Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A ja z moich odłożonych pieniedzy na obroże połowę wydałam na bezdomnego kocura. Pare tygodni go nie było i teraz wrócił...cały w kleszczach :( On zawsze był jak to mój tata mówi 'najbrzydszym kotem na świecie'...ale jest kochany. Ma wyleniała sierść, chore oko (trwale) jest chudy i jeszcze te kleszcze.
Wczoraj kupiłam mu cos na kleszcze i na robaki + karme i wydałam ponad 60zł..... juz nie kupie wszystkich obróżek jakich chciałam.
Starczy mi teraz tylko na Viva rogza i ew. na łańcuszek fioletowy.
Ma ktoś może taki na zbyciu? M-L?

Posted

wiq napisał(a):
diabeł, ja już sie do tych golfów przyzwyczaiłam :D
moja siostra nie, uważa, że są ohydne :evil_lol:

daj wiecej fotek golfow od bystrej :P ja chce juuuz zamowic ta obroze!!!! akurat nie ma tego wymiaru na 40mm/50cm ... :/ wszystkie sa procz tych

Posted

zdjecia oczywiscie na psie bez psa ...

dostalismy gratis kosc czekoladowa juz zjedzona :evil_lol: i brelok do kluczy granatowy w lapki rogza ;)

Posted

Na prośbę puzzle wstawiam nasze zbiory razem (przepraszam, że wszystkiego dokładnie nie widać, ale nie chciało mi się później tego rozkładać :oops:)

A tutaj oddzielnie, obroże:

Smycze

Szelki

Posted

PositiveThought napisał(a):

I Ty masz psa od marca? :lol:

Tak, ale jak już wspominałam liczę na to, że za jakiś czas Toś będzie dzielić kolekcję z kolegą/koleżanką, a jeśli by się nie udało to najwyżej będziemy mieć zapas na parę lat (?) :cool3:. Jak widać - myślę przyszłościowo :lol:.
Tak naprawdę to kupowanie obróżek, szeleczek, smyczek itd. zaczęło się od czerwca, bo wtedy kupiłam pierwszy komplet rogza składający się z obroży, smyczy i szelek ;).

Posted

Rinuś napisał(a):
Malina Ty masz jobla :diabloti:

Całkiem możliwe :lol:. Ciekawe ile trzeba by było tego wszystkiego uzbierać, żeby w teleexpresie (?) zaliczyli kogoś do osób pozytywnie zakręconych :hmmmm:
PositiveThought napisał(a):
Miejmy nadzieję, że niedługo :evil_lol:

Mnie się z drugim futrem nie spieszy, na razie rozważam wszystkie "za" i "przeciw", no i staram się jakoś dobrać rasę, żeby móc dowiadywać się więcej na jej temat, ale to "trochę" trudne.

Posted

Pewnie te pytanie padło w tym i w tamtym poprzednim dziale 1000 razy

ale ja je zadam tys 1 gdzie mogę kupić SUPER wygodne szele dla psa najlepiej podszyte polarkiem nie sledy ale takie spacerowe

Posted

gops napisał(a):
wsumie to sie zastanawialam czy nie sprzedac Mki fioletu na lancuszku ale chyba jednak nie :eviltong:

To się zastanów, bo od razu bym sobie ją od Ciebie odkupiła.... :evil_lol: Tak wogóle to zrób zdjęcia całej swojej kolekcji, może akurat byś miała jeszcze coś ładnego do sprzedania... :cool3:

Malina. napisał(a):
Na prośbę puzzle wstawiam nasze zbiory razem (przepraszam, że wszystkiego dokładnie nie widać, ale nie chciało mi się później tego rozkładać :oops:)

A tutaj oddzielnie, obroże:

smycze

Szelki

Robi wrażenie... :razz:

Posted

Malina, jestem pod wrażeniem :cool3::diabloti:

agaciaaa napisał(a):

A ja czekam na szelki i smycz.. niech szybciej przyjdą! ;)

Jakie, jakie ? chwal się :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...