ewka i haker Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 ROGZ_POLSKA napisał(a):[quote name='puzzle']Tam jest cos walniete w numeracji moj pies ma 30-33 i mozna ja jeszce duzo zmniejszyc, mylse ze ona jest bardziej od 21cm. katalogowo jest 31-45 , ale moge dzisiaj sprawdzic :) wogole wydaje mi sie ze ROGZ podajac rozmiary w katalogach nie mierzyl max i minimum rozstawu obrozy tylko podal uniwersalne rozmiary w standartowym ustawieniu regulacji .. :) i co z ta obroza???jaki jest obwoz po masymalnym zmniejszeniu i zacisnieciu?? Michal prosze odpisz mi na PW tez bo ja nie zagladam tu regularnie
Illusion Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='gops']ta pomaranczowa jest fajna na zdjeciu tez mi sie podobala ale jak zobaczylam w zologu na zywo to mi sie odechcialo taka zarowa :eviltong: I właśnie o to chodzi, uwielbiam takie żywe kolory :loveu:. [quote name='Kinga&Wenka']My mamy rogza pomarańczowego z nitką. Planuje zamówić obroże planet rogz + szelki (sport blue albo rogzette) :lol: Rogzette fajnie na westikach wygląda :razz:.
rockstrawberry Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='gops']jaaaa pomoze mi ktos znalezc szelki moro regulowane nie mniej niz 16mm tasma... nigdzie znalezc nie moge.. tylko nie guardy tylko te drugie :razz: sa z chaby niby ...no ale niewiem ma ktos moze? :diabloti: http://www.allegro.pl/item433379884_chaba_szelki_moro_rozm_4_hit_lata.html Tu są. Szelki z chaby, moro ale 20mm szerokości. Za dużo?
Inkaa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Malina. napisał(a): Rogzette fajnie na westikach wygląda :razz:. Wiem, dlatego przed chwilą zamówiłam szelki rogzette i obroże planet rogz. :diabloti:
wiq Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 heh, a ja z bólem serca muszę wrócić do szmaciaczków :diabloti: skórka wody nie lubi, a ćwieki jeszcze bardziej :evil_lol: ale czekam, aż napuchną obróżki tak, że się nie da ich zapiąć :evil_lol:
drzalka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 wiq pisalas cos ostatnio o Manmacie, cos zamowila?
wiq Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 adzie niebieskie guardy :evil_lol: a oprócz tego sprzęt do canicrossu, bo rzucam palenie, zaczynam biegać, zdrowo się odżywiać, bla bla (a tymczasem spalę tą paczkę i opróżnię tamtą butelkę... :siara::diabloti:)
drzalka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Hehe no to niezle postanowienia :diabloti: Tez miałam plany canicrosowe hahaha, ale mi to si eniechc ebiegac co najwyzej dogtreking i to co tygodniowo jak sie uda :roll::lol:
WildH Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='gops']jaaaa pomoze mi ktos znalezc szelki moro regulowane nie mniej niz 16mm tasma... nigdzie znalezc nie moge.. tylko nie guardy tylko te drugie :razz: sa z chaby niby ...no ale niewiem ma ktos moze? :diabloti: U nas w zoologicznym niedawno mieli dostawę :multi:. Moro różniaste :D . Kupiłam dzisiaj Czice. 16 mm
Justa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 wiq napisał(a):heh, a ja z bólem serca muszę wrócić do szmaciaczków :diabloti: haha a tak dzielnie rzucałyśmy taśmówki :evil_lol:
Migori Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Justa napisał(a):haha a tak dzielnie rzucałyśmy taśmówki :evil_lol: heheh taa . Ja też tak robiłam i co? I jedzie komplecik Lupine... a skórka fajna, ale nie na jesień-zimę.
diabelkowa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 wiq dumna jak paw ze skory wielki powrot kiczu taaak ?:evil_lol:
wiq Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 no ale nie do wzorków, a taśmy :P ale jeszcze poczekam trochę, nie rozpadają się w rękach narazie :evil_lol:
puzzle Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Justa napisał(a):kupiłam 2 obroże :diabloti: :crazyeye:. Mi sie pomaranczowy bardzo podoba, ale jest taki naprawde oczojebny:evil_lol:. Co do biegania z psami, uwielbiam, ale musialam przerwac, skrecilam kostke, kontuzja... trzeba czekac, ale od nowego sezonu wracam:loveu:. Slicznie bedzie Wence w rogzette:loveu: Mi narazie dosc komfortowo wyszlo, bo pieniedzy brak, a w pm nowych wzorkow tez brak, jak wroce z klubowki to pomysle, a noz widelec cos sie na klubie trafi i kupie, ciekawe czy bedzie jakies stoisko, pewnie sie wogole nieoplaca nikomu stosik rozstawiac na dwa kluby:eviltong:. Michal bedziesz 11-12 w Nowym Dworze Mazowieckim?:cool3:
Onomato-Peja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 no niewiedziałam , ze drut na szarej szyjce tak suuperowo wygląda ale ja wole takie ( jakby to napisała puzzle) oczojebne obroże
puzzle Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ja lubie oczojebne (:evil_lol:), ale tez bardzo podobaja mi sie takie zestawienia jak wyzej, np pomaranczowy ast w pomaranczowym rogz'ie, moja Hebe w szarej obrozy, takie pasujace do siersci kolorki sa bardzo fajne:loveu:, dlatego chyba tak lubie psiaki w ringowkach..
Justa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 puzzle napisał(a)::crazyeye:. Mi sie pomaranczowy bardzo podoba, ale jest taki naprawde oczojebny:evil_lol:. były jeszcze różowe.. no ale.. bez przesady :diabloti: w poniedziałek będą zdjęcia :eviltong:
Onomato-Peja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 PositiveThought napisał(a):Ale że jaśniejsze w sensie? :razz: Bo jeszcze będziemy zamawiać rogza pomarańczowego zacisk :cool3: no właśnie to jest oczojebna obroża :evil_lol:
Marta_Ares Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 nadal nie ma szelek hiltona??? obroże na modelu:
*Monia* Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Marta_Ares- ślicznie :loveu::loveu:. Lubię obróżki w panterkę :loveu:. Do połowy takową zrobiłam, ale nie zszyłam jeszcze bo leń mnie dopadł :oops::roll:. Tylko my z łańcuszkiem mamy :razz:. Może kiedyś dokończe i pokażę gotowy produkt. Ale kiedy to nastąpi nie mam pojęcia...
diabelkowa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 a ja czekam az ten gosc mi wystawi ta obroze kennelowa ... wczoraj napisal ze wystawi...
Pestka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Moja mama mnie ochrzaniła że zamówiłam obroże za 6o zł. "Znowu jakiś głupot pozamawiałaś?!" :evil_lol:
gops Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 rockstrawberry napisał(a):http://www.allegro.pl/item433379884_chaba_szelki_moro_rozm_4_hit_lata.html Tu są. Szelki z chaby, moro ale 20mm szerokości. Za dużo? niet wlasnie je widzialam ale niewiem czy nie za duze ...on ma okolo 43cm w klacie a tamte sa kolo 70...ale regulowane to powinno sie zmiejszyc...sama nieiwem mozee ktos jednak chce szelki ezy doga rozmiar "s" ? :diabloti: czarne
Recommended Posts