Onomato-Peja Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 wzorek jak z hiltona ale sie mocniejsza wydaja taka smycz/obrózka
*Monia* Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Mam prośbę- czy mógłby mi ktoś zmierzyć półzacisk M i Lkę rogza po maxymalnym zmniejszeniu i zaciśnięciu? I jeszcze łańcuszki po ściśnięciu na maxa? Bo nie wiem jaki rozmiar Hexolinie miałabym wziąść.. Szukałam we wcześniejszym wątku, ale tylko XLki wymiary znalazłam :roll:.
Unbelievable Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 *Monia* napisał(a):Mam prośbę- czy mógłby mi ktoś zmierzyć półzacisk M i Lkę rogza po maxymalnym zmniejszeniu i zaciśnięciu? I jeszcze łańcuszki po ściśnięciu na maxa? Bo nie wiem jaki rozmiar Hexolinie miałabym wziąść.. Szukałam we wcześniejszym wątku, ale tylko XLki wymiary znalazłam :roll:. mka to wstążeczka, nawet na moim 8kg psie, chociaż jemu pasuje i 3cm:evil_lol:
*Monia* Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Dla hexy L A ile to ma długości? Bo ona szyjkę to ma cieniutką (ok 38 cm).
Chefrenek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 A ja właśnie odebrałam id rogza. Jest jasno brązowy, opalizujący. Jako gratis dostałam coś co wygląda jak mini obroża ale nie ma regulacji. Nie jest to też brelok, nie ma kółka. Dziękuję przedstawicielom Tele Zoo. :)
gops Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 puzzle napisał(a):ale guard to sa wlasnie dwuobreczowe,a nie zapinane u gory wlasnie wiem dlatego moj pies lubi te INNE niz guardy :evil_lol: Gramowi slicznie prawie tak samo ladnie jak mojemu :eviltong::diabloti:
olekg89 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Nie wiem ile ma ,ale L będzie dla niej dobra.Moja suka ma 35cm i w Lce mogła chodzić spokojnie półzacisku.
Unbelievable Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 *Monia* napisał(a):A ile to ma długości? Bo ona szyjkę to ma cieniutką (ok 38 cm). zatrzask pasuje na Grama, on ma 30cm więc zacisk powinien być dobry
*Monia* Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Nie wiem ile ma ,ale L będzie dla niej dobra.Moja suka ma 35cm i w Lce mogła chodzić spokojnie półzacisku. zatrzask pasuje na Grama, on ma 30cm więc zacisk powinien być dobry Dzięki :loveu:. W takim razie rozmiar już mam i zostało mi tylko wybrać któryś z fioletów :razz:.
gops Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Tinka:) napisał(a):zatrzask pasuje na Grama, on ma 30cm więc zacisk powinien być dobry moj ma 31cm i zacisk Mka jest dobra na maxa prawie zmiejszona ;) a zatrzask zawsze musze luzowac ale mke ;) Tinka Gramowi kupilas Lke????
Unbelievable Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 gops napisał(a): Tinka Gramowi kupilas Lke???? niie, Mkę... i wygląda jak we wstążce:cool1: ale o to chodziło, bo on praktycznie tylko do id ma obrożę;)
gops Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Tinka:) napisał(a):niie, Mkę... i wygląda jak we wstążce:cool1: ale o to chodziło, bo on praktycznie tylko do id ma obrożę;) jak zwykle pokrecilam ;) taka szeroka ta obroza sie wydaje na Gramie :razz:
Unbelievable Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 gops napisał(a):jak zwykle pokrecilam ;) taka szeroka ta obroza sie wydaje na Gramie :razz: szeroka? zaraz pokażę go w 3cm:evil_lol: on jest malutki, dlatego tak się wydaje : P wszyscy zawsze myślą, że jest duży:razz:
gops Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Tinka:) napisał(a):szeroka? zaraz pokażę go w 3cm:evil_lol: on jest malutki, dlatego tak się wydaje : P wszyscy zawsze myślą, że jest duży:razz: no na moim sie wydaje mka taka cienka ... a lka by za duza byla znowu.. chcialam kupic manmata ale znowoz za szeroki :evil_lol: Gram na zdjeciu wyglada na wiekszego :razz:
Olusia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Moja nosi obroże z Rogza M, a szelki już muszę kupić L ;) gops, jacki są małe, do 35 cm :p
diabelkowa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 http://www.trixieandpeanut.com/product_images/fileay9aY.jpg.zoom.jpg te sa zarabiste ;]]] wiq wez bystrej czekoladowa ;]
gops Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Olusia napisał(a):Moja nosi obroże z Rogza M, a szelki już muszę kupić L ;) gops, jacki są małe, do 35 cm :p wiem swego czasu duzo o nich czytalam bo chcialam psa tej rasy :) ale na zdjeciu a na zywo to roznica :razz:
Olusia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 http://www.trixieandpeanut.com/category-38207-Nylon-+-Cotton-Web Świetne są te obroże, czemu nie ma takich w Polsce? :loveu:
BBeta Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 *Monia* napisał(a):Mam prośbę- czy mógłby mi ktoś zmierzyć półzacisk M i Lkę rogza po maxymalnym zmniejszeniu i zaciśnięciu? Półzacisk M - max ok. 42cm Półzacisk L - min ok. 44cm
Unbelievable Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 gops napisał(a):no na moim sie wydaje mka taka cienka ... a lka by za duza byla znowu.. chcialam kupic manmata ale znowoz za szeroki :evil_lol: Gram na zdjeciu wyglada na wiekszego :razz: 3cm rogz Olusia napisał(a):Moja nosi obroże z Rogza M, a szelki już muszę kupić L ;) gops, jacki są małe, do 35 cm :p ja mam szelki M ;) do 35cm są parsony, jacki do 30 ale Gram ma 35 : P
*Monia* Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Półzacisk M - max ok. 42cm Półzacisk L - min ok. 44cm Dzięki. Chyba jednak będzie łańcuszek w takim razie, dla Hexy bezpieczeństwa w czasie przedsylwestrowym. Chyba że Michał da nam przymierzyć w Maximusie i sprawdzę możliwość wyślizgnięcia się z półzacisku :razz:.
diabelkowa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 mnie tam sie bardziej podoba w tym 3 cm ;] lubie "golfy"
Illusion Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 *Monia* napisał(a):Dzięki. Chyba jednak będzie łańcuszek w takim razie, dla Hexy bezpieczeństwa w czasie przedsylwestrowym. Chyba że Michał da nam przymierzyć w Maximusie i sprawdzę możliwość wyślizgnięcia się z półzacisku :razz:. On sprzedaje w Telezoo, a nie w Maximusie ;). Jak kupowałam ostatnio szelki to powiedzieli mi, że do jakiegoś czasu ma się możliwość wymiany, tylko trzeba mieć paragon.
Unbelievable Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 diabelkowa napisał(a):mnie tam sie bardziej podoba w tym 3 cm ;] lubie "golfy" mnie też : P ale za duża o parę cm... z resztą biedronkowa : P
Recommended Posts