olekg89 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Hifiki są brzydkie bleeee jakieś gąbeczki tfuu
agaciaaa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 drzalka napisał(a):rweszcie ktos docenił ob Manmat :lol: Ja też mam ManMata i bardzo sobie chwale! ;)
Iza. Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 agaciaaa napisał(a):Przecież wiesz :eviltong: pochwale sie jak przyjdą :diabloti: Juz chciałam pisać, ze nie wiem, ale mi sie przypomniało :evil_lol:
olekg89 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Drzałka-to nasze ulubione obroże aktualnie.Syf z nich sam odpada itd. Idealne dla moich bagno/krzako/ścieko łazów hehe:)
Marta_Ares Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ja widzialam dzisiaj fajne w zoologu podobno typowo dla zaprzegowcow, ale nie sledy, takie z polarkiem podszyte, fajnie wykonane na klacie szeroki mieciutki pasek kosztowały ok 40zł Agacia jaki wzorek???????:mad:
agaciaaa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Iza. napisał(a):Juz chciałam pisać, ze nie wiem, ale mi sie przypomniało :evil_lol: Nooo :lol: Wczoraj wysłali, to moooże jutro będą :roll: Marta_Ares napisał(a):Agacia jaki wzorek???????:mad: Nic wzorzystego :eviltong:
diabelkowa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 olekg18 napisał(a):Hifiki są brzydkie bleeee jakieś gąbeczki tfuu nie gabeczki tylko poduszeczki, ktore sa wygodniejsze dla psa i lepiej leza ale przyznaje ze tasma sie syfi i nie odpada blotko :evil_lol:
drzalka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Dokladnie dla mnie wlasnie Manmat jest swietny na spacery łąkowe i takie tam taplania w błocie. Rogza mam ale uzywam na "spokojne" spacery ;) Ja sie zastanwialam nad hifikami a tymi tu diabel takie rzeczy gadasz ;p A moze z trixie takie o: http://www.obywatelpies.pl/index.php?products=product&prod_id=2376
Onomato-Peja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 drzalka napisał(a):Dokladnie dla mnie wlasnie Manmat jest swietny na spacery łąkowe i takie tam taplania w błocie. Rogza mam ale uzywam na "spokojne" spacery ;) Ja sie zastanwialam nad hifikami a tymi tu diabel takie rzeczy gadasz ;p A moze z trixie takie o: http://www.obywatelpies.pl/index.php?products=product&prod_id=2376 ja do takich spacerów z taplaniem sie biorę zwykłą parcianą niebieska , czarną lub czerwona obroże bo bymi było szkoda manmata którego i tak nieposiadam :p a te trixie to dla mnie bomba eh , zeby jeszcze tylko jakis wzorek tam był :lol:
gops Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 malina super kolekcja robi wrazenie :loveu: psiulka zastanowie sie nad tym :razz: mam jeszcze komplet kremowy taki z winda...zaraz wrzuce zdjecie :diabloti: Cambel&Megi napisał(a):Gops, Ty tam tylko tą obrożę kupowałaś? Bo ja nie w temacie...:P widzę, że opłaca się tam kupować :lol: btw. pasuje do psa, fajnie wygląda :) nom tylko jedna obroze :razz: oplaca sie oplaca dobry sklep ;) SZPiLKA23 napisał(a):Dlaczego na małe :x bo ...hmmmm na duze i tak jest wiecej wzorkow :eviltong:
Bewarka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Nie podoba mi się nowy lupine :eviltong: Malina- suuuuuper :-o
Onomato-Peja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 gops napisał(a): psiara zastanowie sie nad tym :razz: mam jeszcze komplet kremowy taki z winda...zaraz wrzuce zdjecie :diabloti: psiulka a nie ja :P
gops Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 psiara1996 napisał(a):psiulka a nie ja :P oj wiem juz to zauwazylam tylko nie zdazylam zmienic ;)
olekg89 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Psiara-szkoda ci obroży na spacery?To przepraszam po co ci obroże w takiej ilości?Mi nie ,a właśnie manmaty są idealne na tego typu spacery.
Cambel&Megi Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 psiara1996 napisał(a):ja do takich spacerów z taplaniem sie biorę zwykłą parcianą niebieska , czarną lub czerwona obroże bo bymi było szkoda manmata którego i tak nieposiadam :p olekg18 napisał(a):Psiara-szkoda ci obroży na spacery?To przepraszam po co ci obroże w takiej ilości?Mi nie ,a właśnie manmaty są idealne na tego typu spacery. Otóż to. Te obroże to chyba dla siebie, nie dla psa kupujesz? poza tym manmat to rewelka, jak najbardziej na wszelkie bagna, itp.:loveu: gops napisał(a): nom tylko jedna obroze :razz: oplaca sie oplaca dobry sklep ;) Oooo..:razz: to chyba tam zamówię :evil_lol::lol:
Onomato-Peja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 olekg18 napisał(a):Psiara-szkoda ci obroży na spacery?To przepraszam po co ci obroże w takiej ilości?Mi nie ,a właśnie manmaty są idealne na tego typu spacery. ja wole takie obroże na spokojniejsze i dłuższe spacery , bo to drogie i wygodne :P a tak to ma pare taśmówek co se w nich może nawet w G****e leżec :P
puzzle Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Szkoda obrozy? To po co Ci one, sciany bedziesz tapetowac? Ja obrozki rogz'a za ponad 40zl zakladam do najgorszego blota i krzaczorow, duzo dalam to wymagam jakosci...
Onomato-Peja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Malina. - Oo ale fajowskie akcesoria ^^
Onomato-Peja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 puzzle napisał(a):Szkoda obrozy? To po co Ci one, sciany bedziesz tapetowac? Ja obrozki rogz'a za ponad 40zl zakladam do najgorszego blota i krzaczorow, duzo dalam to wymagam jakosci... tak wytapetuje se pokój ;p niewiem ja jakos niemoge :P wole je załozych na dłuższy "suchy" spacer niż na chwile do lasu , bo mój pies potrafi zmasakrować obroze :evil_lol: ale niepowiem dzisiaj sie odwazyłam i mu załozyłam rogzową nitke
Marta_Ares Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 a ja czekam na obroze z allegro, dzisiaj kupilam zwykla czarna przepinana smycz w zoologu zeby do obrozy nowych pasowała:lol:
Onomato-Peja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Marta_Ares napisał(a):a ja czekam na obroze z allegro, dzisiaj kupilam zwykla czarna przepinana smycz w zoologu zeby do obrozy nowych pasowała:lol: z allegro... nie licz , ze zaraz bedzie mi doszedł kantarek w 3 tygodnie a flexi w 2 i 4 dni... :shake:
Unbelievable Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 psiara1996 napisał(a): ale niepowiem dzisiaj sie odwazyłam i mu załozyłam rogzową nitke aleś ty dzielna:loveu::loveu::loveu::cool1:
Recommended Posts