://www.pelna-miska.pl/sklep/index.php?cat_id=181 tylko to :crazyeye:jest:multi::multi::multi:teraz musze przemówić do swojej glowy,że takie zapięcie też jest dobre:evil_lol:to może potrwać:evil_lol:ale bardzo dziękuję:loveu:
gops Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ariss napisał(a)::crazyeye:jest:multi::multi::multi:teraz musze przemówić do swojej glowy,że takie zapięcie też jest dobre:evil_lol:to może potrwać:evil_lol:ale bardzo dziękuję:loveu: jest dobre :diabloti: bardzo dobre ;) wrecz cudowne :razz: bardzo ladnie wyglada i mniejsze prawdopodobienstwo ze sie rozepnie :eviltong:
ariss Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 gops napisał(a):jest dobre :diabloti: bardzo dobre ;) wrecz cudowne :razz: bardzo ladnie wyglada i mniejsze prawdopodobienstwo ze sie rozepnie :eviltong: zdecydowanie mi to ułatwiasz:eviltong: a co myślicie o tych rogzowych ID????Też bym zamówiła,ale boje się ,że wrazie zagubienia psa..tfu,tfu,tfu...ludzie będą myśleli,że to jakaś przywieszka,a nie adresówka????
gops Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 wiq napisał(a):rogzowy łańcuch rdzewieje? nieeeeeee ;) moja z lancuszkiem przezyla cale wakacje nad jeziorem i w deszczu :razz: i zyje ;)
Unbelievable Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ariss widac dokladnie telefon na drugiej stronie ; )
asiol Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Mój łańcuch rogza też żyje, jest piękny i błyszczący pomimo kąpieli (tych błotnych też), tarzania się w ziemi, piachu i we wszystkim :D
Tede_girl Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 a mi zardzewiało jedno ogniwo ... a obroze mam od niedawna ;/
gops Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Tede_girl napisał(a):a mi zardzewiało jedno ogniwo ... a obroze mam od niedawna ;/ niemozliwe raczej... mas zjakas podrobe ;D moze zdjecie wrzucisz? asiol napisał(a):Mój łańcuch rogza też żyje, jest piękny i błyszczący pomimo kąpieli (tych błotnych też), tarzania się w ziemi, piachu i we wszystkim :D no u mnie przzyla obroza wiele...i tez dalej blyszczaca i jak nowa :)
wiq Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 a bo się zastanawiam, czy kupować im obroże, za które zapłacę ze 100 zł, a które będą wyglądać za miesiąc kijowo, czy iść do budowlanego i kupić łańcucha 1 zł/metr :evil_lol: ten nie rdzewiał :evil_lol:
olekg89 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Gops-wyobraź sobie ,ze są psy które bardziej eksploatują obroże niż 10letni pudel.
Marta_Ares Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Kupil ktos jeszcze ta obroze z netto?? Jutro jade zobaczyc ja dopiero, ale chyba dziwnie bedzie wyglądac Ares w takiej szerokiej obrozy.
Tede_girl Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 gops napisał(a):niemozliwe raczej... mas zjakas podrobe ;D moze zdjecie wrzucisz? zdjecia nie mam jak wrzucić , bo bez aparatu jestem ciekawa podróba obroza rogza z nitką na łańcuszku :] z PM
Illusion Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 *Monia* napisał(a):Fiolet :loveu:. Jakoś coś mi się z tym fioletem wbiło do głowy i muszę kupić, żeby mi się wybiło :roll:. A szelki miały być ostatnim zakupem na najbliższy czas... :roll: Potrzebujesz fioletową obrożę, czy szelki? Ja się chyba pozbędę naszego fioletowego rogza z nitką :cool3:. Wczoraj wymyśliłam sobie fajny komplet, ale coś czuję, że nie kupię takich szelek jakbym chciała :placz:.
Amber Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 niemozliwe raczej... mas zjakas podrobe ;D moze zdjecie wrzucisz? Ludzie, to obroże wcale nie są jakieś niezniszczalne. Tutaj dowód - do tego jak widać w czasie prania, przez zepsuty metal, zabarwiła się taśma. Nie jest to oczywiście jakiś ogromny mankament ;)
Tede_girl Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 tada ^ :P nom a mi sie własnie tak samo taką plamką ..jestem ciekawa , czy tu podziała pepsi :P
gops Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 olekg18 napisał(a):Gops-wyobraź sobie ,ze są psy które bardziej eksploatują obroże niż 10letni pudel. po pierwsze 11-letni :eviltong: po drugie ten pudel napewno wiecej biega tarza sie i gryzie niz jeden roczny pies ;) Tede_girl napisał(a):zdjecia nie mam jak wrzucić , bo bez aparatu jestem ciekawa podróba obroza rogza z nitką na łańcuszku :] z PM dobra dobra :evil_lol: wierze ;) nie ktorzy uwazaja flexi za niezniszczalna a moj wtedy 9 letni pudel ja zerwal :evil_lol:
Tede_girl Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 no prawda , ale jest jeszcze lepiej , niektórzy uwazają każdą smycz automatyczna za flexi :evil_lol:
rockstrawberry Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Coś dla właścicieli większych piesów :cool3: : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121078
gops Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Tede_girl napisał(a):no prawda , ale jest jeszcze lepiej , niektórzy uwazają każdą smycz automatyczna za flexi :evil_lol: czy to byla jakas aluzja w stosunku do mnie? :diabloti: ;) zerwal flexi compact 1 do 25kg majac 6kg :evil_lol:
diabelkowa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 moj mocz mnie zawiodl myslalam ze przyjedzie cos dzisiaj... nawet rejestracja do motoru nie przyszla :/
gops Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 diabelkowa napisał(a):moj mocz mnie zawiodl myslalam ze przyjedzie cos dzisiaj... nawet rejestracja do motoru nie przyszla :/ o kurcze...jak on mogl :roll: :crazyeye: juz go pewnie nie lubisz...
Marta_Ares Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 szkoda bo chcialam zobaczyc jak Logan bedzie wygladal w golfie bo jutro jade do netto izastanawiam sie czy kupic ta skorzana obroze:D
Recommended Posts