Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BBeta napisał(a):
Nowe Rogzy + Hilton ;)

Super! :loveu: Kolekcja dla szczeniaków w ogóle mi się nie podobała, ale chyba zmieniłam zdanie na jej temat :lol:. Może bym kupiła, tylko na dorosłym psie to chyba dziwnie będzie wyglądać :lol:.

psiulka napisał(a):
BBeta, nie dość, że uwielbiam patrzeć na Twoje zdjęcia, to jeszcze tak ślicznie te obróżki są pokazane, że och i ach. :loveu::loveu:

I aż chce się takie kupować :evil_lol:.

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Justa napisał(a):
szkoda, że nie ma kolców - bo tak to lipka - nie zamówię :cool1:

Fajnei lezalyby kolce na swiezutko ogolonej szyi miniatury:cool3:

Swoja droga jestem przerazona jak widze nieodpowiednie uzycie kolcow na miniaturowym psie, ktory jeszcze w dodatku jest na flexi, toc to jakas paranoja...:cool1:

Posted

puzzle napisał(a):
Fajnei lezalyby kolce na swiezutko ogolonej szyi miniatury:cool3:

Swoja droga jestem przerazona jak widze nieodpowiednie uzycie kolcow na miniaturowym psie, ktory jeszcze w dodatku jest na flexi, toc to jakas paranoja...:cool1:

mrrr, galina dzisiaj ogolona została :diabloti:

a użycie porażacza prądem?
jak sobie człowiek nie umie poradzić z psem, to niech go nie kupuje..

Posted

puzzle napisał(a):
Taka tez jest fotka

nie mam pojecia co to jest...

tak jak napisano, teletakt:eviltong:

nie demonizujcie znowu.. proszeee..:diabloti:

Posted

puzzle napisał(a):
Aha no to fajnymi fotkami promuje swoje produkty lupine...

Możesz mi wytłumaczyć, co w tym zdjęciu jest takiego złego? :hmmmm:

Posted

olekg18 napisał(a):
Jakbym miał zbędne pare stówek .To kupiłbym właśnie OE ,żeby w końcu wyprądować czarkowi z główki zajączki ,sarenki itd...

Olek zgupiales ?????

[SIZE="1"]a co bysmy na zlotowych grilach jedli ? :evil_lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
Jakbym miał zbędne pare stówek .To kupiłbym właśnie OE ,żeby w końcu wyprądować czarkowi z główki zajączki ,sarenki itd...

A jakby tak panu "wyprądować" książki, jazdę na rowerze, tv czy inne pana hobby? :diabloti:
Można używać, ale bez przesady, np. psu że się drapie się nie wybije ze łba. Po za tym może zacząć się bać albo nienawidzić sarenek, zajączków bo "przez nie" dostaje prądem. >P

Posted

a ja właśnie wróciłam ze sklepu i oczywiście się nie powstrzymałam i wlazłam do zoologa:diabloti:oprócz smaków mamy jeszcze coś takiego:

i taka

Posted

Marta_Ares napisał(a):
tak od niego. Wlasnie widzialam tez te kolnierze:evil_lol: :evil_lol:

On wysłał w środe do mnie obroze, w piatek juz byla.

P.s Za co psiara banana dostała:lol:

no ja kupilam w piatek juz i wyslalam pieniazki mam nadzieje ze juz jutro bedzie !! ja chce juz kolnierz!!!!

pamietacie ta firme collar co robila te fajne psie rzeczy na zamowienie ? nie umiem znalezc tej stronki ;] bo mysle ze jak logan bedzie jako tako wygladal w kolnierzu to moze mu taki z collara zamowie ;)

wlasnie sie zastanawiam za co dostala tego bana ale jak to zobaczylam to prawie spadlam z krzesla :P moze za trollowanie :evil_lol:

aaaaaaaaa! http://trade.ferplast.com/fercatal/dep/arenapres.jpg to jest cudne!!!! daj na modelu ? po ile ta obroza bo widac ze mieciutka :) myslalam ze to z Lorda a tu ferplast ;]

Posted

50zł,ale obroża jest świetna miałam już taką ;)mała pływała w niej całe wakacje i poza tym że jest powyginana na wszystki strony to nic jej nie jest tylko oczywiście widać,że swoje przeżyła:evil_lol:musze ją oddać dla bezdomnych psiaków i dlatego powtórzyłam zakup;)

Ta Twoje też jest fajna,ale czarnych takich nie widziałam:shake:

Posted

Justa napisał(a):
mrrr, galina dzisiaj ogolona została :diabloti:

a użycie porażacza prądem?
jak sobie człowiek nie umie poradzić z psem, to niech go nie kupuje..

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Chyba nie słyszałas o wielu przypadkach, ktorych nie da się rozwiązac kiełbasą i piłką.
OE to przyzad szkoleniowy, jak kolczatka, a nie obroza na normlane spacery do uczenia szczeniaka przywołania. To sa narzedzia, ktorych sie uzywa, jak inne sposoby zawodzą. I używa się ich z głową i odpowiednio.
uwielbiam osoby, ktory wyglaszaja takie tezy, ze to jest beee, ze to pieska bije i krzywde mu robi, a najciezszym przypadkiem psa z jakim sie spotkali to ich labek ciagnacy na smyczy...(bez podtekstow do kogokolwiek)

Poza tym OE nie razi psa prądem, tak ze ten pada na ziemie w konwulsjach z bólu.
Dobra OE (z tego co wiem) kosztuje nie mało, i nie kupuje jej sie na stronach z obrozkami Lupine i Rogz, a to na zdjeciu to nie wiem co jest.

Posted

Marta_Ares napisał(a):
A ten ferplast zaciskowy w jakiej cenie?

13zł:razz:smyczki są droższe bo chyba 50 z tego co pamiętam(ale uważam że lepszej nie miałam),ale obróżki tanie;)jak na sznaucera średniego 13,na labka 15zł reszta nie wiem:shake:

Posted

diabelkowa napisał(a):
ten moj ? :P to nie jest zaciskowy tylko po prostu ma 2 kolka do zapiecia ;)

nie nie ten Twoj:eviltong: Tylko Ariss. Bo widzialam kiedys na allegro ale duze rozmiary

Posted

Marta_Ares napisał(a):
nie nie ten Twoj:eviltong: Tylko Ariss. Bo widzialam kiedys na allegro ale duze rozmiary

No ja długo polowałam na ten rozmiar w tym kolorze,bo wielkie zawsze są:roll:i często czarny z niebieskim:mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...