gops Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Tez wam nie działa allegro ? nie ktore strony nie wchodza mi tez ;)
Cambel&Megi Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Mimo Waszych rad, żeby brać lupine, wezmę rogza. Dlaczego? Bo chcę zamówić w telezoo :evil_lol: także jutro złożę zamówienie (o ile będzie butterfly w ofercie, bo w tych wzorkach - A,B,C.. - go nie ma), butterfly, i hilton w kwiatki :loveu: :loveu: :loveu:
ewka i haker Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 czy zamawial ktos zacisk taki http://telezoo.pl/pies/akcesoria/obroze/obroza-zaciskowa-scooter-chocker-nowa-kolekcja---viva-rogz_6144.html w tych rozmiarach?? i mogl by mi zmierzyc po max zmniejszeniu i zacisnieciu
Olusia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 http://telezoo.pl/pies/akcesoria/smycze-i-szelki/rogz-szelki-k2-straight-jacket-kolor--rozowa_6031.html Czy kolor tych szelek jest taki sam jak Rogzette? Chodzi mi o odcień taśmy ;)
wiq Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 hmm.. zdecydowałam się na łańcuchy rogzowe, tylko jakie kolory, to mnie dręczy :evil_lol: czemu nie robią zielonych?.. :roll:
Olusia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 No właśnie, czemu nie ma zielonych Rogzów? Z nitką odblaskową byłyby bardzo fajne ;) wiq, może niebieskie, czarne, czerwone? :)
Marta_Ares Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 wiq napisał(a):hmm.. zdecydowałam się na łańcuchy rogzowe, tylko jakie kolory, to mnie dręczy :evil_lol: czemu nie robią zielonych?.. :roll: rożowe:cool3:
wiq Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 heh, ja myślałam o pomarańczowym, fioletowym i...? :lol: czarnym, brązowym, niebieskim, czerwonym.. a różwowy dla ady w sam raz.. :evil_lol: ciężka sprawa :P heh, odkąd bystra stała się sławna nie wiem, w co ją ubrać ... :roflt:
Olusia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A może z wzorkiem coś? Dla Bystrej może pomarańcz, fiolet? Dla flatek róż i niebieski np. ;)
Marta_Ares Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 kurcze kupiłam dzisiaj w biedronce komplet zielony z mysla o tym ze obszyje go jakas fajna tasma i wrzuce na allegro, i bede miala z czego dołozyc do szelek hifiki:lol: ale ten komplet na Aresie tak fajnie wygląda....:shake: :shake: :shake:
Onomato-Peja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Marta_Ares napisał(a):kurcze kupiłam dzisiaj w biedronce komplet zielony z mysla o tym ze obszyje go jakas fajna tasma i wrzuce na allegro, i bede miala z czego dołozyc do szelek hifiki:lol: ale ten komplet na Aresie tak fajnie wygląda....:shake: :shake: :shake: hah jaka biznesswomen :razz:
Marta_Ares Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 psiara1996 napisał(a):hah jaka biznesswomen :razz: swego czasu bardzo ladnie schodzily te tanie obroze na allegro:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: teraz niestety jest tego za duzo
diabelkowa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 drzalka napisał(a):Dokladnie dla mnie wlasnie Manmat jest swietny na spacery łąkowe i takie tam taplania w błocie. Rogza mam ale uzywam na "spokojne" spacery ;) Ja sie zastanwialam nad hifikami a tymi tu diabel takie rzeczy gadasz ;p A moze z trixie takie o: http://www.obywatelpies.pl/index.php?products=product&prod_id=2376 bo bloto samo nie odpada ale ja przecieram mokra gabka albo szmata i wyglada juz ok ;] wiq napisał(a):hmm.. zdecydowałam się na łańcuchy rogzowe, tylko jakie kolory, to mnie dręczy :evil_lol: czemu nie robią zielonych?.. :roll: to jest dobre pytanie wiq napisał(a):heh, ja myślałam o pomarańczowym, fioletowym i...? :lol: czarnym, brązowym, niebieskim, czerwonym.. a różwowy dla ady w sam raz.. :evil_lol: ciężka sprawa :P heh, odkąd bystra stała się sławna nie wiem, w co ją ubrać ... :roflt: wez Bystrej rozowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
