Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sorry za PpP, ale chcę, żeby było widoczne.. :eviltong:

Teraz mamy cały dział Obroże i smycze, więc czemu się tak ograniczamy w jednym wątku ? :lol:
Po konsultacji z drzalka, wpadłyśmy na pomysł, żeby utworzyć kilka wątków, mianowicie:
/to nasz przykladowy podział/
- W czym mi ładnie? - czyli pytania dotyczące wyboru wzorów
- Rogz - Wszystko o Rogzach - info o rozmiarach, galeria
- Lupine - Tak jak w przypadku Rogzów
- Inne firmy - Obroże innych firm, rozmiary, opinie, galerie, itp...
- Wasze kolekcje

albo inny podział tematów, macie jakieś sugestie? :lol:

Posted

Otóż to. Chcąc kupić np. coś tylko z Rogza, trzeba się przez te wszystkie strony - rożnych firm - przekopywać.

Z tym krojem szelek to też bardzo dobry pomysł, bo dużo kłopotów z tym jest.

Kinguska, jaka budująca wypowiedź.:lol: Dlaczego?
Jeśli jest już taki dział, to trzeba z niego korzystać, będzie o wiele czytelniej :)

Posted

Ja oczywiscie jest za czyms takim. Jesli juz mamy dzial dla siebie to mozemy wszystko ladnie rozbudowac w tedy bedzie czytelnie i wszystko bedzie na swoim miejscu.

Mozemy tez otworzyc temat : Galeria.
Bedziemy tam wstawiac zdiecia obrozy, szelek, smyczy "nazywo" czyli jesli ktos bedzie mial problem z doborem wzorku, a niewidzial nigdy naden obrozy na zywo, to bedzie mu latwiej dorbac :]
Np. post pt Rogz i tam bedzie sie wrzucac zdiecia naszych psow w tej galanteri, itp,itp

Posted

Tinka:) napisał(a):
i jeszcze hand made, czyli co nasze sprawne umysły wymyśliły i zgrabne rączki utworzyły : P

Tinka, chyba będziesz głównym pomysłodawcą nowych wątków 8) dobre pomysły masz :)

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Moon_light, czyli lepiej przekopywać jeden wielki wątek, mający kilka setek stron?

tak, słowo kluczowe wrzucasz, i masz.

edit:
a żeby nie było setek stron proponuje ignorować posty w stylu;

"jutro ide po rogza"
"ojej kupie nowa obroze"
"widzialam na psie rogza"
itd...
moze jak autorzy nie zobaczą riposty , przestana produkowac jak glupi..

Posted

Cambel&Megi napisał(a):

Teraz mamy cały dział Obroże i smycze, więc czemu się tak ograniczamy w jednym wątku ? :lol:
Po konsultacji z drzalka, wpadłyśmy na pomysł, żeby utworzyć kilka wątków, mianowicie:
- Wasze kolekcje

Jeszcze trzeba mieć akceptację moda. Mi się nie podoba ten pomysł ale poruszę ten problem wśród modów.

Posted

Kinguska, jaka budująca wypowiedź.:lol: Dlaczego?

Bo jak wszystko jest w jednym temacie to jest jeden "główny temat", a nie pełno innych. Ogólnie pomysł mi się nie podoba.
Jak ktoś chce coś znaleźć to poszukać w opcji szukaj.

Posted

Mi pomysł się nie podoba...za dużo dzialów...można stworzyć jeden dział gdzie się wkleja fotki psów w nowych akcesoriach, ale nie 5 innych działów...można się zakręcić co gdzie było...

Posted

Z tym jednym działem gdzie sa fotki psów to tez nie teges według mnie, bo tu się lepiej podziwia psy :d
A popieram to żeby nie pisac zbędnych postów, wtedy galeria nie bedzie tak "nabijana".

Posted

Cambel&Megi napisał(a):

- Wasze kolekcje

Tez jestem na nie... No prosze... Wasze kolekcje?! :< N/c...

