wiq Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 diabeł, ja już sie do tych golfów przyzwyczaiłam :D moja siostra nie, uważa, że są ohydne :evil_lol:
Talia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A ja z moich odłożonych pieniedzy na obroże połowę wydałam na bezdomnego kocura. Pare tygodni go nie było i teraz wrócił...cały w kleszczach :( On zawsze był jak to mój tata mówi 'najbrzydszym kotem na świecie'...ale jest kochany. Ma wyleniała sierść, chore oko (trwale) jest chudy i jeszcze te kleszcze. Wczoraj kupiłam mu cos na kleszcze i na robaki + karme i wydałam ponad 60zł..... juz nie kupie wszystkich obróżek jakich chciałam. Starczy mi teraz tylko na Viva rogza i ew. na łańcuszek fioletowy. Ma ktoś może taki na zbyciu? M-L?
Olusia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ślicznie Areskowi w nowych obróżkach, szczególnie w czarno-białej :loveu:
gops Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 wsumie to sie zastanawialam czy nie sprzedac Mki fioletu na lancuszku ale chyba jednak nie :eviltong:
Rinuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Byłam w biedronce i kupiłam zabawkę i miskę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Talia a Ty zamawiasz razem z Pauliną Rogza?
gops Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 a ja zapomnialam sie pochwalic ze viva rogz doszedl :diabloti::eviltong: pozniej dam zdjecia ;)
diabelkowa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 wiq napisał(a):diabeł, ja już sie do tych golfów przyzwyczaiłam :D moja siostra nie, uważa, że są ohydne :evil_lol: daj wiecej fotek golfow od bystrej :P ja chce juuuz zamowic ta obroze!!!! akurat nie ma tego wymiaru na 40mm/50cm ... :/ wszystkie sa procz tych
gops Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 zdjecia oczywiscie na psie bez psa ... dostalismy gratis kosc czekoladowa juz zjedzona :evil_lol: i brelok do kluczy granatowy w lapki rogza ;)
Cambel&Megi Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Gops, Ty tam tylko tą obrożę kupowałaś? Bo ja nie w temacie...:P widzę, że opłaca się tam kupować :lol: btw. pasuje do psa, fajnie wygląda :)
Illusion Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Na prośbę puzzle wstawiam nasze zbiory razem (przepraszam, że wszystkiego dokładnie nie widać, ale nie chciało mi się później tego rozkładać :oops:) A tutaj oddzielnie, obroże: Smycze Szelki
agaciaaa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Malina. - :crazyeye: kolekcja robi wrażenie! :lol: A ja czekam na szelki i smycz.. niech szybciej przyjdą! ;)
Illusion Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 PositiveThought napisał(a): I Ty masz psa od marca? :lol: Tak, ale jak już wspominałam liczę na to, że za jakiś czas Toś będzie dzielić kolekcję z kolegą/koleżanką, a jeśli by się nie udało to najwyżej będziemy mieć zapas na parę lat (?) :cool3:. Jak widać - myślę przyszłościowo :lol:. Tak naprawdę to kupowanie obróżek, szeleczek, smyczek itd. zaczęło się od czerwca, bo wtedy kupiłam pierwszy komplet rogza składający się z obroży, smyczy i szelek ;).
Illusion Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Rinuś napisał(a):Malina Ty masz jobla :diabloti: Całkiem możliwe :lol:. Ciekawe ile trzeba by było tego wszystkiego uzbierać, żeby w teleexpresie (?) zaliczyli kogoś do osób pozytywnie zakręconych :hmmmm: PositiveThought napisał(a):Miejmy nadzieję, że niedługo :evil_lol: Mnie się z drugim futrem nie spieszy, na razie rozważam wszystkie "za" i "przeciw", no i staram się jakoś dobrać rasę, żeby móc dowiadywać się więcej na jej temat, ale to "trochę" trudne.
tjorven Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 cóż, robi niesamowite wrażenie, wspaniały zbiór ;) zazdroszczę ;d ja na razie mam tylko rogz'a w kwiatki (:
Cambel&Megi Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Malina :mdleje: ile się tego nazbierało...ale kolekcja :o
olekg89 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A to rzeczy których używamy ,reszta leży w worku i czeka aż zaniose do schroniska ,ale coś mi nie po drodze...:P
Alusia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Pewnie te pytanie padło w tym i w tamtym poprzednim dziale 1000 razy ale ja je zadam tys 1 gdzie mogę kupić SUPER wygodne szele dla psa najlepiej podszyte polarkiem nie sledy ale takie spacerowe
diabelkowa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 www.manmat.prv.pl lub w poduszkami z hifikii na allegro ;] ja mam z hifikii i sa super :)
psiulka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 gops napisał(a):wsumie to sie zastanawialam czy nie sprzedac Mki fioletu na lancuszku ale chyba jednak nie :eviltong: To się zastanów, bo od razu bym sobie ją od Ciebie odkupiła.... :evil_lol: Tak wogóle to zrób zdjęcia całej swojej kolekcji, może akurat byś miała jeszcze coś ładnego do sprzedania... :cool3: Malina. napisał(a):Na prośbę puzzle wstawiam nasze zbiory razem (przepraszam, że wszystkiego dokładnie nie widać, ale nie chciało mi się później tego rozkładać :oops:) A tutaj oddzielnie, obroże: smycze Szelki Robi wrażenie... :razz:
Iza. Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Malina, jestem pod wrażeniem :cool3::diabloti: agaciaaa napisał(a): A ja czekam na szelki i smycz.. niech szybciej przyjdą! ;) Jakie, jakie ? chwal się :cool3:
agaciaaa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Iza. napisał(a):Jakie, jakie ? chwal się :cool3: Przecież wiesz :eviltong: pochwale sie jak przyjdą :diabloti:
drzalka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 olekg18 napisał(a):A to rzeczy których używamy ,reszta leży w worku i czeka aż zaniose do schroniska ,ale coś mi nie po drodze...:P http://images46.fotosik.pl/11/a8074d8d4b08c7ba.jpg wreszcie ktos docenił ob Manmat :lol:
Recommended Posts