neonowka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Zobaczcie co znalazłam...:razz: szkoda że to nie te czerwone http://www.allegro.pl/item440267378_rogz_szelki_dla_duzego_psiaka_sliczne.html#photo
Onomato-Peja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 neonowka napisał(a):Zobaczcie co znalazłam...:razz: szkoda że to nie te czerwone http://www.allegro.pl/item440267378_rogz_szelki_dla_duzego_psiaka_sliczne.html#photo kuszące a ja bez kasy :mad:
Marta_Ares Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 szkoda ze to nie te niebieskie, ale i tak kasy nie mam....:shake: :shake: :shake:
prittstick08 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A do mnie własnie rpzyszła paczka. oczywiscie okaząło sie, ze mam niewymiarowego psa. Szelki manMat- guardy L - wyglada w nich jak w ubraniu po starszej siostrze- niby ok, ale troche ziwsa:evil_lol: Zajebista obrozka ezy Dog militarny wzorek- za mała. tzn dobra, ale na najwiekszej :regulacji' jest na scisk, wiec jak szczylowi szyja zgrubieje to bedzie za mała... no i musze wymieniac, isc na poczte główną, która jest dla mnie stanowczo za duża i zbyt skomplikowana jeszcze doplacac, wysyłac.. ehh.. czuje, ze pochodzimy sobie w nowych ubrankach dopiero w przyszlym tygodniu. Ale kolekcja Maliny mnie rozwaliła. A myslałam, ze to ja mam tyle tych ubranek psich. Chyba pokaze mamie, zanim mnie uzna za maniaczke kupowania obrozek, szelek:evil_lol:
wiq Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Olusia napisał(a):A może z wzorkiem coś? Dla Bystrej może pomarańcz, fiolet? Dla flatek róż i niebieski np. ;) ze wzorkiem nieee:shake: nieładne:evil_lol: kurde, nie wiem:eviltong:wiem tylko, że nie chcę brązowego ani różowego:eviltong: diabelkowa napisał(a): wez Bystrej rozowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: taa.. już:evil_lol::evil_lol:
drzalka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 wiq napisał(a):hmm.. zdecydowałam się na łańcuchy rogzowe, tylko jakie kolory, to mnie dręczy :evil_lol: czemu nie robią zielonych?.. :roll: dobra mysl, na czarne niebieski i czerwony ( albo pomarańcz)a na bystrą kurka niema zielonego, to fiolet . http://img443.imageshack.us/img443/3655/dsc0456rc9.jpg Pamietaj ze chmm rogzy to nie to samo co manmat czy te kenelowe ;)
wiq Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 hm.. na ade chciałam fiolet, na mone pomarancz, a na bystra czarny :evil_lol: to była wersja nr 1 :P ale teraz mam wątpliwości :P
Shel Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 neonowka napisał(a):Zobaczcie co znalazłam...:razz: szkoda że to nie te czerwone http://www.allegro.pl/item440267378_rogz_szelki_dla_duzego_psiaka_sliczne.html#photo Fajne te Rogzy, mam coraz większą chęć na kupienie szelek :evil_lol:
wiq Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 man maty się nie chcą same rozluźniać, a te kennelówki się za to same rozpinają :evil_lol: bądź tu mądry :evil_lol:
drzalka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Heh ja mam manmata zwyklego:eviltong: prze glowe i jest swietny,wlasnie dlatego niechce manmat zacisku, bo sie nie rozluznia, a ten ladnie lezy. pewnie w twoim wypatku z psa by zlecial :lol:
Recommended Posts