Mysle, ze jak ktos bedzie mial konkretne pytanie, to niech zalozy nowy watek. A off typowy jak "poka fote nowego rogza" tratatata moze w tym watku zostawic?

Wymiary, zdjecia etc mozna spokojnie w necie znalezc, jezeli faktycznie czegos nie ma, to wtedy zadac konkretne pytanie w nowym watku.

Ja tak robie z tematem o frisbee ;p Jest jeeeeden megawielki i wycinam konkretne pytania / dyskusje do nowych watkow, zeby bylo czytelniej, a reszte zostawiam w starym watku.

Posted

diabelkowa napisał(a):
kolejna zmiana nicku Malina teraz Twoja kolej ? no ale wiesz czasem sie trafiaja dobre rozmiarowki i moze byc za duza. Ja tam wole szersze obroze :)

Zmieniłam, ale to tak już na dłuższy czas :lol:.
Muszę przejechać się do tego stacjonarnego z rogzami to porównam sobie L'ki i M'ki :).

Cambel&Megi napisał(a):

- Wasze kolekcje

Całkiem niezły pomysł :).

Rinuś napisał(a):
Mi pomysł się nie podoba...za dużo dzialów...można stworzyć jeden dział gdzie się wkleja fotki psów w nowych akcesoriach, ale nie 5 innych działów...można się zakręcić co gdzie było...

Ale nie chodzi przecież o działy tylko tematy. Temat może założyć każdy użytkownik.

Posted

Moon light napisał(a):
tak, słowo kluczowe wrzucasz, i masz.

Rzadko udaje mi się znaleźć coś dzięki wyszukiwarce Dogo, ciągle jakieś błędy tylko wyskakują... :cool1:

dog_master napisał(a):
Tez jestem na nie... No prosze... Wasze kolekcje?! :< N/c...

Mysle, ze jak ktos bedzie mial konkretne pytanie, to niech zalozy nowy watek. A off typowy jak "poka fote nowego rogza" tratatata moze w tym watku zostawic?

Wymiary, zdjecia etc mozna spokojnie w necie znalezc, jezeli faktycznie czegos nie ma, to wtedy zadac konkretne pytanie w nowym watku.

Ja tak robie z tematem o frisbee ;p Jest jeeeeden megawielki i wycinam konkretne pytania / dyskusje do nowych watkow, zeby bylo czytelniej, a reszte zostawiam w starym watku.

To był przykładowy temat...

Właśnie o coś takiego mi chodzi....Jakieś wątki na konkretne tematy, podzielenie takich jak ten na mniejsze, tak jak jest na forach ras...

Nie to nie :eviltong:, tylko proponowałam.

Posted

Mysle, ze gdyby tematy nosily tytuly "rogz" "lupine i jakies tam inne pierdooly to nikt odrazu by sie nie pogubil, nie przesadzajmy ulomkow to chyba tutaj nie ma, ale generalnie rzecz biorac pomysl jest bez sensu, watek ukazuje nowinki roznych firm, jak ktos bedzie szukal nowinek rogza to wejdzie na strone www.rogz.com, a jak lupine to www.lupine.pl, to nie jest zadna sztuka... Kupuje tylko rogz'a i nie wiem czy to kiedykolwiek sie zmieni, ale co byloby w tym watku? Kolory tasm, rozne psy w roznych wzorkach i? Koniec tematu, troche bez sensu. Ten watek to typowy serial ciagnie sie i ciagnie, a pozniej dzieli na sezony, ale dzielac go na seriale o rodzinkach chyba poprostu go zepsujemy... Co do galerii psiej galanterii to jest taki watek i sa tam moze 3 strony, nie cieszy sie powodzeniem i chyba nie zacznie, lepiej zostawic jak jest, ale jak pozmieniacie to sie nie obraze;).

Posted

Puzzle, mogłabyś zmierzyć jaką długość ma rogzowa obroża w rozmiarze L minimalnie wyregulowana? (chodzi o tą najkrótszą długość ;)) I czy mogłabyś jeszcze podać wymiary tego zatrzasku?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...